Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
Sizn puan kac hocam

günaydın arkadaşlar.bende bu habere çok sevindim.inş.sözleşmeli alımı devam edecek.ve bizde atanacaz.umarım en kısa zamanda belli olur.

Benım cok dusuk... Ama yınede umut edıyorum..43,49
valla hocam benim 41.130 puanım ben bile bekliyorum bakalım herşeyin hayırlısı artık bir duyum alsak ona göre davransak ....

duygu hocam merhaba bize sıra gelmicek heralde 40 küsürlerde atanmayan çok var
ne yapalım yeliz taş atıpta kolumuzmu yoruldu şubatı bekleriz şubatta olmazsa seneye gireriz 5000 alım olursa neden olmasın

Günaydınlar..memurlar nette biri 10000 alımın 3000'i oö diye başlık açmış.Ne kadar doğru bilinmez tabi ama onların(branşçıların)düşünceleri bile bu yönde.Bu bile umut verici:))

ne yapalım yeliz taş atıpta kolumuzmu yoruldu şubatı bekleriz şubatta olmazsa seneye gireriz 5000 alım olursa neden olmasın
valla arkadaşım ben 7000 ümit ediyorum ama....inşallah kasımda hepimiz atanırızda seneye yeni mezunlara yer açarız....

yarın maliye ile toplantı var ya ondan sonra bi haber çıkarmı acaba?

valla arkadaşım ben 7000 ümit ediyorum ama....inşallah kasımda hepimiz atanırızda seneye yeni mezunlara yer açarız....

arkadaşlar moralinizi bozmak istemem ama alım 1000 üzerine yoğunlaşmış. bakanlıkta ki yüzyüze konuştuklarım hep bu yönde konuşma yaptı amaaa tabi bu 2 hafta önceydi değiştiyse bilemem.

inşallah kasım ve şubatta hepimizi bitirirler gönül senin istediğini istiyorda çıkmadık candan umut kesilmezmiş

arkadaşlar moralinizi bozmak istemem ama alım 1000 üzerine yoğunlaşmış. bakanlıkta ki yüzyüze konuştuklarım hep bu yönde konuşma yaptı amaaa tabi bu 2 hafta önceydi değiştiyse bilemem.
hiç belli olmaz aklınıza gelirmiydi 10000 atama olacağı

arkadaşlar kasımda 7000 vermesi çok zor bence çünkü zaten 15000 atadı bence ikiye bölebilir kasım 3000 şubat 4000 yapabilir zaten 2010 da 7000 o.ö sözleşmeli alıncak haberide çıkmıştı

arkadaşlar kasımda 7000 vermesi çok zor bence çünkü zaten 15000 atadı bence ikiye bölebilir kasım 3000 şubat 4000 yapabilir zaten 2010 da 7000 o.ö sözleşmeli alıncak haberide çıkmıştı
geç olsunda güç olmasın inşallah olur kimsenin emeği boş çıkmaz inşallah

[ı]arkadaşlar kasımda 7000 vermesi çok zor bence çünkü zaten 15000 atadı bence ikiye bölebilir kasım 3000 şubat 4000 yapabilir zaten 2010 da 7000 o.ö sözleşmeli alıncak haberide çıkmıştı[/ı]
zaten bende öyle düşünüyorum ya tek seferde 7bin alınır yada kasım ve şubata 7bin bölünür

inş.öyle olur.

öyle olması gerekli bence olmasa ben kendimi boşuna ümit etmezdim ders çalışmaya başlardım....ama içimde bi ümit var ki ders çalışmaya kendimi veremiyorum...kasım olmazsa şubatı beklicem....şubatta olmazsa ders çalışmaya başlıcam 5ayda çok sıkı sıkı çalışıp yüksek puan alıcam....kendimi öyle şartlandırdım....

tabiki öyle olması gerekir.bizi bu duruma düşürenler utansın.ne diyeyim.bende ümitliyim.ama bazen ümitlerim boşa çıkar diye korkuyorum.

tabiki öyle olması gerekir.bizi bu duruma düşürenler utansın.ne diyeyim.bende ümitliyim.ama bazen ümitlerim boşa çıkar diye korkuyorum.
korktuğun başına gelir derler korkma .....

bak bu doğru.olacak olacak korkmuyorum.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri