Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
takmışlar okul öncesine zatenn onlarıda anlamak lazım ben kasımı zor getırdım kaç sene atama bekleyen var içlerinde zor yani beklemek

keske evet...onlarda atansa ...ama sunu anlamıyorlar sanırım...bugüne kadar diger branslar gibi o.ö den de az alım oluyordu...zorunlu egitimden dolayı sayı bu kadar arttı ve usta ögreticilik iptalinden dolayı...bunu anlasalar...

evet ama yapacak birşey yok . ya cok saçma biz haberi nimet çubukçudan beklerken haber ntv haberden çıktı ins ondanda yarın duyarız tabiki sözleşmelide olacagını kadrolu olur dıye cok korkuyorum ona yasa gereklıymıs ama bunlara hıc belli olmazz

bende okudum arkadaşlar memurlar nette.işallah iyi olur diyorum.

memurlar net forumda kafayı takmışlar zaten okulöncesine kendi bölümlerinden bu kadar alım olsaydı bu kadar sesleri çıkarmaydı acaba çok ama çok kırıcı yorumlar var bunlarda ögretmen olacak ya çok yazık.ellerine fırsat geçse bir kaşık suda bogacaklar.

arkadaşlar bu yarışmanın neyine sevindiniz anlamadım....diyelim 10bin alım olacak.....diğer branşları gözönüne getirin ve her branşa eşit bi şekilde dağıtın.....sayı branş başına yine çok az değilmi......yoksa o.ö.ö.300-500kişi alacak diyenlerin dediği çıkıyor....sonuç olarak.....

takmayın arkadaşlar onları biz dua edelimde sözleşmeli olsun bu alımlar kadrolu laflarıda geziyor ortalıkta birde bizden alım yapılsınn.

dualarımız hiç eksik değil zaten....samimiyetimle söylüyorum....kendim için okumuyorum duaları.....atanmayı hakeden herkes için geçerli....allah herşeyin hayırlısını versin....

10 bin olursa bize fazla düşmez işallah sayı daha fazla ve sözleşmeli olur

umarım bugn güzel haberler alırız

günaydın arkadaslar, bugun bence bi haber gelecek ve acıklanacak diye düsünüyorum, bana gülmeyın ama rüyamda gördüm ve harıka seylerdi aynı sekılde ananemde uyanır uyanmaz dedıkı atanacaksın oda ilginçtirki harıka rüyalar görmüş :)) valla bana ister gülün istersenız dalga gecin ruyalara ınanırım:)) herseeeeeeeyyy coooooooookk güzell olacak :)) insan enerjisi önemlidir nasıl düsünürsek onu yasarız muhakkak...

arkadaslar günaydın.memurlar.net te sözleşmeli alımın iptal edilemeyeceğine dair danıştay karar vermiş.herkes için hayırlı olur inşallah.bence bekleyen arkadaslar için güzel bir haber bu...

günaydın.... asudeyim hocam inşallah hayırlısyla bir şeyler açıklanır..... hayırlı bir gün diliyorum herkese.... :))

arkadaslar günaydın.memurlar.net te sözleşmeli alımın iptal edilemeyeceğine dair danıştay karar vermiş.herkes için hayırlı olur inşallah.bence bekleyen arkadaslar için güzel bir haber bu...
link verirmisiniz arkadasım

günaydın.... asudeyim hocam inşallah hayırlısyla bir şeyler açıklanır..... hayırlı bir gün diliyorum herkese.... :))
günaydın hocam :)) bak haber geldi bile sayet dogruysa :)))) ben demıstım :)) harıka rüyalar ya anlatamam olacak olacak olacak allahın izni ile :))

günaydın arkadaşlar evet güzel bir haber bu. sonuç bu kadar beklediğimize değecek galiba

buldum, bu güzel bi haber gercekten..

bakıyorum bakıyorum öyle bi haber goremıorum memurlar.net te link verırmısın arkadasım iyi olcak bu arada gunaydın...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri