evet haklısınız...cumaya kadar ne degiştide... calısmalar - görüşmeler devam deniliyor... ekim ayı basında 17 bin sözlesmeli dediler ...şimdi sanki kendileri demediler gibi ... söyle böyle diyerek umutlarla oynuyorlar... artık acıklasınlar ve ne olacaksa olsun... ama etrafımda kiminle konussam herkes atamanın olacagından ve sözlesmeli olacagından o kadar net konusuyorlarki...herkes umutlu... bende öyleyim... okul öncesine yönelik o kadar calısmanın olması gidilen yerlere hep okul öncesi dednilmesinin ardından ... bu bransa YENİ ATAMA yapmaması güveni sarsar...suanki durum bile bunu gösteriyor...kimse yanlıs anlamasın ama sözlesmeliler 1,,2ay daha bekleyebilirler kadrolu olabilmek için...ama hiç atanamayan bizler en azından böylesine umutlanmısken ben alımın %80 nin sözlesmeden yana olmasını istiyorum...cünkü diger sekilde hiç atama yapmamıs olacak...sözlesmeden kadroya almıs olacak yeni alım yapmamıs olacak ... lütfen kimse kusura bakmasın,sözlesmeli olup kadro bekleyen arkadaslardan da özür diliyorum...