Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
zerda hocam ümidinizi kaybetmeyin güzel süpriz:36_15_4: haberler alacağımıza inanıyorum her an her şey olabilir.Olumlu düşünün ki olumlu olsun ümitlerinizi form da tutun lütfen...:36_3_12:
sağol arkadaşım haklısın umut dünyası. ama bir an geliyorki artık pes ediyorsun bünyen iflas bayrağını çekiyor benimkide öyle bir andı işte siz bana aldırıp canınızı sıkmayın burdaki herkesin atandığı güne şahit olsam ki hepimiz bunu çoktan hak ettik

bu haberi internetten buldum doğru

günaydın arkadaşlar asker bile bizim kadar heyecanlı şafak sayarmı acaba gözü açtığım gibi pc önündeyim yine haber yok ama içimde umutlu bi bekleyiş var inşallah hayırlısı olur gideriz

arkadaşlar günaydın anlaşılan yine bir haber yok bu kadar bekleyişin sonu herkese hayırlı olur inşallah

Onbinlerce öğretmen adayının büyük bir merakla beklediği 2009 kasım öğretmen atamaları hakkında Milli Eğitim Bakanlığı Personel Daire Müdürü NecmettinYalçın konuştu. Trt 2 de bir programa konuk olan Necmettin Yalçın merak edilen sorulara yanıt verdi.

Merak edilen konuların başında kasım ayı öğretmen atamaları geliyordu. Kasım ayı öğretmen atamalarının ne zaman yapılacağına ve kasım ayında kaç öğretmen alınacağına cevap veren MEB personel daire müdürü, Kasım ayı atamalarının Ekim ayının sonunda veya Kasım ayının başında yapılacağını belirtti. Kasım ayında kaç tane öğretmen alınacağına da cevap veren Yalçın ” Kasım ayında çeşitli branşlarda çalıştırılmak üzere 17bin öğretmen alacağız ” diyerek merak edilen soruları yanıtlamış oldu
:474cu::474cu:

o eski bir haber... tarih 15eylüle ait

günaydın arkadaşlar.... hala bir haber yok ve hala herşey belirsiz.....

arkadaşlar lütfen meslegimize sahip çıkalım dilekçesini fakslayalım... inşallah güzel haberler alırız:egg61nb:

günaydın arkadaşlar.bende sizin gibi gözümü açar açmaz pcye koştum.ama bi haber yok.sabır taşı çatladı.:ggggdw:

arkadaşlar memurlar nette sösüm ona bazı ünivt bitirmiş arkadaşlar bizi ayaklar altına alıp hakaret ediyorlar bizde cevp olarak mesleğimize sahip çıkıp faksımızı yolluyoruz lütfen destek arkadaşlar herkes faksını yollasın

yeliz hocam estağfurullah ne kızması biraz rahatsızım fazla pc başında kalamadım tamamen sırt ağrısı ve baş ağrısı var sağlık gidiyor galiba sizlerle vakit geçirmeyi seviyorum anlaşılan yine haber yok ama sonuç güzel olacak bende inanıyorum

aslında bugün haber gelir diye beklemiştim ama yine boş ne yapacağız bilmiyorum

herkese günaydın:36_3_12:iyi şeyler olacak inşallah bugün ben de bir ümitle kalktım..iyi düşünelim iyi olsun:36_11_12:

yeliz hocam estağfurullah ne kızması biraz rahatsızım fazla pc başında kalamadım tamamen sırt ağrısı ve baş ağrısı var sağlık gidiyor galiba sizlerle vakit geçirmeyi seviyorum anlaşılan yine haber yok ama sonuç güzel olacak bende inanıyorum
geçmiş olsun umarımki herşey daha güzel olur bu haftayıda atlattık ama yine bişey yok sende canını fazla sıkma

evet reyhan hocam sonuç güzel olacak tabi inşaaaaaaaaaaaaaallh diyorum

arkadaşlar memurlar nette sösüm ona bazı ünivt bitirmiş arkadaşlar bizi ayaklar altına alıp hakaret ediyorlar bizde cevp olarak mesleğimize sahip çıkıp faksımızı yolluyoruz lütfen destek arkadaşlar herkes faksını yollasın
boşverin arkadaşlar napacaklarını şaşırmışlar,ziraat mezunlarını ögretmen yaparken kimse tepki gösteriyordu ingilizce ögretmenliginde kpss ye girmek yeterliydi bu ne çekememezlik ya yolumuza bakalım boşverin çatlasınlar:)

asıl çekemeyenler bizim kadar zeki olupta bu bölümü seçseydiler.bu ne kıskançlık.

evet hep kötülüyorlar bizi,naptıysak onlara artık!:hhf:

diplomalı çocuk bakıcısı diyorlardı şimdi gelin sizide alcaz deseler hepside uçarak gelir zamanında bizden 400-500 kişi alınırken 65 le açıkta kaldık bizlerde aptal falan değiliz yani çatlasınlar :36_6_3:

valla sabah bi baktım sinirden öldüm yuh yani bukadar olur terbiyesizlik insan azından çıkana bi bakar amma seviyesiz hakaretler doğru söyluyorsunuz yolumuza bakalım insallah 5000 de atama olur herkes gider :36_7_8::36_7_8::36_7_8::36_7_8::36_7_8::36_7_8::36_7_8::36_7_8::474cu:

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri