Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
bence bu cumaya kadar haber çıkar baskılar iyi geldi hem m.e.b hemde eğitim bir sen harekete geçti hadi inşallah hayırlısı

inşallahhhhhhhhhhhhhh. açıklama tarihi olark da bu haftayı söylemişlerdi bakanlıktan bende bu cumayı bekliyorum.

ya bu is rezillige gidiyor

arkadaşlar iyi geceler... inşallah iyi haberler görürüz ve duyarız yarın sabah... Allaha emanet olun:)

umarım bizlerde atanırız...herkes atansın atanamayan kimse kalmasa keske....son günlerde moralim bozuldu ama...yinede umudum tükenmedi...tükenmiyor...hala inancım var...mebin acıklamasını olumlu degerlendirdim... umut hala var...o an'a kadar da olacakkkkk........

arkadaşlar iyi geceler... inşallah iyi haberler görürüz ve duyarız yarın sabah... Allaha emanet olun:)

canımmmmm öpüyorum kib...sana da iyi geceler sakın moralini bozma... hep beraber bekleyip görecegiz...

iyiy geceler. yarın sabah hayırlı haberler almak üzere. bol bol dua edelim arkadaşlar.

sanada iyi geceler.arkadaşlar dua edelim olsun.allah hepimize nasip etsin hayırlısıyla inş.

Mecburen ucretli calisyorm verdikleri600 onu bile birbucuk aydir alamadm yasadgmz rezillik say say gunler gecmyor

NEZAMAN KONTEJYAN SAYILARI BELLİ OLACAK MEB BİZİMLE İLGİLENSİN ARTIKKK
bu sitenin sayfaları tarih göstergelerine ne olmuş eski hali daha güzel ve anlaşılırdı.
LÜTFEN BİRİLERİ İLGİLENEBİLİRMİ.

NEZAMAN KONTEJYAN SAYILARI BELLİ OLACAK MEB BİZİMLE İLGİLENSİN ARTIKKK
bu sitenin sayfaları tarih göstergelerine ne olmuş eski hali daha güzel ve anlaşılırdı.
LÜTFEN BİRİLERİ İLGİLENEBİLİRMİ.

sitedeki calısmalar diye konu acmıstım 2 gün önce...bugün tasınmıs gitmiş:))) nereye gittiyse:))) saka bir yana evet konuda actım sitedeki görevli arkadaslardan rica ettim kritik sürecten ve siteye ulasamamaktan bahsettim ama yetkili görevli hiç kimse bir acıklama yapmadı maalesef ...siteye girmekte sayfaları degiştirmekte konuları görmekte hala zorluk cekiyoruz... ama acıklamada yapılmadı...umarım sesimizi burdan duyarlar....

canımmmmm öpüyorum kib...sana da iyi geceler sakın moralini bozma... hep beraber bekleyip görecegiz...

inşallah canımmmm.... ama moralimizin bozulmaması imkansız... yine iyi düşünelim de iyi olsun dimi arkadaşım:)) hayırlı geceler...

offffffffff sıkıldık artık olacaksa olsun şu atamalar en azından kontenjanlar,başvuru tarihleri falan bu kadar insan bekliyor yazık

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri