Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
kadro isteyen arkadaşlar mı varmış???????????????? şu halimizi görmüyolar heralde diyecek söz bulamıyorum artık. YAZIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kasım Ataması ve Kadro Sözüyle İlgili Açıklama

04 Kasım 2009, 18:50 Selam FM A.Ş.
Öğretmen adayları ve sözleşmeli öğretmenler Bakan Çubukçunun bizzat kendisinden öğretmen atamalarıyla ilgili müjde beklemektedir.

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail KONCUK, öğretmen atamaları hakkında yaptığı basın açıklamasında "Eğitimin ve eğitim çalışanlarının yığınla sorunu bulunmaktadır. Bu noktada öğretmen atamalarıyla ile ilgili sorunun çözülmesi hem eğitime, hem de eğitim çalışanlarına nefes aldıracaktır. Bakanlığın ve Bakan Çubukçu’nun öğretmen alımına ciddiyetle yaklaşması ve öğretmen adayları ile sözleşmeli öğretmenleri oyalayacak yaklaşımlarda bulunmaması gerekmektedir. Devlet ciddiyeti bunu gerektirir." dedi.
Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu ile yaptıkları görüşmede, Çubukçu'nun, "bundan sonra artık sözleşmeli öğretmen almayacağız, mevcut sözleşmeli öğretmenlerin tamamını kadroya geçirileceğiz" dediğini belrten Türk Eğitim Sen, Çubukçu'nuın ayrıca, Kasım ayında öğretmen ataması yapılacağını da kamuoyuyla paylaştığına dikkat çekti ve "Ancak Kasım ayı gelmesine rağmen Milli Eğitim Bakanlığı’nda öğretmen atamalarıyla ilgili hiçbir hareket yoktur. Milli Eğitim Bakanlığı önceki gün sadece Kasım ayında yapılması planlanan öğretmen atamalarına atıfta bulunarak, Maliye Bakanlığı ve Devlet Personel Başkanlığı ile bu konuda gerekli çalışmaların sürdürüldüğünü söylemekle yetinmiştir. Bakanlığın açıklamasında sözleşmeli öğretmenlerin kadroya geçirilip, geçirilmemesiyle ilgili herhangi bir bilgi de verilmemiştir." dedi.

"Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu’nun eğitim camiasına vermiş olduğu bir söz bulunmaktadır." diyen Türk Eğitim Sen "Bu nedenle gerek öğretmen adayları, gerekse sözleşmeli öğretmenler büyük bir umutla Kasım ayını beklemiştir. Ancak Bakanlığın tutumu, sözleşmeli öğretmenler ve öğretmen adaylarına verilen sözün unutulduğu anlamına gelmektedir. Hiç kimsenin-bu kişi Bakan dahi olsa- insanların umutlarıyla, geleceği ile oynamaya hakkı yoktur. Bu nedenle öğretmen adayları ve sözleşmeli öğretmenler Bakan Çubukçu’nun bizzat kendisinden öğretmen atamalarıyla ilgili müjde beklemektedir." dedi.

Türk Eğitim-Sen olarak Bakanlığın Kasım ayında öğretmen ataması yapmasını, sözleşmeli öğretmenleri kadroya geçirmesini ve bundan sonra sözleşmeli alımı yapmamasını istediğini belirten Sendika yönetimi "Şayet bunun aksi yönünde karar alınırsa, Bakan Çubukçu, ciddi bir itibar kaybına uğrayacak, öğretmenlerin gözünde güvenilmeyen Bakan haline gelecektir." dedi.

buna ne diyosunuz??eğitimsen baskı yapıyor hala sözleşmeli almayın diye:S

evet haklısınız...cumaya kadar ne degiştide... calısmalar - görüşmeler devam deniliyor... ekim ayı basında 17 bin sözlesmeli dediler ...şimdi sanki kendileri demediler gibi ... söyle böyle diyerek umutlarla oynuyorlar... artık acıklasınlar ve ne olacaksa olsun... ama etrafımda kiminle konussam herkes atamanın olacagından ve sözlesmeli olacagından o kadar net konusuyorlarki...herkes umutlu... bende öyleyim... okul öncesine yönelik o kadar calısmanın olması gidilen yerlere hep okul öncesi dednilmesinin ardından ... bu bransa YENİ ATAMA yapmaması güveni sarsar...suanki durum bile bunu gösteriyor...kimse yanlıs anlamasın ama sözlesmeliler 1,,2ay daha bekleyebilirler kadrolu olabilmek için...ama hiç atanamayan bizler en azından böylesine umutlanmısken ben alımın %80 nin sözlesmeden yana olmasını istiyorum...cünkü diger sekilde hiç atama yapmamıs olacak...sözlesmeden kadroya almıs olacak yeni alım yapmamıs olacak ... lütfen kimse kusura bakmasın,sözlesmeli olup kadro bekleyen arkadaslardan da özür diliyorum...

çok doğru söylüyosun arkadaşım sözleşmeliler biraz daha bekleyebilir. bakanlıkta görüştüğüm kişilerde baya umut verici konuşuyo almamız lazım ihtiyacımız var diyolar ya bakalım.

ARKADAŞLAR ben sınıfçıyım mebde tanıdığımda yok okul öncesi seminerine gidiorum bugün bi okul müdürü geldi derse ve açık çok fazla dedi ama kasımda 3800 okul öncesi alınacak dedi peki sözleşmelimi dedik evet dedi.ister inanın ister inanmayın benimle beraber 58 arkadaşımda şahit bu konuşmaya peki sınıfçı ne kadar dedik bilmiorum dedi.BANA İNANIN GERÇEKTEN ASLA YALAN SÖYLEMİYORUM BİZE AKTARILAN KONUŞMA BUDUR.ALIM VAR VE SÖZLEŞMELİ RAHAT OLUN AMA NEKADR OLDUĞUNU BİLMİYORUM SADECE 3800 OKUL ÖNCESİ OLACAK DEDİ.GERÇEKTEN TÜM İYİ NİYETİMLEDE AKTARIYORUM SİZLERE DAHA EVE YENİ GELDİM VE ÜZERİMİ BİLE DEĞİŞTİRMEDEN BU BİLGİYİ AKTARIYORUM DİĞERLERİ GİBİ DE KAÇMIYORUM BURDAYIM.HEPİNİZİN BENİM GİBİ NE OLACAK ALIM OLACAKMI DİYE AKŞAMA KADAR BEKLEDİĞİNİZİ BİLDİĞİM İÇİN BUNLARI AKTARIYORUM SİZLERE.

eğitim sen e ne oluyor bu aralar? sözleşmeli alım olsa bizim gibilerde işinin başına geçse ne olur ki?

ARKADAŞLAR ben sınıfçıyım mebde tanıdığımda yok okul öncesi seminerine gidiorum bugün bi okul müdürü geldi derse ve açık çok fazla dedi ama kasımda 3800 okul öncesi alınacak dedi peki sözleşmelimi dedik evet dedi.ister inanın ister inanmayın benimle beraber 58 arkadaşımda şahit bu konuşmaya peki sınıfçı ne kadar dedik bilmiorum dedi.BANA İNANIN GERÇEKTEN ASLA YALAN SÖYLEMİYORUM BİZE AKTARILAN KONUŞMA BUDUR.ALIM VAR VE SÖZLEŞMELİ RAHAT OLUN AMA NEKADR OLDUĞUNU BİLMİYORUM SADECE 3800 OKUL ÖNCESİ OLACAK DEDİ.GERÇEKTEN TÜM İYİ NİYETİMLEDE AKTARIYORUM SİZLERE DAHA EVE YENİ GELDİM VE ÜZERİMİ BİLE DEĞİŞTİRMEDEN BU BİLGİYİ AKTARIYORUM DİĞERLERİ GİBİ DE KAÇMIYORUM BURDAYIM.HEPİNİZİN BENİM GİBİ NE OLACAK ALIM OLACAKMI DİYE AKŞAMA KADAR BEKLEDİĞİNİZİ BİLDİĞİM İÇİN BUNLARI AKTARIYORUM SİZLERE.

bu alımı söyleyen hoca tahmininimi söylüyo acaba yoksa gerçekten meb den birimi söylemiş. ama kesin olsa bi açıklama yapılrdı değil mi?

arkadaşlar söylemek istemezdim ama benim umutlarım artık tükenmeye başladı.... bu kadar........... ne bileyim ya... kendimi çok çaresiz ve işe yaramaz bişi gibi hissetmeye başladım artık..... akşama kadar şu pc nin başındayım... etrafımdakilerede faydam yok... kendimede...... şurdan atlasam gözümde değil.......................

arkadaşlar formdaki arkadaşlar kasımda 5 bin okul öncesi alımından bahsediliyor.
alıntı:
bugün özel eğitim için iş tekklifi aldım ve puanımı sordu kurum sahibi 76 dedim aman hocam dedi siz kasımda gidersiniz biraz da dertleştik adamla dediki ankaraya görüşüyoruz bu atamalarla ilgili kasım ayında 5000 tane daha okul öncesi alıcaklarmış ben de dedim nasıl yani kasım ataması olucak mı biz ondan bile tereddütlüyüz yok dedi olucakmış .....yani okul öncesi devam galiba:

arkadaşlar meb in daha kendinden haberi yok atama varmı yokmu bilmiyorki nasıl olsun bir müdürün hemde kıontenjanlardan haberi ama insallah onun dediği gibi olurda atanırızzz

arkadaslar lütfen kadro diye bağırıp çağırmayalım.eğer sözleşmeli olmazsa mevcut sözleşmeliler kadroya alınır ve yeni arkadaslarımız atnamaz.ama sözleşmeli de alınırsa herkese şans doğar...lütfen birbirimizi düşünelim

benimde umudum kalmadı çökmüş durumdayım resmen offfofffffffffffff ne yapsam diye düşünüyorum artık.

sözleşmeli atanan arkadaşlara atanmadan önce ki ruh hallerini hatırlamalarını tavsiye ediyorum. belki bizi az da olsa anlarlar

yaburayı boş bırakmayın ne olur susmayın çıldırıcam işe giderken işten gelirken bakıyorum hala belirsizlik kafayı yiycem stresten ölüyorum off ne olacak bu halimiz... sınıfçıların seminerinin bitmesini bekliyolar heralde ama onlar ancak ve ancak ücretli çalışabileceklermiş.. bizi sözleşmeye alsınlarda kimse kalmayınca sınıfçıları alsınlar.. amaaaa bu sene mezun olacak okul önceciler ne olacaksınıflar doldurunca offf bilmiyoorum yaa onlarada haksızlık kafam kazan oldu sabrım kalmadı artııııkkkk

gözdemez hocam sizde mi büt madurusunuz

olan bize büt. mağdurlarına oldu :(

Arkadaşlar valla 4-5 gündür kpss ye çalışmaya başladım.bir de dersaneye yazıldım. Size de tavsiye ederim bu gidişle 70 bile yetmeyecek bize

bUNDAN SONRA SÖZLEŞMELİLER KADROYA ALINACAK 3851 KADRO VERECEKLER. YANİ BİR CEPTEN BİR CEBE...

ya birazda nasip işi puanlar 40 bile düsse sen 70 alsan yine atanamıyorsun sinir bozucu ama ne yapalım inş kasım ataması olur

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri