Bende okul öncesi ataması bekleyen birisi olarak,Kasım ayında atamalar kadrolu olacak.Çok üzgünüm.Yeni öğrendim.Sizleride üzmek istemezdim.Ama paylaşmak istedim.Kesin ve net bir bilgi. KPSS çalışmaya devam...
bende az önce aradım atama bölümünü bağlattım.hiçbir söylenti olmadığını söyledi bayanBakanlığı aradım haftaya açıklama yapacaklarını atamanın da 24 kasımdan önce olacağını söylediler.
Bende okul öncesi ataması bekleyen birisi olarak,Kasım ayında atamalar kadrolu olacak.Çok üzgünüm.Yeni öğrendim.Sizleride üzmek istemezdim.Ama paylaşmak istedim.Kesin ve net bir bilgi. KPSS çalışmaya devam...
www.ogretmenatama.com • Başlık görüntüleniyor - Kasım da 17 bin öğretmen Kontenjanlarını Öğrendim.Kesinbu kadar net bilgiye nasıl ulaştın hocm güzel bir haber fakat resmi bir kaynak olmayınca inanası gelmiyo insanın allah hepimizin gönlüne göre versin
Bana söylenen sözleşmeli atama olmayacağı.Kademeli olarak kadroya geçileceği şeklinde...
hocam sizce 43.700 ile kasımda atama olursa şayet atanırmıyımdaha bi şeyin belli olmadığı anlaşılıyor
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!