hepimiz atanırızda onlarda sadece çenelerini yormuş olurlar hayırlı haberi alsaydık kim ne derse desin umrumda değil
çok güzel özetlemsini yaptın arkadaşım teşkürler.Ya çok zekiyiz ya.Valla Atatürk gibi geleceği görmüşüz ki bu bölümün çok alacağını kestirip oöö.seçmişiz.Başka ne diyeyimki!!!
yeliz hocam herkes bekliyorda biz neyi bekliyoruz birimiz 32 birimiz 34geçmiş olsun umarımki herşey daha güzel olur bu haftayıda atlattık ama yine bişey yok sende canını fazla sıkma
Geçen günü bir arkadaş yazmıştı bu forumda. Bir tanıdığı, Bakanlıkta müsteşarı tanıyormuş da onu aratmış telefonla ve Kasımın 10unu bulacağını söylemiş bu alım miktarının. Bana da bu mantıklı gelmişti ve zaman geçtikçe de bu haberin doğruluğuna inancım kesinleşiyor. Ayın 10 undan önce net bir açıklama yapılacağına inanmıyorum. Ama inancım yüzümüzün güleceği yönünde. Bence hepimizi olmasa da çoğumuzu atayacaklardır diye düşünüyorum.aslında bugün haber gelir diye beklemiştim ama yine boş ne yapacağız bilmiyorum
kimsede ilk heyecan kalmadı açıklama yapılsada çok heycan yapmayız galiba pavlovun köpeğine döndük pekiştireç gelmeyince davranış sönüyor gerçekten
haklısın hocam aynı şeyleri bende yaşıyoru ama elden gelen bir şey yok biraz daha sabır deyip beklicez) insan herşeye alışıyor hocam... beklemeye de yüz üstü bırakılmaya da en dayanılmaz acılara da.... inanılmaz bir stres var bende de... fakat ilk günkü gibi değil duygularım.... bir bıkkınlık var.... bir de insanlara laf anlatmak beni artık çok sıktı
![]()
sabır sabır sabır...sabır taşı olsa yerımızde çatlardı valla
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!