Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
allah herkezin gönlüne kalbine göre versin.morolem çok bozuk tüp bebek tedavisi gördüm bebegim de olmadı gelince herşey üst üste geliyo atanırsambüyük morel olucak bana .hem manevi hem maddi çok yıprandık bize 5 tl maloldu çok zor hayat şartları.

şu 5 binler aldığınız puan vs bı kenara bırakın arkadaşlar atama varmı önce onu bır öğrenelım varsa zaten çogumuz gıder sız varmı onu dıyın sağlam bılgı alan varsa soylesın

allah herkezin gönlüne kalbine göre versin.morolem çok bozuk tüp bebek tedavisi gördüm bebegim de olmadı gelince herşey üst üste geliyo atanırsambüyük morel olucak bana .hem manevi hem maddi çok yıprandık bize 5 tl maloldu çok zor hayat şartları.
geçmiş olsun canım

sorun neydı arkadaşım

Allah umarım tez zamnda yüzünüzü güldürür ve bebeğiniz olur sakın umudunuzu yitirmeyinnnn rabbim tez zamanda yaşatsın size bu mutluluğuu sakın moralinizi bozmayınnnn

allah razı olsun yeliz arkadaşım

şu 5 binler aldığınız puan vs bı kenara bırakın arkadaşlar atama varmı önce onu bır öğrenelım varsa zaten çogumuz gıder sız varmı onu dıyın sağlam bılgı alan varsa soylesın
kimse kesin bişey söyleyemez arkadşım ortalıkta resmiyet yok çünkü hem alım olursa herkesin gideceğinden nasıl emin oluyorsunuz çünkü çok emin konuştunuz

geçmiş olsun acının her turlusu kotu 3 hafta once kardeşimi, yangında kayıp ettım allah hepımıze sağlık ve sabır versin

sizin için çok üzüldüm allah gönlünüze göre versin.gerçektede yaşam şartları çok zor.

kasım ataması hakkında ne bılıyorsanız yazın beklıyorum

allah sabır versin .çok üzüldüm gerçekten.çok zor bir durum.

amin hayat devam edıyor

kimdi kaımda keşin var demek mı oluyor atama bu yazdıklarınıza bakılırsa

benım bılgım yok ıste ondan soruyorum ya guzel arkadasım

inallah pekı bu hafta bellı olurmu sızce

valla bugün anaokuluna uğradım.Herkes kasımda olur diyor başka birşey demiyor.Dershane çalışanları da aynı şeyi söylüyorlar.Ben çok ümitliyim herkes atanacak inş.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri