Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
hala bi haber yokmu yaa:(

o bunu demiş bu bunu demiş ne bu yaaa yeter artık gelsin bi açıklama:(

çalıştığım kurumdaki hocamız söledi o izlemiş programı adam nie yalan sölesin durup dururken memurlar.nette olmama ihtimalinden bahsedio anasayfaya taşımış haberi
Hocam, o site felaket tellallığı yaparak ilgi çekmeye çalışıyor. Onu boşverin de program yazmışsınız, hangi program ve ne zaman yayınlanmış?? Bilgi verirseniz!

ilkay artık atama yapılacaksa yapılsın kesin yapılsın ki bende atanmak istiyorum. yoksa 40 yaştan gün alarak şubat atamalarına müracat edemeyeceğim. 46.710 ?

ilkay artık atama yapılacaksa yapılsın kesin yapılsın ki bende atanmak istiyorum. yoksa 40 yaştan gün alarak şubat atamalarına müracat edemeyeceğim. 46.710 ?
Bende 40 tan gün almadan atanmak istiyorummmm..

yeter ya... hani mebde mi yayınlanmış bu haber........ bir de konu açmış arkadaş........... dayanağın yoksa konuda açığp milleti sıkıntıya sokma arkadaşım......... zaten canımız burnumuzda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

of ki ne oooffffffffffffffff!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

yok maalesef:((((((((

Basın Açıklaması

Daha önce basın ve yayın organlarında yer alan "Kasım'da öğretmen ataması yapılacaktır." İfadesine bağlı olarak öğretmen adaylarınca Bakanlığımıza bir çok telefon ve e-posta gibi iletişim araçları ile ulaşılarak bilgi edinmek istenilmektedir.
Bakanlığımız, Maliye Bakanlığı ve Devlet Personel Başkanlığı ile bu konuda gerekli çalışmalar sürdürülmektedir. Konuya ilişkin süreç tamamlandığında Bakanlığımızın internet sayfalarında gerekli açıklama yapılacaktır.
Öğretmen adaylarımızın bilgilerine sunulur.

Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği​

bugünde geçtiiii off offfffffffffffffff :((((

bu cumeya kadar verseler bari yaaaa. bekle bekle bekle içim şişti valla. artık hayatımızı yoluna sokalım olacak ya da olmıcak açıklasınlar artıkkkkkkk.

Bugünde geçti ve yine bi açıklama yok offffffffffffff offf,ya kafayı sıyırtıp atanıcak öğretmen fazlalığını mı gidermeye çalışıyolar napıyolar bunlar ya:hhf::hhf:

anlaşılan hala bir ses yok bekle bekle nereye kadar yaaa

ya bi sitede bi teel konuşmasını çok açıklayıcı şekilde yazmışlar güya arkadaş aramış konuşmuş 10 gün içinde belli olcakmış maliye bakanı yurt dıışna gidip gelcek sonra netleşçek demişler ....miş mış... ama inanmak isitiyorum artık yeter yaaa hiç ses yok bu sitede konuşan tarih veren bir sürü insan vardı nerdeler şimdi kimse kalmadı belli oldu atıp tutukları ama erken davrandık arkadaşlar daha var kasımın daha başındayız henüz....tek korkum sözleşmeli alım olmıcak diye söz vermeleri

korkuyorum bende sadece sözleşmeli alırlarsa ben biraz zor atanırım.atananlar bizden çokmu yüksek aldılar bizde atanmak istiyoruz artık.:110103_aphextwinz_phaftaya bi açıklama olur gibi geliyo bence

Hüseyin hocam nerdesiniz yaa,nezaman bi açıklama gelicek diye hergün bu merakla pc başına geçmekten bıktık açmadanda duramıyorum,acaba bi açıklama duyuru olurmu diye hergün bekleyiş devam ediyor,artık biri bi açıklama yapsın ya iyice oyuncak olduk haa bekle bekle sabır kalmadı

bu site bile dayanamadı bize........ neler olmuş buralara böyle.........

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri