neşe hocam nerelerdesiniz beni unutmadınız dimiBence.Hüseyin.hoca.)
Hayır hocam, unutmadım. Sürekli forumdayım ama yorum yazmıyorum.neşe hocam nerelerdesiniz beni unutmadınız dimi
neden hocam sizin yorumlarınızı beğeniyordumHayır hocam, unutmadım. Sürekli forumdayım ama yorum yazmıyorum.
Teşekkür ederim Yeliz hocam. Şımardım şimdi.neden hocam sizin yorumlarınızı beğeniyordum
size katılıyorum hüseyin hocanın tahminleri dogru cıka bilir ama sonucta tahmın beninim yazdıgımda aynı sayılır bence ben verilen bilgiyi paylaştım mışlarla muşlarla olmayacagını bende biliyorum zaten önemli olan herkezin dedigi gibi resmi acıklamahüseyin hoca nimet çubukçu'nun yanındamı çalışıyo.oda bizim gibi kesin birşey bilmiyo.
evet dogru söylüyosun hüseyin hoca hakkında ama sanki yani ben de bazı arkadaşlarda hüseyin hocadan daha iyi bilen yokmuşgibi anladılar yanı ondan yazdık öyle yoksa sahsım adına ben kimseye hakeret tarzı konuşmamda yazmamda sanki öyle bir izlenim verdi gibi ondandır heralde yanlış bişey yazdıysam öz dilerim sahsım adınaAramıza yeni katılan arkadaşlar için söylüyorum;
Hüseyin hocanın emeklerini yok sayamayız. Diğer branşlar bizi aşağılarken o diğer sitelerde bizi savundu. Kasım atamasını da o haber verdi bize. Çok mantıklı tahminler yapıyor. İnanıyorum hepsi de çıkacak. Mışlı muşlu söylenenlere yaptığı yorumlara gelince, sadece herşeye inanıp stres yapmayın, demek istiyor.
Daha öncede söyledim yine söylüyorum; yakında planlarımızdan, maaşlarımızdan bahsedip, etkinlikler paylaşacağımıızı umuyorum.
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!