Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
Bende okul öncesi ataması bekleyen birisi olarak,Kasım ayında atamalar kadrolu olacak.Çok üzgünüm.Yeni öğrendim.Sizleride üzmek istemezdim.Ama paylaşmak istedim.Kesin ve net bir bilgi. KPSS çalışmaya devam...

Bakanlığı aradım haftaya açıklama yapacaklarını atamanın da 24 kasımdan önce olacağını söylediler.
bende az önce aradım atama bölümünü bağlattım.hiçbir söylenti olmadığını söyledi bayan

Bende okul öncesi ataması bekleyen birisi olarak,Kasım ayında atamalar kadrolu olacak.Çok üzgünüm.Yeni öğrendim.Sizleride üzmek istemezdim.Ama paylaşmak istedim.Kesin ve net bir bilgi. KPSS çalışmaya devam...

Arkadaş kaynağını söylemezsen şimdi seni topa tutmaya başlayacağız.Haberin olsun:))))

bencede haberin kaynağı ile ilgili net bir bilgi bekliyoruz

Genel müdürlük ile yapılan telefon görüşmesi ve yanımda olaya şahit kurum arkadaşlarım.......

aman hocam bu haber başka bir yerdede 15 ekimde açıklayanacak diyor inanmayın artık hani 15 ekim geçeli 11 gün oldu neden açıklanmadı madem hadi yükssek punalılar giderde bilzer galiba bu snene evde ders çalışıcaz artık ders çalışmaktan bıkmışım kitabın kapagını açmak istemiyorum

Telefona cevap vermekten bıkıp öyle söyleyebilirler.Kesin bilgiyi bekleyelim arkadaşlar.Resmi bilgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii......................................

genel müdürlkle bende gecen hafta görüştüm ama tek sormadıgım soru sözlesmemı yoksa kadromuydu ama alım bi miktar olacak dedi ve 2000 3000 gibi konuştu bu kadar kadro verırlermı sızce yoksa bu sayı sözlesmelimi olur? bence sözlesmede olur çünkü gün gecmıyokı okul öncesı ıle ılgılı bı haber cıksın medyaya hal bu iken kesın sözlesmede olur, kimse üzülmesin hemen

Bana söylenen sözleşmeli atama olmayacağı.Kademeli olarak kadroya geçileceği şeklinde...

Meb Okul Öncesi Öğretmen İhtiyacı Sayısını Açıkladı. ya arkadaslar bu haber eskimi bi bakarmısınız ben tarıh bulamadım:(

Bana söylenen sözleşmeli atama olmayacağı.Kademeli olarak kadroya geçileceği şeklinde...

BANA SÖYLENEN DE KADROLU ATAMA OLMAYACAĞI...

nolcak şimdi sana mı inanacaklar bana mı ?

BENCE İKİMİZİ DE KANDIRMIŞLAR

bence en güzeli bi kaç gün beklemeye ara vermek takip etmemek böylesi daha gerici bi durum.. ben artık bakmayacagım siz bi haber olunca banada bildirin :))))

atama ile ilgili ses seda yine yok... bekleyiş sürüyor

daha bi şeyin belli olmadığı anlaşılıyor

O senin düşüncen.Herkes inanıp inanmamakta kendi karar verecek.Kısa bir zaman sonra herkes görecek gerçek olanı.Arkadaşlar o zaman değerlendirme yaparlar.67'nci sayfaya gelinmiş.Geriye doğru bak.Bir tek yazıla rastlayacakmısın.Arkadaşların merakını gidermek adına yazdım.Kesin olmasa zaten yazmam. Zaman her şeyin ilacıdır...Bekle gör...

gülver hangi numarayı ve kimi aradın bize de söyle.. 13:30 da biz de arayalım

Yukarıdaki yazım IŞIK55 atfen arkadaşlar...

gülver aradığın numarayı ve birimi yazar mısın

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri