Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
arkadaşlar bende eğer alım 13 bin olursa 5000 bin olma ihtimali yüksek çünkü müthiş derecede öğretmen açığı var

bencede haftaya yada kasım ılk haftası açıklanır arkadaşlar bıraz sabır.

kontenjanlar belli olduğunda bakalım bu sitede ilk MÜJDEEEEEEEEEEEEEE başlığını kim açacak :)) hangi şanslı

evet herkes kasım da olur diye düşünüyor..

Bence.Hüseyin.hoca.:))

43.200 puanla kasımda atama olursa atanırmıyım hüseyin hocam sizce

1000 kontenjan olursa : 45,00 - 45,500

2000 kontenjan olursa : 42,00 - 42,500

3000 kontenjan olursa : 40,00 - 40,500

olacaktır diye düşünüyorum..

siz bunu kendi aleyhinize 0,250 - 0,500 puan ileri çekerseniz tamamen kesinleşir..

bu siteye bakmaya kalbim dayanmıyo artık allah aşkına biri güzel haberi yazsın artık nluuuuuuuuuuur:((

bence bu hafta açıklanıcak inşallah

ne diger atamalarda nede ünv sınavında bu kadar gergin bekleyiş yaşamamıştım ömrümden ömür gidiyo valla hergün:( allahım lütfen hepimizin hakkında hayırlısını ver

evet yazacak bişiy kalmadı,ama inşallah bu sessizliğin ardından bi güzel haber gelirde günlerdir hop oturup hop kalkan yüreğimize bi soğuk su serpilir inşallah.

hüseyin hoca nimet çubukçu'nun yanındamı çalışıyo.oda bizim gibi kesin birşey bilmiyo.
size katılıyorum hüseyin hocanın tahminleri dogru cıka bilir ama sonucta tahmın beninim yazdıgımda aynı sayılır bence ben verilen bilgiyi paylaştım mışlarla muşlarla olmayacagını bende biliyorum zaten önemli olan herkezin dedigi gibi resmi acıklama

inşallah hocam

Aramıza yeni katılan arkadaşlar için söylüyorum;
Hüseyin hocanın emeklerini yok sayamayız. Diğer branşlar bizi aşağılarken o diğer sitelerde bizi savundu. Kasım atamasını da o haber verdi bize. Çok mantıklı tahminler yapıyor. İnanıyorum hepsi de çıkacak. Mışlı muşlu söylenenlere yaptığı yorumlara gelince, sadece herşeye inanıp stres yapmayın, demek istiyor.
Daha öncede söyledim yine söylüyorum; yakında planlarımızdan, maaşlarımızdan bahsedip, etkinlikler paylaşacağımıızı umuyorum.

Aramıza yeni katılan arkadaşlar için söylüyorum;
Hüseyin hocanın emeklerini yok sayamayız. Diğer branşlar bizi aşağılarken o diğer sitelerde bizi savundu. Kasım atamasını da o haber verdi bize. Çok mantıklı tahminler yapıyor. İnanıyorum hepsi de çıkacak. Mışlı muşlu söylenenlere yaptığı yorumlara gelince, sadece herşeye inanıp stres yapmayın, demek istiyor.
Daha öncede söyledim yine söylüyorum; yakında planlarımızdan, maaşlarımızdan bahsedip, etkinlikler paylaşacağımıızı umuyorum.
evet dogru söylüyosun hüseyin hoca hakkında ama sanki yani ben de bazı arkadaşlarda hüseyin hocadan daha iyi bilen yokmuşgibi anladılar yanı ondan yazdık öyle yoksa sahsım adına ben kimseye hakeret tarzı konuşmamda yazmamda sanki öyle bir izlenim verdi gibi ondandır heralde yanlış bişey yazdıysam öz dilerim sahsım adına

arkadaşlar ben de dün meb aradım adamlar birşey söylemiyorlar.basından takip edin diyorlar.bence telefonlardan bıkmışlar.benim tahminim cuma akşamı açıklanır müracatlar 26 ekimle 6 kasım arasında olur atama 9-10-yada 11 de göreve başlama 16 kasım pazartesi olur

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri