Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
arkadaşlar bence 2010unun ilk yarısına kadar 7000 kişi alınacak şubattada ilk sözleşmeliye atananları kadroya alıcaklar.....görürsünüz....tabi mış miş değil fikrim.....

arkadaşlar bence 2010unun ilk yarısına kadar 7000 kişi alınacak şubattada ilk sözleşmeliye atananları kadroya alıcaklar.....görürsünüz....tabi mış miş değil fikrim.....
bu yorum çok iyi geldi.inş.dediğiniz gibi olur.sağol yaa.umarım öyle olur.

inşallah yeliz hocam... umutlarımız ne kadar dirensekte tükenmeye
başladı:((

ayyy inşallah başka sanşları yok zaten

yorum olumlu ve güzel olsunda isterse mış muş olsun onada razıyım hocam.ben iyi düşünceleri dua gibi kabul ediyorum.inşallah....

inşallah hocam. dediğiniz gibi olur. bu bile herkese umut ışığı oluyor.herkes için hayırlısı olur inşallah..

hadi inş. bakalım bu doğru çıkarda hepimizin yüzü güler.

hadi inş. bakalım bu doğru çıkarda hepimizin yüzü güler.
inşallah inşallah hepsi olacak herkes olumlu olumsuz fikrini söyler saygı duyarım ama ben hep mantık yürütürüm.....bu fikrimi daha öncede belirtmiştim...mantığımdan yola çıkarak söylüyorum....dualarım herkese açık...siz içinizi ferah tutun yeter....

danıştay 4/b öğretmen alımını iptal etmedi.memurlar nette böyle bir haber var.acaba bu haber işimize yarar mı?

siteye neler oluyo saat ayarları sorunlu sayfa düzeni karma karışık sabahtan beri girilemiyo yönetim göreve lütfen:hhf:

danıştayın verdiği bu karar olumlu bence bakan kadrolu alım diye tutturmaz artık okul ön. bekleyenleri kasım şubat şeklinde alıp bekleyenleri bitirirler umarım:36_11_13:

yarında maliyete baskıya devam arkadaşlar bunlar bu dilden anlıyo bekleyip durursak semer vurmaktan vaz geçmeyecekler:36_6_3:

bence bu cumaya kadar haber çıkar baskılar iyi geldi hem m.e.b hemde eğitim bir sen harekete geçti hadi inşallah hayırlısı

maliyeye baskı artık harfleride seçemez olddum
benimde gözleerim karardı klavyeye bakmaktan

bu sitenin acil icabına bakılsın çökecek haaa ne sayfalar açılıyo nede saatler tutuyo karışmış bu site

inşaalh olacak ve bizler mutlu olacagız:)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri