Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
sende iyi ol...sende sagol arkadasım...için hep öyle olsun... karamsar olma yeter...

Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürü Necmettin Yalçın' dan Kasım Öğretmen Atamaları için yeni bir açıklama geldi. Haberin Devamını okuyunuz.

TRT-2′de Meb Personel Genel Müdürü Yalçın Öğretmen Atama Kasım ayının başında bütün branşlara dağıtılmak üzere 17 bin öğretmen ataması yapmayı planlıyoruz.” . Alımların kadrolu veya sözleşmeli olup olmadığı hakkında bir şey söylemeyen Genel Müdür: “Maliyeyle yapılan görüşmelerden olumlu yanıtlar alıyoruz dedi

Bu yeni yapılmış bi açıklamamı

sitedeki tüm arkadaşlara herkesi güzel günler bekliyor inşallah yeliz ercan inan ben senin içinde çok ümitliyim hepbirlikte başladık hep birlikte gideceğiz carpendiyez arkadaşın dediği gibi atandıktan sonrada burdayız evel alalhın izniyle gece yarısı moral olsun artık hepimize o.ö.ö. ler hep birlikte elele

sitedeki tüm arkadaşlara herkesi güzel günler bekliyor inşallah yeliz ercan inan ben senin içinde çok ümitliyim hepbirlikte başladık hep birlikte gideceğiz carpendiyez arkadaşın dediği gibi atandıktan sonrada burdayız evel alalhın izniyle gece yarısı moral olsun artık hepimize o.ö.ö. ler hep birlikte elele
aynen katılıyom.:congratulationscut4

Bu beklemenin sıkıntının sonunda umarım hepimiz yüzümüzde gülücükle atandığımız okulları yazarız

umarım tek temennimiz bu...birbirimize okulumuzu anlatırız.. yasadıklarımızı vs...

ALLAH RAZI OLSUN ya bu sitede nekadar iyi niyetli insanlar varmış keşke daha önceden üye olsaydım hepimiz için hayırlısı

hayır sorun yok

bu geçen yılın..
bu yılın var mı acaba..
benim puanım 55

bu geçen yılın..
bu yılın var mı acaba..
benim puanım 55

evett ama bu resmi olan bu ...bununla baktık hepimiz...51 ile sıralamada olamazsınız sanırım...46,7 e kadar olan puanlar var...atanamayan puanı yetmeyenler...siz 51 ile %100 atanırsınız...

inşallah hocam.
puanım 55.
ben her puan arası 400 kişi oynuyor diye biliyordum.
doğrumu sizce?

bu konuda bilgim yok ama...arkadaslarla burda konusuyoruz dediginiz gibi 1 puanın bile cok önemi var... puan aralıklarında cok kişi var...

puanım 47.5.. kaçıncı sıradayım
ben baktım ama baya bi yüksek çıktı kaçırdığım bi yerler var galiba

bu siteye nerdeyse mart ayından beri üyeyim.
Yeni yeni yorum yazmaya başladım.
Şu aşama bile bizler için bir hayaldi.
Geçen sene sözleşmeli alımı 72 ile kapattı.
Şimdi ise 50 li puanlarla atanmaktan bahseder olduk.
Bence atanamayanlar hiç üzülmesinler.
Nerden nerelere geldik. Eninde sonunda hepimiz atanacağız.
Umudumuzu kaybetmeyelim arkadaşlar.

ben de adrese girdim ama sonuç yüksek çıkıyor

yeliz hocam çok teşekkür ederim.uyku haram oldu.biz böyle beklerken rahatlar mı acaba.sadece bi açıklama ya.bu belirsizlik bitsin artık.umarım yarın açıklama yaparlar.şimdiden hayırlı olsun herkese....

yeliz hocam çok teşekkür ederim.uyku haram oldu.biz böyle beklerken rahatlar mı acaba.sadece bi açıklama ya.bu belirsizlik bitsin artık.umarım yarın açıklama yaparlar.şimdiden hayırlı olsun herkese....

nirvana1 hocam kesinlikle katılıyorum,biz böyle beklerken rahatlar mı acaba dıyorum kendi kendime.artık acıklansında hayırlısıyla herkes atanasın ıns

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri