Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
sayılı gün geçer derler,ama bence hiç geçmiyo.sıkıldım ya olsun artık rahatlıyalım.kafam hep bunla meşgul olsun bitsin artık inş.hepimiz atnırız.

haklısın enes hocam şu içinde bulunduğumuz durum çok basit şeyler aslında ben 2003 mevzunuyum aynı yıl arkadaşım atanmıştı fakat atandığı yere giderken trafik kazasında vefat etti allah hayırlısını versi bahsettiğin arkadaşada geçmiş olsun allah yardımcısı olsun inşallah
ay çok üzüldüm şimdi tüylerim diken oldu allah mekanını cennetlik etsin

benim içimden 7000 alırlar gibi geçiyor 17000 kadro istendi 10000 verildi 7000 kasıma bırakıldı gibime geliyor neden olmasın 10000 alan 7000ni hayli hayli alır

askerler bile gün sayarken şafağın kaç olduğunu bilirler biz de gün sayıyorunz ama şafak kaç bilmiyoruz her şey belirsiz...

evet yeliz hocam bunlar hayatın gerçekleri kendimizi ne kadar basit konular için yıpratıyoruz değilmi

bu arada hüseyin hoca nerelerde

ben duyduğum bir şeyi paylaştım arkadaşlar... hatta msjı yazarken de doğruluğunu bilemiyorum diye de belirttim... ark. la konuşurken pc kapalıydı ve tel. konuşması bitince hemen burayı açıp size söylemek istedim... hepsi bu....
zaten inanın diye söylemedim sadece ufak bir duyum... belki doğru da çıkabilir.... şu an hiç bir şey belli değil... hayırlısı....

senin beklentin olmayabilir ama benim en azından bi ümidim var
bendede birazcıkta olsa ümit var ama olmazsa çok üzlüleceğim o yüzden herşeyin kötüsüne alıştırmaya çalışıyorum kendimi

bendede birazcıkta olsa ümit var ama olmazsa çok üzlüleceğim o yüzden herşeyin kötüsüne alıştırmaya çalışıyorum kendimi
ben burayı illa atanacam diye takip etmiyorum biraz bişeyler belli olur ona göre kps çalışmaya başlayacağım yoksa şuanda bu kafayla çalışamam

ben de kpss için ders çalışmaya başladıydım,atama olur diye ümitlene ümitlene ders çalışma şevkim de gitti..ama en iyisi ders çalışmak gibi görünüyor..hakkımızda hayırlısı..

benim içimden 7000 alırlar gibi geçiyor 17000 kadro istendi 10000 verildi 7000 kasıma bırakıldı gibime geliyor neden olmasın 10000 alan 7000ni hayli hayli alır
puanım 43.700 sizce atama olursa şansım ne 21 i işaretliycem

merhaba arkadaşlar bende beklemekten çok sıkılmıştım ama akşam bir arkadaşımla görüştüm çocuğunun iki defa havale geçirdiğini ve iki yıl boyunca tedavi göreceğini anlattı. bizimkisi heyanlı vede o kadar uzun sürmeyacek bir bekleyiş. oysa o acı veren bir iki yılın geçmesini bekliyecek. akşamdan beri allah evlatlarımıza ve bize sağlık versin hayırlısı ne ise o olsun diyorum. arkadaşlar evet bu atamalar bizim için çok önemli ama hayatımızda ki en önemli şey değil. böyle düşünün ve canınızı sıkmayın.

bir arkadaştan duydum eylül ikinci atamada bir arkadaş muşa atanmış gitmiş işlemlerini yaptırmış okula giderken eşiyle trafik kazası geçirmiş ikiside vefat etmişler.Her şeyin hayırlısı olsun.inşallah sizde en kısa zamanda atanırsınız

43.700 puanla kasımda atama olursa atanma şansım ne sizce arkadaşlar

43.700 puanla kasımda atama olursa atanma şansım ne sizce arkadaşlar

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri