Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
kesin mi? nasıl yani anlamamdım maliye filan neden var dedi o zaman?

arkadaşım Nimet Çubukçu kasımda atama yapacağz diyor,sen kasımda atama yok diyorsun bu nasıl iş yaa

Onbinlerce öğretmen adayının büyük bir merakla beklediği 2009 kasım öğretmen atamaları hakkında Milli Eğitim Bakanlığı Personel Daire Müdürü NecmettinYalçın konuştu. Trt 2 de bir programa konuk olan Necmettin Yalçın merak edilen sorulara yanıt verdi.
Merak edilen konuların başında kasım ayı öğretmen atamaları geliyordu. Kasım ayı öğretmen atamalarının ne zaman yapılacağına ve kasım ayında kaç öğretmen alınacağına cevap veren MEB personel daire müdürü, Kasım ayı atamalarının Ekim ayının sonunda veya Kasım ayının başında yapılacağını belirtti. Kasım ayında kaç tane öğretmen alınacağına da cevap veren Yalçın ” Kasım ayında çeşitli branşlarda çalıştırılmak üzere 17bin öğretmen alacağız ” diyerek merak edilen soruları yanıtlamış oldu.
bu ne o zaman ????

Ben artık bir şey demiyorum artık insanlar bıktı peşini bırakıp atamaya başvurmayı bile kaçıran olursa şaşırmayacağım arık eskisi gibi hareketli değil kimse:( neyse hayırlısı olur inş.ALLAH ÇOK BÜYÜK arkadaşlar belli olmaz ne olacağı kontrol edelim biz her gün gerisi ALLAH'ın takdiri

arkadaşlar inanıp inanmamakta özgürsünüz sadece duyduğum bilgiyi payalaştım

ama dikkat ederseniz şubat denilmio demekki kasımı yetiştiremediler aralığa kaldı ne dersiniz

Ben artık bir şey demiyorum artık insanlar bıktı peşini bırakıp atamaya başvurmayı bile kaçıran olursa şaşırmayacağım arık eskisi gibi hareketli değil kimse:( neyse hayırlısı olur inş.ALLAH ÇOK BÜYÜK arkadaşlar belli olmaz ne olacağı kontrol edelim biz her gün gerisi ALLAH'ın takdiri
hocam ben geçen başvuruyu kaçıranlardanım tabi bana gelen haber bu yönde ama tabiki takip etmeye devam

hocam sizce bu atamada kadrolu ne kadar alırlar.69.70 puanla kadroya geçebilir miyim.gümüşhanede görev yapıyorum sözleşmeli olarak
tesekkürler

neyse arkadaşlar ben çıkıyorm hakkımızda hayırlısı olsun gönlümüz atamanın gerçekleşmiş olması

hocam sizce bu atamada kadrolu ne kadar alırlar.69.70 puanla kadroya geçebilir miyim.gümüşhanede görev yapıyorum sözleşmeli olarak
tesekkürler
hocam atama olucak en zaından bunun kesinliğini biliyorz kadrolu alım olcak die tahmin ediorm ki puanınızda yeterli bana göe

Tayin alacakları belli olsada bizde meb te rahat etse . Hergün kaç kişi alacakları hakkındaki yorumları okumak işi bitse. Herkes göreve başlasa.

kasımda atama yok diyen arkadaşlar bilgi nerden link verin bizde bakalım eğer bi açıklama olduysa bizde görelim okuyalım?

neşe arkadaşım burça arkadaşın duyumuna ne diyorsunuz bi fikriniz varmı

Atamalar doğuya olacak diyorlar geçen atamada genelde ilk tercihine herkes yerleşti bizde ilk istediğimiz yerlere yerleşşek herkes kendi memleketinde kalsa hoş ben evli olunca ve kızımıda bırakıp gidemeyeceğimden her halukarda olur inşalllah diye diye tükenmesek.

kasımda atama yok diyen arkadaşlar bilgi nerden link verin bizde bakalım eğer bi açıklama olduysa bizde görelim okuyalım?
arkadaşım internetten aldığım bilgi deil link mink yok güvenmek zorunda değilsin tabi kasımda olsunda bende atanayım

Atamalar doğuya olacak diyorlar geçen atamada genelde ilk tercihine herkes yerleşti bizde ilk istediğimiz yerlere yerleşşek herkes kendi memleketinde kalsa hoş ben evli olunca ve kızımıda bırakıp gidemeyeceğimden her halukarda olur inşalllah diye diye tükenmesek.
evt hecam öncelikle doğu ve güneydoğu ya öncelik verilir tabi diğer bölgelere daha sonra bende evliyim yedi aylık oğlum var zor olucak artık neyapalım gidecez yeterki atanalım

meraba arkadaşlar.bende eylül ayında atandım.bursada oturuyorum ama bursada 5 açık olduğu için gölcüğü yazdım(yakın diye)şimdi gölcükte görev yapıyorum.Benimde umudum kasım atamasında bursada kadrolu yer olması yoksa burda kalırım.puanım 75 küsürdü.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri