Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
arkadaşlar bu gece ntv sunulan haberın var mı? YARISMASINDAKİ SORU MEB KASIMDA MALIYEDEN KAÇ KADRO İSTEDİ CEVABI 10 BİNMIS MEMURLAR NET FORUMA BAKIN

bu yarısma gundemi takip edenleri ödullendiriyor haberlerde çıkanları soruyor demekkı boyle bir haber cıkmıs ntvdeki böyle soru sormuslar umarım doğrudur

cok güzel kaliteli bir haber yarısma programı...hergün izleriz ailece...tavsiye ediyorum herkese...

3 kisi başlık açmıs izlemisler yalan olsa herhalde ücüde açmazdı başlık

arkadslar ben kadrolu atama istemyorum sozlesmeli olsam yeter yeterki ucretliden kurtulaym

arkadaslar yarısma gün içindeki NTV de yer alan hbaerleri soruyor..yarısma sonunda kazananlara kücük hediyler veriliyor... haber cıkmıs bugün demekki atamalarla ilgili NTV de bu sevindirici birşey...

kadrolu yada sözlesmeli olunacagına dair bir bilgi yok suan... bence sözlesmeli alım olacaktır...cok az da kadrolu...kendilerince herkesi memnun edecekler yani... atamalardaki esas amac acıkları kapatmak...ama kadrolu alımla acık kapanmayacak ki...ama sözlesmeli alımda öyle olmayacak...o yüzden bunu onlarda düsünemiyormu.... ATAMA YOK HABERİNE KADAR.... kasım atamasını herkes sözlesmeli bekliyordu... cünkü duyduklarımız sözlesmeli alım olacagı seklindeydi...

inş bunu maliye kabul eder önemli olan kabul etmeleri

huseyin hocam kadro istemiş bunu kesin maliye sözleşmeli der atamaya niyeti varsa inş

kadro istemiş derken hocam yani sayı demek oluyor.. elbette SÖZLEŞMELİ

hııı pardon ben yeniyim hocam ondan

evde NTV. izlenir %90 hemde her saat bası ama ben böyle bir habere denk gelmedim gün içinde:....cünkü yarısmadaki tüm sorular o gün NTV yer alan haberler arasından soruluyor...inş... dogrudur gözden kacmıstır...

arkadaşlar balon haber olmasın böyle bir açıklama bugun haberlerde cıksa haberi hiç kimsemi duymadı bak yarışmayı herkes duymuş vallaha paronayak oldum herşeye kuşkuyla bakıyorumm

arkadaşlar balon haber olmasın böyle bir açıklama bugun haberlerde cıksa haberi hiç kimsemi duymadı bak yarışmayı herkes duymuş vallaha paronayak oldum herşeye kuşkuyla bakıyorumm

olabilir ama yarısmadaki tüm sorular o gün mutlaka NTV cıkıyor... belli olur zaten ...

arkadaşlar haber doğruymuş birisi aramış ntv nimet söz verdiği icin alıyormus yoksa onuda almıcakmıs. ins sozleşmelidir ve bizdende alırlar

takmışlar okul öncesine zatenn onlarıda anlamak lazım ben kasımı zor getırdım kaç sene atama bekleyen var içlerinde zor yani beklemek

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri