sende iyi ol...sende sagol arkadasım...için hep öyle olsun... karamsar olma yeter...
Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürü Necmettin Yalçın' dan Kasım Öğretmen Atamaları için yeni bir açıklama geldi. Haberin Devamını okuyunuz.
TRT-2′de Meb Personel Genel Müdürü Yalçın Öğretmen Atama Kasım ayının başında bütün branşlara dağıtılmak üzere 17 bin öğretmen ataması yapmayı planlıyoruz.” . Alımların kadrolu veya sözleşmeli olup olmadığı hakkında bir şey söylemeyen Genel Müdür: “Maliyeyle yapılan görüşmelerden olumlu yanıtlar alıyoruz dedi
aynen katılıyom.:congratulationscut4sitedeki tüm arkadaşlara herkesi güzel günler bekliyor inşallah yeliz ercan inan ben senin içinde çok ümitliyim hepbirlikte başladık hep birlikte gideceğiz carpendiyez arkadaşın dediği gibi atandıktan sonrada burdayız evel alalhın izniyle gece yarısı moral olsun artık hepimize o.ö.ö. ler hep birlikte elele
Bu yeni yapılmış bi açıklamamı
sağolun hocam. verdiğiniz linke girdim.ama hatalı diye yazıyor.
ALLAH RAZI OLSUN ya bu sitede nekadar iyi niyetli insanlar varmış keşke daha önceden üye olsaydım hepimiz için hayırlısısitedeki tüm arkadaşlara herkesi güzel günler bekliyor inşallah yeliz ercan inan ben senin içinde çok ümitliyim hepbirlikte başladık hep birlikte gideceğiz carpendiyez arkadaşın dediği gibi atandıktan sonrada burdayız evel alalhın izniyle gece yarısı moral olsun artık hepimize o.ö.ö. ler hep birlikte elele
bu geçen yılın..
bu yılın var mı acaba..
benim puanım 55
arkadaşım sizin sıralamaya bakmanıza gerek yok taban 46.798puanım 47.5.. kaçıncı sıradayım
ben baktım ama baya bi yüksek çıktı kaçırdığım bi yerler var galiba
yeliz hocam çok teşekkür ederim.uyku haram oldu.biz böyle beklerken rahatlar mı acaba.sadece bi açıklama ya.bu belirsizlik bitsin artık.umarım yarın açıklama yaparlar.şimdiden hayırlı olsun herkese....252 sıranız
yeliz hocam çok teşekkür ederim.uyku haram oldu.biz böyle beklerken rahatlar mı acaba.sadece bi açıklama ya.bu belirsizlik bitsin artık.umarım yarın açıklama yaparlar.şimdiden hayırlı olsun herkese....
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!