Kazananlar buraya

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan anaksunamoon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
ben kırıkkalede oturuyorum burda okul öncesi yok dolasyla olan bi ile gidip dersleri görmem lazım bana girenler oluyo dendi ama hepsine mi bi kısmına mı bilmiyorum benim gibi yapmak isteyen kimse yok sanırım

eskişehire gidip orda örgğnlerle derse girenler varmı çevrenzde

valla canım ilk kazandığımda ben de senin gibi düşünmüştüm ve çok araştrdım bu derslere girebilme olayını ama galiba hoca inisiyatifine kalmış bi olaymış derslere girebilmen ve genelde izin verilmiyormuş zaten-bildiğim kadarıyla- örgünler de karşı çıkıyorlarmış..

bir de açıköğretimde bazı dersleri görebilenler işletme ve iktisat fakültesinde olanlar..
zaten anadolu üni.sitesinde okulöncesi öğretmenliği programında belirtlmiş tüm dersler uzaktan verilmektedir diye..

ama yine de sen de bi araştr derim umarım bi sonuca ulaşırsın =)

kazananları tebirk edrim. inşallah sizler de bizler gibi öğretmen olursunuz. yanlız açıköğretim fatül mezunları kpss sınavında çok zorlanıyorlar. sizlere tavsiyem kpss girerken son iki yıl bir yerde çalışmayın. yoksa emekleriniz boşa gidrer.özellerde sürünürsünüz.

selam herkese ...öncelikle okul öncesi öğretmenliğine yerleşen arkadaşları tebrik ediyorum.Allah başarıyla bu 4 yılı bitirmeyi de yaşatsın bizlere.
bende aöf ye ygs 4 punım 432 ve sıralamam 15 bin ile yerleştim.örgünü öncelemiştim ygs 5 sıralamam 19 bindi ama olmadı. artık kısmet diyoruz.

Benmde 18bİndİ siralamam ÖrgÜne yerleŞemedİm aÖf oldu hala sİndİrebİlmİŞ deĞİlİm bu olayi bİ dÜnya tutan yer varken aÖf oldu resmen

işte bu işte bir gariplik var arkadaşlar kimse memnun değil bir çok kişi dilekçe veriyor kanalları arıyorlar 15 binde olup örgünün olmaması sizcede garip değil mi? melike92 var onun arkadaşı ygs5 25400 ile yerleşiyor benim ygs5 25077 ben yerleşemiyorum yine benim arakadaşımın puanı ygs 5 381 sıralaması 22 binlerde aöf okulöncesi öğretmenliği olmadı bu nasıl bir sistem ben hiç bir şeye anlamadım eğer benim gibi diğer insanların hakkı varsa araştırmalı kesinlikle geçmiş senelerde tercihlerde böyle bir hata olmuş istanbulda bir okul toplu halde başvurmuş vede düzeltilmiş şöyle mutluyum kazandım diyen birkaç kişi ne mutlu onlarada ama ortada bir yanlışlık varsa düzeltilmeli

Bizimde bir arkadaş Erzurumda kendisinin söylemesi bu tabi bu yıl 30 000 başarı sıralaması ve 370 puanıyla okul öncesi ikinci öğretime yerleşmiş.Bir tarafda 17000 le yerleşemeyenler var o 30 000 le yerleşince açıkçası ben 25 000 le tercih etmediğime pişman oldum.

kazananları tebirk edrim. inşallah sizler de bizler gibi öğretmen olursunuz. yanlız açıköğretim fatül mezunları kpss sınavında çok zorlanıyorlar. sizlere tavsiyem kpss girerken son iki yıl bir yerde çalışmayın. yoksa emekleriniz boşa gidrer.özellerde sürünürsünüz.

Biz mezun olana kadar aynı kpss sistemi kalırsa söylediklerini değerlendiririz....

Bizimde bir arkadaş Erzurumda kendisinin söylemesi bu tabi bu yıl 30 000 başarı sıralaması ve 370 puanıyla okul öncesi ikinci öğretime yerleşmiş.Bir tarafda 17000 le yerleşemeyenler var o 30 000 le yerleşince açıkçası ben 25 000 le tercih etmediğime pişman oldum.

