doğru valla sağlığımızda tehlikede sitres yordu öffffffffffffffbiz kalpten gitmeden açıklanır inşşş..
doğru valla sağlığımızda tehlikede sitres yordu öffffffffffffffbiz kalpten gitmeden açıklanır inşşş..
bende seninle aynı fikirdeyim ama korkuyorum ya az verirlerse kafayı yemek üzereyimssaassrrreherkes atanacak kadar verseler yeter... çok birşey istemiyoruz ki biz... :110103_aphextwinz_p
evt bende sabahtan eri pc başındayım canan hocam kontenjan sayısını çok merak ediyormsabahtan beri pc basındayım ya.ama bı haber yok.ınşallah bize güzel bi sayı verırler..tek dileğim bu
Arkadaşlar, bir öğretmen arkadaşımla konuşuyordum... İstanbulda bir okulda sözleşmeli olarak yerleşen bir öğretmen ilk atama döneminde (zannedersen eylülde) yeniden başvurmuş ve kadrolu olarak başka bir yere yerleştirilmiş...
Benim puanım 53... Eşim İstanbulda çalışıyor... Bu puanla İstanbul'da bir yere yerleşebilir miyim? Sözleşmeli yeni yerleşenler tercih yapmazsa büyük ihtimalle yerleşirim ama sözleşmeli yerleşen kişiler (eylülde ve ekimde yerleşenler) yeniden kadrolu için kasımda müracaat edebilir mi? Baraj 46ya kadar düşmüş benim puanım bence iyi ama sözleşmeliler yeniden başvurursa bir yere yerleşemem. Bunun hakkında yorumlarınızı bekliyorum...
BİRDE 53 küsür puanla kadrolu olursa yerleşebilir miyim????
slm hocam ben şimdiye kadar birşey sormadım ilk defa sorucam umarım biliyorsunuzdur ben2008 de 34.327 aldım kasımda tabiki bir atama beklemiyorum şubatta 2008 puanıyla başvuru yapabilirmiyim belki 34 e kadar düşer diye düşünüyorum lütfen acele cevap bekliyorumkasım atamalrı ile ilgili öğrendiklerimi bu bölüme yazarak paylaşacam.. çünkü forumda aradığımı bulamıyorum..ben buradan yoruma devam edeceğim
yaa ınanmıyorm gercekmı acaba..bız burda sabırsızlıkla beklerken kontenjanları... hala bellı degılmı yanıarkadaşlar az önce milli eğitim müsteşarını tanıyan bir yakınıma müsteşarı arattırdım.adam dediki daha hiçbirşey belli değil maliye ile görüşmeler devam ediyor kontenjanların belirlenmesi falan kasımın 10'unu bulurmuş.daha mem lerinin açıklarının ne kadar olduğu falan belli değilmiş tüm branşlar için.
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!