Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
3851diye verilen sayı sözleşmeli için geçerli değilmiydi, sözleşmelilerr kadroya alınsa açıklar kapanırmıki saçmalıkyaa sözleşmeli almaları lazım açıkları kapamak için mantıksız mı konuşuyorum bişey deyin

ben inanmamaya başladım atama olacağına..en iyisi ders çalışmak gibi:77wu[1]:

3851diye verilen sayı sözleşmeli için geçerli değilmiydi, sözleşmelilerr kadroya alınsa açıklar kapanırmıki saçmalıkyaa sözleşmeli almaları lazım açıkları kapamak için mantıksız mı konuşuyorum bişey deyin

eğer ihtayaç karşılamaksa açık kapatmaksa niyetleri haklısın.

sözleşmeli atanan arkadaşlara atanmadan önce ki ruh hallerini hatırlamalarını tavsiye ediyorum. belki bizi az da olsa anlarlar
katılıyorum.gerçekten öyle bizim bu sıkıntılı günlerimiz son bulsun.bizde atanalım rahatlayalım yaaaaaaaaaa

ya birazda nasip işi puanlar 40 bile düsse sen 70 alsan yine atanamıyorsun sinir bozucu ama ne yapalım inş kasım ataması olur
hAKLISINIZ HICAM NASİPTEN ÖTESİ OLMUYOR. İNŞ.OLUR

açıklar başka kapanamaz hem 10000 kişi atandı kaç kişi göreve başlamadı acaba orasıda belli değil, 2009 branş bazında sıralamada açıklanmadı bunlar neler dönüyo ortada ama ne yaparlarsa yapsınlar açık kapatmaya mahkumlar. madem okul öncesi zorunlu hale geldi e öğretmende var daha ne duruyosunuz alın yoksa başınız çok ağrıyacak m.e.b

açıklar başka kapanamaz hem 10000 kişi atandı kaç kişi göreve başlamadı acaba orasıda belli değil, 2009 branş bazında sıralamada açıklanmadı bunlar neler dönüyo ortada ama ne yaparlarsa yapsınlar açık kapatmaya mahkumlar. Madem okul öncesi zorunlu hale geldi e öğretmende var daha ne duruyosunuz alın yoksa başınız çok ağrıyacak m.e.b

:36_3_12: :36_3_12: :36_3_12:

açıklar başka kapanamaz hem 10000 kişi atandı kaç kişi göreve başlamadı acaba orasıda belli değil, 2009 branş bazında sıralamada açıklanmadı bunlar neler dönüyo ortada ama ne yaparlarsa yapsınlar açık kapatmaya mahkumlar. madem okul öncesi zorunlu hale geldi e öğretmende var daha ne duruyosunuz alın yoksa başınız çok ağrıyacak m.e.b

10000 kadro dolmuş özellikle gittim sordum bakanlığa.

sabahtan beri siteye giremedim site bile dayanamadı bu halimize :ggggdw:

neler oluyor burda yine yaa,nabzımız bir yükseliyo bir alçalıyor,bi umutlanıyoruz bi umutsuzlanıyoruz,bi seviniyoruz bi üzülüyoruz,psikolojimiz bozuldu en iyisi bi süre siteye girmemek yoksa sinirler iyice geriliyor mışlar mişler yüzünden.

tabii dolar kim kaçırırki bufırsatı allahım bizimde yüzümüzü güldür ne olur... üç günlük sözleşmeliler bide kadro diye tutturmuyolar mı? sabırrrr... ama içimdeki bu umut hiç sönmedi nedense sönmüyo artık açıklasınlarda sevinçmi hüzün mü ne yaşayacaksak yaşayalımssaassrrre

sözleşmeli olarak yeni atanan arkadaşlardan kadro isteyen yoktur bence yaaa değilse çok komik olur. :)))

beklemeye devammmm

sosyalci hüseyin hocam nerdesiniz.siz biliyosunuzdur.birşeyler yazın.yani en azından tahminleriniz yorumlarınız moral veriyor.

o kadarını bilemiyorum. 10000 atamaya 13000 kişi başvurmuş. bu durumda nasıl açık kalmasını beklersiniz ki? dedi

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri