kesin mi? nasıl yani anlamamdım maliye filan neden var dedi o zaman?
NecmettinYalçın konuştu. Trt 2 de bir programa konuk olan Necmettin Yalçın merak edilen sorulara yanıt verdi.arkadaşım kesin bilgiyi paylaş duyduğunu değilarkadaşlar inanıp inanmamakta özgürsünüz sadece duyduğum bilgiyi payalaştım
hocam ben geçen başvuruyu kaçıranlardanım tabi bana gelen haber bu yönde ama tabiki takip etmeye devamBen artık bir şey demiyorum artık insanlar bıktı peşini bırakıp atamaya başvurmayı bile kaçıran olursa şaşırmayacağım arık eskisi gibi hareketli değil kimseneyse hayırlısı olur inş.ALLAH ÇOK BÜYÜK arkadaşlar belli olmaz ne olacağı kontrol edelim biz her gün gerisi ALLAH'ın takdiri
kesin bilbi diorm baştan beri yazdıklarıma bakarsan inanmak istemiorz tabi hepiiz bu ay bekliodukarkadaşım kesin bilgiyi paylaş duyduğunu değil
hocam atama olucak en zaından bunun kesinliğini biliyorz kadrolu alım olcak die tahmin ediorm ki puanınızda yeterli bana göehocam sizce bu atamada kadrolu ne kadar alırlar.69.70 puanla kadroya geçebilir miyim.gümüşhanede görev yapıyorum sözleşmeli olarak
tesekkürler
arkadaşım internetten aldığım bilgi deil link mink yok güvenmek zorunda değilsin tabi kasımda olsunda bende atanayımkasımda atama yok diyen arkadaşlar bilgi nerden link verin bizde bakalım eğer bi açıklama olduysa bizde görelim okuyalım?
evt hecam öncelikle doğu ve güneydoğu ya öncelik verilir tabi diğer bölgelere daha sonra bende evliyim yedi aylık oğlum var zor olucak artık neyapalım gidecez yeterki atanalımAtamalar doğuya olacak diyorlar geçen atamada genelde ilk tercihine herkes yerleşti bizde ilk istediğimiz yerlere yerleşşek herkes kendi memleketinde kalsa hoş ben evli olunca ve kızımıda bırakıp gidemeyeceğimden her halukarda olur inşalllah diye diye tükenmesek.
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!