Bazı sitelerde her yıl böyle bir kaosun olduğunu ösymnin bir hata yapmadığını söylüyor çünki onların istedikleri yada beklemedikleri yer olmuş benceyada kendilerince doğru tercih yaptıklarını söylüyorlar hadi benim puanım düşük kabul ediyorum ama benden düşük bile giriyor benim yakın arkadaşımın bunu belgeyle dahi açıklayabiliriz onun olmuyor 381 puan vede 22 binlerde somut bir örnek vede gerçek ve ondan daha düşükler yerleşiyor ve hala ösym bir açıklama yapmıyor neden acaba çünki ösym hata kabul etmiyor malesef şu mübarek günde Rabbime havale ediyorum bir çok insanın geleceğiyle onuyorlar evt ortadaki sorun çözülmeli
sonuçlar açıklandığında kız meslek liselerinin okul türleri endüstiriyel yazıyordu
dilekçeler verilerek düzeltildi
mf 4 puanları yanlış hesaplandı
kitapçıkta yanlış başarı sıralamaları yapıldı bunların hepsi düzeldi
şimdi bu durumda inşallah düzelir diyorum

bende artık aöf geldiğini kabullenmeye zorunlu olanlardanım 23 bin sıralamam vardı yazabilceğim her yeri baş sıralamasına göre yazdım ikinci öğretimleri de ama 30 uncu tercihim aö geldi üstelik ben zihin işitme görme özel eğitim hepsinin örgün ve ikinci öğt. de yazmıştım bir sürü de yeni açılan zihin eng. ğt. olduğu halde yerleşemedim

bende artık aöf geldiğini kabullenmeye zorunlu olanlardanım 23 bin sıralamam vardı yazabilceğim her yeri baş sıralamasına göre yazdım ikinci öğretimleri de ama 30 uncu tercihim aö geldi üstelik ben zihin işitme görme özel eğitim hepsinin örgün ve ikinci öğt. de yazmıştım bir sürü de yeni açılan zihin eng. ğt. olduğu halde yerleşemedim

Kardelen ygs 4 puanın kaçtı.Bende senin gisi zihin ve işitme engellileri en baş sıralara yazmayı düşünmüştüm.KTÜ zihin engelliler öğr. 2. öğretimi 397 idi onu bile cesaret edip yazamadım.Yazsaydım demek ki yerleşemeyecektim.Çünkü sıralama 25000 lerdeydi puanımda 396 idi.

ygs 5 ek puanlı başarı sırası 17 bin olan arkadaşım yerleşemedi.30 tercihinide doldurmuştu.:(

benim geçen sene sıralamam 20bindi senin gibi tüm ikinci öğretimleri ve özür gruplaırnı yazmıştım fakat son tercihim olan aöf geldi...
samsun ve ktü nün işitme engelliler öğretmenliğini 2puanla kaçırmıştım...
mecbur kabulleniyorsunn hayırlısı neyse o olsun diyosun mecbur arkadaşım...

ygs 5 ek puanlı başarı sırası 17 bin olan arkadaşım yerleşemedi.30 tercihinide doldurmuştu.:(

Arkadaşının başaraı sıralaması iyimiş.Klavuza göre yerleşmesi lazım yanlış tercihmi yaptı acaba.Bide en sona mı bıraktı?

arkadaşlar en küçük ve en büyük puanlar açıklandı. en küçük puan 385 yani aöf puanı yükselmiş

ösym sitesi çook meşgul açılmıyoo pehh:d

Yani en son giren 385 ile mi girmiş? Öyleyse hakkaten çok yüksekmiş....

evet en küçük puan 385,307 en yüksek puanda 472,756 maşallah b u arada okul birincilerinin en düşük puanı 351,658 en yüksek puanı 383,639 olarak okudum çünki ona göre dilekçe verip itirazda bulunacaktım ama gerek kalmadı artık hayırlısı seneye arkadaşlar kazananlar tekrar tebrikler darsı başımıza inşallah seneye

Maşallah ya baya yüksekmiş hakkaten.Benim arkadaşımda 381 ile girdi.Demek kıl payı girmiş.Berde gerçi 11 puan farkla girmişim.Ya ben siteye giremiyorum siz giriyorsanız Atatürk Üni. i.ö. Okul Öncesi kaçla kapatmış.Arkadaş 360 ile girdiğini iddia ediyor.

arkadaşınız okul birincisimiydi 381 ile girdi tamam eğer sayfa açılırsa bakayım biraz zor açılıyor

Hayır okul birincisi olduğunu sanmıyorum çünkü açık lise öğrencisiydi ve 105 tam puan almamış 100 almıştı ek puan.105 Alanlar okul birincisi oluyor diye biliyorum birde açık lisede okul birinciliği yok diye biliyorum.Biz inanmak istemiyoruz çünkü o derece düşük bir puanla yerleştiyse biz hata etmişiz yazmamakla.Site bende sürekli hata veriyor.Zahmet olacak canım ya..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri