Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
merhaba arkadaşlar 4 gündür rahatsızım sadece yorumlarınızı okuyorum kendimi iyi hissettiğimde ben de stv haberde bu akşam haberlerinde maliye bakanlığı bütçeyi açıklada ve enyüksek bütçe meb ayrılmış kulaklarımla duydum en azından sevindim atamalar uzadıkça hepimiz umutsuzluğa düşüyoruz ama her şey güzel olacak inşallah sıktık sıktık sonuna geldik ve güzel haberler alıcaz inşallah birazcık daha sosyalci hüseyin hocama katılıyorum domuz gribi belki süreci uzatır ama olacak inşallah
bende bu haberi izledim.inş.herşey hepimiz için güzel olcak.

arkadaslar benım puanın 46.902 kac kısı alım yaparsa gırme sansım var sızce

arkadaslar benı puanım 45.902 kac kısı alım olursa gırme sansım var acaba?

hocam bu eski haber ya bu

hüseyin hocam ne zamanın haberi bu? bugünün diyo yorumlarında ama?

inşallah herşey olumlu yönde bütün haberler çok olumlu eeeee bu durumda olumsuz düşünmenin bi alemi yok

ya varya kendi adıma konuşayım sersem gibi oldum...
neye inanacağımı neye sevineceğimi şaşırmış durumdayım...
bir kapanıp bir açılıyorum:) ilginç:) Rabbim sonumuzu hayretsin:)

benim puanım 45,603 bu puanlar 529. sıradayım... sıralamaya bakın arkadaslar...1000 alımda garanti gibi .... ama ne kadar cok alım olursa okadar kişi sevinecek...bence 4bin -5bin olur diye düsünüyorum...

ya arkadaşlar bunlar eski haberler tamam atama olacak ama ne zaman kontenjan ne kadar bunları bi açıklasalar ona göre herkes umutlanır

inşallah bu hafta açıklanır

evet eski haber bu haberde 17bin denilmişti ama daha sonra 10bin olarak acıklandı vs... ve 17 binin sözlesmeli olacagı söylendiginde ben hemen 7bini okul öncesi için düsünmüştüm... cünkü 10bin sözlesmeli ataması olurken MEB. 17 bin istemişti fakat maliye bunun 10binini verdi... yani 17 bin sayısı gercekten güzel...tüm bransaları biraz da olsa sevindirirdi diye düsünüyorum...

ben antalyada yaşıyorum yeni evlendiğim için başka tercih yapmDIM MERKEZ DISINDA DOĞUYA gitmeyide göze alamadım o yüzden böyle oldu.21 tercih etmedim.bnm tercih ettiğim yerleri ben 2 puanlaa kaybettim.acaba bu atamalarda 21 tercih etmeden antalya olurmu dıyorum ama bu seferr ilçeleri falan yazıcam. bir akadaşımda 61 puanla samsun bafra ya atandı.hayırlısı olsun.

arkadaşım bence siz buu sefer işi şansa bırakmayın antalya ilçeleri ve antalyaya en yakın ilin ilçe ve köy okullarını yazın çünkü önümüzdeki günlerde ne olacağı belli değil her an süprizler olabilir onun için önemli olan ilk etapta atanmak gerisi birgün yola girer. inşallah atanırsın

Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürü Necmettin Yalçın' dan Kasım Öğretmen Atamaları için yeni bir açıklama geldi. Haberin Devamını okuyunuz.

TRT-2′de Meb Personel Genel Müdürü Yalçın Öğretmen Atama Kasım ayının başında bütün branşlara dağıtılmak üzere 17 bin öğretmen ataması yapmayı planlıyoruz.” . Alımların kadrolu veya sözleşmeli olup olmadığı hakkında bir şey söylemeyen Genel Müdür: “Maliyeyle yapılan görüşmelerden olumlu yanıtlar alıyoruz dedi

evet söylenmişti.... hatta ekim sonu kasım bası diye...ama hala kontenjanlar vs. acıklanmadı... acıklansada herkes derin bir nefes alsa...

carpediemdeniz hocam benim puanım 55.238 puanı nasıl hesaplıyoruz benim kaçıncı sırada olduğumuda bakarmısınız rica etsem.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri