Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
hepimiz atanırızda onlarda sadece çenelerini yormuş olurlar hayırlı haberi alsaydık kim ne derse desin umrumda değil

aptal olsak üniversite bitiremezdik bence de çatlasınlar!:362jf:herkes de kendi işine baksa şu Türkiye de, kendi işine adapte olsa kıskançlık olmasa herşey daha güzel olur!:ggggdw:

kendi bölümlerinden yüklü alım olsa benim puanım düşük beni atamayında seneye tekrar sınava hazırlanıyımmı derler acaba merak ediyorum:hhf:

bence de o zaman öyle demezler,onun bunun dediğini takmayalım arkadaşlar,herkes söylesin söylesin otursun:362jf:

Ya çok zekiyiz ya.Valla Atatürk gibi geleceği görmüşüz ki bu bölümün çok alacağını kestirip oöö.seçmişiz.Başka ne diyeyimki!!!

:36_7_8:
Ya çok zekiyiz ya.Valla Atatürk gibi geleceği görmüşüz ki bu bölümün çok alacağını kestirip oöö.seçmişiz.Başka ne diyeyimki!!!
çok güzel özetlemsini yaptın arkadaşım teşkürler.

memurlar.net'te bir karadenizli arkadaş gece gece şunları yazmış:
arkadaşlar birazdan ankadan yayınlanacak ankara radyoda ki arkadaşım söledi 10 bin sözleşmeli ve 5 bin kadro alınacak kadro bekleyenlere hayırlı olsun komple gaydı gibi yarın 3 tede meb sitesinde kılvuzu indirin.
doğruluğuna inanmadım tabi ama bugün 3'te açıklanır diye de beklemiyor değilim.

İzmirdeyim arkadaşlar.Biraz evvel il milli eğitimle görüştüm herhangi bir yazı gelmediğini ve bakanlıktan haber beklediklerini söylediler.Paylaşmak istedim.

aslında bugün haber gelir diye beklemiştim ama yine boş ne yapacağız bilmiyorum
Geçen günü bir arkadaş yazmıştı bu forumda. Bir tanıdığı, Bakanlıkta müsteşarı tanıyormuş da onu aratmış telefonla ve Kasımın 10unu bulacağını söylemiş bu alım miktarının. Bana da bu mantıklı gelmişti ve zaman geçtikçe de bu haberin doğruluğuna inancım kesinleşiyor. Ayın 10 undan önce net bir açıklama yapılacağına inanmıyorum. Ama inancım yüzümüzün güleceği yönünde. Bence hepimizi olmasa da çoğumuzu atayacaklardır diye düşünüyorum.

arkadaşlar selçuk beyin başlattığı kampanyaya heimiz duyarlı davranalım sınıfçıların alanımıza girmesine izin vermiyelim:congratulationscut4

kimsede ilk heyecan kalmadı açıklama yapılsada çok heycan yapmayız galiba pavlovun köpeğine döndük pekiştireç gelmeyince davranış sönüyor gerçekten

:36_11_6::36_11_6::36_11_6::36_11_6::36_11_6:

kimsede ilk heyecan kalmadı açıklama yapılsada çok heycan yapmayız galiba pavlovun köpeğine döndük pekiştireç gelmeyince davranış sönüyor gerçekten

:)) insan herşeye alışıyor hocam... beklemeye de yüz üstü bırakılmaya da en dayanılmaz acılara da.... inanılmaz bir stres var bende de... fakat ilk günkü gibi değil duygularım.... bir bıkkınlık var.... bir de insanlara laf anlatmak beni artık çok sıktı:(

:)) insan herşeye alışıyor hocam... beklemeye de yüz üstü bırakılmaya da en dayanılmaz acılara da.... inanılmaz bir stres var bende de... fakat ilk günkü gibi değil duygularım.... bir bıkkınlık var.... bir de insanlara laf anlatmak beni artık çok sıktı:(
haklısın hocam aynı şeyleri bende yaşıyoru ama elden gelen bir şey yok biraz daha sabır deyip beklicez

sabır sabır sabır...sabır taşı olsa yerımızde çatlardı valla

haklısın canım senı görmek ne guzel...

bekle bekle ama snu iyi olsun inşaalh

Gene haber yok mu? :(

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri