Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
arkadaşlar bekledikleri bence buydu ve oldu inşallah atama yakında olacak..

arkadaslar zaten meb atama yapmak ıcın bu kararın sonucunu beklıyordu yakındada bugun yarın kontenjanlar acıklanır 16

zaten 16 kasım dıye tarıh verılmesının sebebıde buydu danıstayın kararı beklenıyordu ve oldu :)) hadı gözümüz aydın cümleten :)) ben demıstım ruyalar gördum dıye :))

ayyyy arkadaşlar yaaa heycan yaptım birden sabah sabah içim açıldı bu haberle hakkımızda hayırlıs.ı arkadaşlar beklenen hayırlı sona baya yaklaştık galiba

ayyyy arkadaşlar yaaa heycan yaptım birden sabah sabah içim açıldı bu haberle hakkımızda hayırlıs.ı arkadaşlar beklenen hayırlı sona baya yaklaştık galiba
bu sözleşmeli öğretmenlerin yer değiştirmesiyle alakalı bizle ne ilgisi var ??????anlatırmısınız?????*********

Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası, 4/B'li sözleşmeli öğretmen atamalarının kanunlara ve anayasaya aykırı olduğu gerekçesiyle Milli Eğitim Bakanlığı aleyhine iptal davası açılmıştı. Milli Eğitim Bakanlığı ise bu gününe kadar yaklaşık 50 bin öğretmen ataması yapmıştı. Danıştay On ikinci Dairesi 29.9.2009 tarihli verdiği kararda, sözleşmeli öğretmen atamalarında hukuka ve hizmet gereklerine aykırılık bulunmadığı kanaatine vararak davanın reddine karar vermişti. Sözleşmeli öğretmenlere duyurulur. yanı bu demek oluyorkı yenı sözlesmelı alımlar olacak eger tam tersı olsaydı yasaya aykırı dıye yenı sözlesme alımları olmayacaktı arkadasım bu kadar acık nesını anlamadınız??

başlıktan bile belli oluyor ne olduğu. yerdeğiştirme sözleşmelileri ilgilendiriyo yani ikinci haber.

başlıktan bile belli oluyor ne olduğu. yerdeğiştirme sözleşmelileri ilgilendiriyo yani ikinci haber.
nasıl ıkıncı haber ne demek ıstedınızı anlamıyorum?? ikinci haber olan sözlesmelilerin yer degıstırmesı ıle ılgılı olandır yanlısmıyım?? ilk haber bızımle ılgılıdır dogru deılmı ben mı yanlıs anlıyorum:))

nasıl ıkıncı haber ne demek ıstedınızı anlamıyorum?? ikinci haber olan sözlesmelilerin yer degıstırmesı ıle ılgılı olandır yanlısmıyım?? ilk haber bızımle ılgılıdır dogru deılmı ben mı yanlıs anlıyorum:))

2. haber diye yer değiştirmeyle ilgili olan haberden bahsediyorum. ilk haber tabiii bizimle ilgili :))) umarım anlatabilmişimdir

ya bellide bilmiyorum emin olayaım dedim malum songünlerde ortaya saçma sapan laflar atıp kaçanlar oluyor uydurma hebrmi doğrumu diye sordum teşekkürler açıklama için arkadaşlar.

2. haber diye yer değiştirmeyle ilgili olan haberden bahsediyorum. ilk haber tabiii bizimle ilgili :))) umarım anlatabilmişimdir
evet bende onu demıstım zaten:)) hayırlısı ıle bıde kadroları acıklasalar inşş :)) ama ben dedım ya İŞTE RÜYALAR !!! HER RÜYA OKUNMAMIS İRER MEKTUPTUR... VE RÜYALAR GÜNÜMÜZÜN VAHIY NİTELIGINDEDIR.. HADİS.. BARİ BİDE ATASÖZÜ EKLEYEİM :)) DÜŞ OLMADAN İŞ OLMAZMIŞ :))

evet bende onu demıstım zaten:)) hayırlısı ıle bıde kadroları acıklasalar inşş :)) ama ben dedım ya İŞTE RÜYALAR !!! HER RÜYA OKUNMAMIS İRER MEKTUPTUR... VE RÜYALAR GÜNÜMÜZÜN VAHIY NİTELIGINDEDIR.. HADİS.. BARİ BİDE ATASÖZÜ EKLEYEİM :)) DÜŞ OLMADAN İŞ OLMAZMIŞ :))

biliyormusun bende güzel mübarek bir rüya gördüm. dediklerin çok doğru. atasözü de tam yerine oturdu :))

ya bellide bilmiyorum emin olayaım dedim malum songünlerde ortaya saçma sapan laflar atıp kaçanlar oluyor uydurma hebrmi doğrumu diye sordum teşekkürler açıklama için arkadaşlar.

o kadar saçma sapan haberlerden sonra sende haklısın. rica ederim:) ama danıştayın kendi resmi açıklaması mış miş haber değil.

zaten 16 kasım dıye tarıh verılmesının sebebıde buydu danıstayın kararı beklenıyordu ve oldu :)) hadı gözümüz aydın cümleten :)) ben demıstım ruyalar gördum dıye :))
hocam sizin puanınız kaç

Bence yarın yada pazartesi en gec acıklarlar dıye düşünüyorum.... Bu kadar bekledik günü güne ekledik biraz daha bekleyelim bakalım... Allahım hayırlısını versın hayırsızsada verdigini gönlümüzde razı eylesin arkadaslar...

Bence yarın yada pazartesi en gec acıklarlar dıye düşünüyorum.... Bu kadar bekledik günü güne ekledik biraz daha bekleyelim bakalım... Allahım hayırlısını versın hayırsızsada verdigini gönlümüzde razı eylesin arkadaslar...
hocam puanınız kaç benimki çok düşük ama yinede kaçtane alım olur merak ediyorum

Günaydın arkadaşlar pc açar açmaz önce personele sonra okul öncesi foruma giriyorum hemen ve yazdıklarınız beni çok mutlu etti bencede sözleşmeli alınacak ve sebep olarak bakanımız danıştay reddetti maliyede onay vermedi yoksa kadrolu alacaktık diyecek ve sözleşmeli alacak inşallah yakında hepimizin duaları kabul olur ve hakettiği ücreti alır 7 senedir 500-600 maaşa çalışıyoruz artık emeğimizin karşılığını alma vakti.

Benım cok dusuk... Ama yınede umut edıyorum..43,49

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri