3851diye verilen sayı sözleşmeli için geçerli değilmiydi, sözleşmelilerr kadroya alınsa açıklar kapanırmıki saçmalıkyaa sözleşmeli almaları lazım açıkları kapamak için mantıksız mı konuşuyorum bişey deyin
bUNDAN SONRA SÖZLEŞMELİLER KADROYA ALINACAK 3851 KADRO VERECEKLER. YANİ BİR CEPTEN BİR CEBE...
3851diye verilen sayı sözleşmeli için geçerli değilmiydi, sözleşmelilerr kadroya alınsa açıklar kapanırmıki saçmalıkyaa sözleşmeli almaları lazım açıkları kapamak için mantıksız mı konuşuyorum bişey deyin
katılıyorum.gerçekten öyle bizim bu sıkıntılı günlerimiz son bulsun.bizde atanalım rahatlayalım yaaaaaaaaaasözleşmeli atanan arkadaşlara atanmadan önce ki ruh hallerini hatırlamalarını tavsiye ediyorum. belki bizi az da olsa anlarlar
ben inanmamaya başladım atama olacağına..en iyisi ders çalışmak gibi:77wu[1]:
hAKLISINIZ HICAM NASİPTEN ÖTESİ OLMUYOR. İNŞ.OLURya birazda nasip işi puanlar 40 bile düsse sen 70 alsan yine atanamıyorsun sinir bozucu ama ne yapalım inş kasım ataması olur
katılıyorum.gerçekten öyle bizim bu sıkıntılı günlerimiz son bulsun.bizde atanalım rahatlayalım yaaaaaaaaaa
açıklar başka kapanamaz hem 10000 kişi atandı kaç kişi göreve başlamadı acaba orasıda belli değil, 2009 branş bazında sıralamada açıklanmadı bunlar neler dönüyo ortada ama ne yaparlarsa yapsınlar açık kapatmaya mahkumlar. Madem okul öncesi zorunlu hale geldi e öğretmende var daha ne duruyosunuz alın yoksa başınız çok ağrıyacak m.e.b
bu konuyu daha önce açıklamıştım.eğer ihtayaç karşılamaksa açık kapatmaksa niyetleri haklısın.
açıklar başka kapanamaz hem 10000 kişi atandı kaç kişi göreve başlamadı acaba orasıda belli değil, 2009 branş bazında sıralamada açıklanmadı bunlar neler dönüyo ortada ama ne yaparlarsa yapsınlar açık kapatmaya mahkumlar. madem okul öncesi zorunlu hale geldi e öğretmende var daha ne duruyosunuz alın yoksa başınız çok ağrıyacak m.e.b
21.tercihi yazmayıpta atanmayan var.nasıl oluyor.10000 kadro dolmuş özellikle gittim sordum bakanlığa.
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!