Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
evet ya bu hafta acıklansa biz de kurtulsak aslında en merak ettiğim şey kac kontejan verirlerki

herkes atanacak kadar verseler yeter... çok birşey istemiyoruz ki biz... :110103_aphextwinz_p

hiç ses seda yok offf sıkıldım artık

herkes atanacak kadar verseler yeter... çok birşey istemiyoruz ki biz... :110103_aphextwinz_p
bende seninle aynı fikirdeyim ama korkuyorum ya az verirlerse kafayı yemek üzereyimssaassrrre

sabahtan beri pc basındayım ya.ama bı haber yok.ınşallah bize güzel bi sayı verırler..tek dileğim bu

inşallah arkadaşlar...

sabahtan beri pc basındayım ya.ama bı haber yok.ınşallah bize güzel bi sayı verırler..tek dileğim bu
evt bende sabahtan eri pc başındayım canan hocam kontenjan sayısını çok merak ediyorm

Arkadaşlar kimse panik yapmasın... Okul Öncesi zorunlu hale geldiği için mezunlar yetmiyor... O yüzden sınıf öğretmenlerini de alabilirler ama unutulan şu var... Okul Öncesi tüm herkes yerleşir, yetmeyen olursa da sınıf öğretmenlerinden alırlar. Birde benim aşağıdaki soruma kimse cevap vermemiş... Sözleşmeli yerleşenler kadroluya müracat edebiliyor mu?

Arkadaşlar, bir öğretmen arkadaşımla konuşuyordum... İstanbulda bir okulda sözleşmeli olarak yerleşen bir öğretmen ilk atama döneminde (zannedersen eylülde) yeniden başvurmuş ve kadrolu olarak başka bir yere yerleştirilmiş...
Benim puanım 53... Eşim İstanbulda çalışıyor... Bu puanla İstanbul'da bir yere yerleşebilir miyim? Sözleşmeli yeni yerleşenler tercih yapmazsa büyük ihtimalle yerleşirim ama sözleşmeli yerleşen kişiler (eylülde ve ekimde yerleşenler) yeniden kadrolu için kasımda müracaat edebilir mi? Baraj 46ya kadar düşmüş benim puanım bence iyi ama sözleşmeliler yeniden başvurursa bir yere yerleşemem. Bunun hakkında yorumlarınızı bekliyorum...

BİRDE 53 küsür puanla kadrolu olursa yerleşebilir miyim????

kasım atamalrı ile ilgili öğrendiklerimi bu bölüme yazarak paylaşacam.. çünkü forumda aradığımı bulamıyorum..ben buradan yoruma devam edeceğim
slm hocam ben şimdiye kadar birşey sormadım ilk defa sorucam umarım biliyorsunuzdur ben2008 de 34.327 aldım kasımda tabiki bir atama beklemiyorum şubatta 2008 puanıyla başvuru yapabilirmiyim belki 34 e kadar düşer diye düşünüyorum lütfen acele cevap bekliyorum

arkadaşlar az önce milli eğitim müsteşarını tanıyan bir yakınıma müsteşarı arattırdım.adam dediki daha hiçbirşey belli değil maliye ile görüşmeler devam ediyor kontenjanların belirlenmesi falan kasımın 10'unu bulurmuş.daha mem lerinin açıklarının ne kadar olduğu falan belli değilmiş tüm branşlar için.

bence burada bekleyip gerilmenin bir anlamı yok işimize gücümüze bakalım inşallah hepimiz için hayırlı haber gelir.atanmayan kimse kalmaz inş.

ya arkadaşlar ben dışardaydım kızımla eve geldim inanın çantayı daha atmadan pc yi açtım acaba bir haber var mı diye ama yok.MUTLU HABERİ ALALIM ARTIK AÇIKLANSIN ARTIK

yeni haber varmı umuduyla pc başına oturdum sanırım bi gelişme yok henüz,offfffffffff

ben de üç ayrı site birden açtım durmadan sayfaları yenile yapıp siteler arasında mekik dokuyorum. inşallah hayırlı bir haber gelirde hepimiz seviniriz.

ıstanbul anadolu yakasındsn kadıkoy ılcesınden ıstıyooorum kasımda atamanın olması onemlı olan 3 aydır beklıyorum yoruldum artık

arkadaşlar az önce milli eğitim müsteşarını tanıyan bir yakınıma müsteşarı arattırdım.adam dediki daha hiçbirşey belli değil maliye ile görüşmeler devam ediyor kontenjanların belirlenmesi falan kasımın 10'unu bulurmuş.daha mem lerinin açıklarının ne kadar olduğu falan belli değilmiş tüm branşlar için.
yaa ınanmıyorm gercekmı acaba..bız burda sabırsızlıkla beklerken kontenjanları... hala bellı degılmı yanı

NE bu ya artık beklemek istemiyorum kasım ataması olacaksa olsun artık sayın bakanımız acıklayacaksa acıklasın hepimiz yorulduk

olsun artık şu atama.81 puanla taşrada sözleşmeliyim.daha iyi bi okulda kadro hakkım diye düşünüyorum.açılsın lütfen yaaa.beklemek çok geriyor insanı

yokmu güzel bir haberi olan . sosyalcihüseyin hocam nerelerdesiniz ? yorumlarınızı bekliyoruz.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri