Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
sizlere katılıyorum arkadaşlar kimsede eski neşe ümit kalmadı netin başına geçerken bile nasılsa bir açıklama yoktur diye geçiyorum ama ufakta olsa bir beklenti var hayırlısı diyelim artık

yazık bize ömrümüz hep beklemeyle geçiyo

arkadaşlar şimdi bir arkadaşım aradı sakaryaya atanmıştı 10.000 atamasıyla.... bir yerden duymuş 16 kasımda başvurular başlayacakmış ve de 3800 kişi alınacakmış puanlarda 39 kadar düşecekmiş dedi.... doğruluk payını bilemiyorum ama birz rahatladım bu haberi duyunca... sizlerle de paylaşmak istedim.... inşallah daha fazla alım olur da atanmayan kimse kalmaz:)

3800 alınırsa çok güzel olur ama inanın artık her taraftan duyum alıyoruz neyin doğtu olduğunu anca bekleyip görebiliriz

arkadaşlar bizden kaçkişi kaldıki acaba bilgisi olan varmı ?ona göre hesaplayabiliriz

16 kasım mı uzak ya hemen olsa keşke:D

soğuklarda başlayacak taşınmak yolculuk çok sıkıntı olacak... gerçi atama oldu da bunlar kaldı:P

atama olacak hocam bunda sonra yapmaslarsa kafayı yerim heralde:D

arkadaşlar şimdi bir arkadaşım aradı sakaryaya atanmıştı 10.000 atamasıyla.... bir yerden duymuş 16 kasımda başvurular başlayacakmış ve de 3800 kişi alınacakmış puanlarda 39 kadar düşecekmiş dedi.... doğruluk payını bilemiyorum ama birz rahatladım bu haberi duyunca... sizlerle de paylaşmak istedim.... inşallah daha fazla alım olur da atanmayan kimse kalmaz:)

ya hocam iyi güzel de 16 kasım çok uzak yaaaaa...Bekleyecek halimiz kalmadı artık, gerçi sonu güzel olacaksa beklemeye değer ama işte olmuyo 16 kasıma kadar beklemek aman Allahım kabus gibi

bencede çok uzakmış :D olacagı kesin gibi uzagını düşünüyoruz :D

bence 16 kasım değildir ya,o arkadaş meb iş takvimine göre öyle demiştir,sonuçta hepimiz biliyoruz ki meb iş takviminde 16 kasım 31 aralık yazıyor eğer o na bakılırsa personel genel müdürü de ekim sonu kasım başı demişti,geçen yılı düşünürsek bu böyle olmuştu ekim sonu kasım ilk haftasıda göreve başlanmıştı 2008 de,

önce olur diyorsunuz yani

bencede önce olur

merhaba arkadaşlar bende beklemekten çok sıkılmıştım ama akşam bir arkadaşımla görüştüm çocuğunun iki defa havale geçirdiğini ve iki yıl boyunca tedavi göreceğini anlattı. bizimkisi heyanlı vede o kadar uzun sürmeyacek bir bekleyiş. oysa o acı veren bir iki yılın geçmesini bekliyecek. akşamdan beri allah evlatlarımıza ve bize sağlık versin hayırlısı ne ise o olsun diyorum. arkadaşlar evet bu atamalar bizim için çok önemli ama hayatımızda ki en önemli şey değil. böyle düşünün ve canınızı sıkmayın.

kesinlikle olacak,ben inanmak istiyorum artık...

önce olur diyorsunuz yani
ewet önce olur diyorum ben arkadaşlar ekim sonu kasım başı denildi çünkü,ben böyle düşünüyorum ve böyle olmasını diliyorum artık sabrımız kalmadı,bakın bu haftaa da bitti hani geçen pazartesi salı açıklanıcak deniliyordu,nerde o arkadaşlar neden sustular,henüz bi duyuru acıklama yok arkadaşlar,mantıklı düşünelim lütfen,personel genel müdürünün dediği olucak bence yani ekim sonu önümüzdeki hafta kasım başıda atamalar olucak en mantıklısı bu,ha bunu neye dayanarak söylüyorum onuda söylüyeyeim,kimseyi aramadım,şu il mebi aradım şurdan şunu dediler burdan bunu dedilere inanmıyorum zaten hiç birininde söylediği tutmadı,ben personel müdürünün açıklamasına nazaran bu yorumu yapıyorum tamamen kendi fikrim,kimsenin dediği mışı mişi değil

haklı olarak bende öyle düşünüyorum inşaalh olur da bizde artık rahat bir nefes alırız

bır an once olsun artık ya.olmuycaksa da haberımız olsun da sınava hazırlanmaya baslayalım.

haklısın enes hocam şu içinde bulunduğumuz durum çok basit şeyler aslında ben 2003 mevzunuyum aynı yıl arkadaşım atanmıştı fakat atandığı yere giderken trafik kazasında vefat etti allah hayırlısını versi bahsettiğin arkadaşada geçmiş olsun allah yardımcısı olsun inşallah

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri