Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
arkdslar bnm mesajımıda gorun:(

selam arkadaslar cewrım ıcı oldugunuz ıcın buraya yazdım konu acamıyorum ve actgm konuları goremıorum ne yapmam gerekıo ltfn cok acıl yardım
...........
arkadaşım sitenin ana sayasında genel sorunlarınız bölümü var oraya tıkla açılan sayfanın sol üst köşesinde konu aç butonu var oradan konuyu açabilirsin.

açtığın konuları görmek için kendi nıck inin üzerine tıkla oradanda istatistiklerimi tıkla açtığın konuları görebilirsin.

Ya arkadaşlar çok komik bir site burası..Sabah bir konu ortaya atılıyor,herkes bir telaş bir telaş..Sonra yüzlerce yorum yapılıyor..Sosyalcihuseyin geliyor bir açıklama yapıyor ve herkes içi rahat pc'den ayrılıyor..Valla bir alemizzzzz:)))))))))))))

arkadaşlar yazıyı okudum anladığım kadarıyla bize atanmak hayal sınıfçılarla olayı bu sene kapatıcaklar sözleşmeli atanmak hayal seneyede sınıfçıları kpss puanıyla atarlarsa şaşırmam herşey beklenir moralim bozuldu

ewet arkadasım ya :D:D

istediklerini duymanın huzuru ile işlerine döndüler sanırım:36897fd:

merhaba arkadaşlar, uzun süredir sizi bu forumdan takip ediyorum. sosyalcihüseyin hocama bizleri bilgilendirdiği için teşekkür ederim. puanım 44,930 bu atamada 21'i işaretleyemiyorum. çocuklarımdan dolayı bulunduğum ilden ayrılmak istemiyorum. bu atamada bulunduğum ilde yerleşme şansım olabilirmi? hepimizin atanması dileğiyle.............:36_3_12:

merhaba arkadaşlar, uzun süredir sizi bu forumdan takip ediyorum. sosyalcihüseyin hocama bizleri bilgilendirdiği için teşekkür ederim. puanım 44,930 bu atamada 21'i işaretleyemiyorum. çocuklarımdan dolayı bulunduğum ilden ayrılmak istemiyorum. bu atamada bulunduğum ilde yerleşme şansım olabilirmi? hepimizin atanması dileğiyle.............:36_3_12:

OOhhh yine normal konulara dönebildik...

Ya arkadaşlar çok komik bir site burası..Sabah bir konu ortaya atılıyor,herkes bir telaş bir telaş..Sonra yüzlerce yorum yapılıyor..Sosyalcihuseyin geliyor bir açıklama yapıyor ve herkes içi rahat pc'den ayrılıyor..Valla bir alemizzzzz:)))))))))))))

biraz olsun içimiz rahatladı ama pc nin başından ayrılmak ne mümkün...
bu aralar yapışık ikili olduk resmen... :110103_aphextwinz_p :36_7_8:

arkadaşlar ne olacak bu halımız.2010 kpss sınavına hazırlanıyorum puanım 42.172.umudum yok ama yınede bu sıteye gırınce umutlanıyorum.derslerede çalışamıyorum fazla bu olumsuz haberlerden sonra.ınsallah hepimiz atanaırız allahın izniyle

valla ben beklerim hocam bu yıl kimin aklında gelirdi bu kadar atama olacagı seneyede sınıfçıları atarlarsa valla şaşırmam :((

niye hiç ses çıkmıyor ya açıklasınlar artık taban şu desinler bizde önümüzü görelim.

slm ben ist yasıyorum aöf okul öncesi mezunuyumm altttan dersısım oldugu ııcn kasım atamasına kaldım puanım 72.825 sızce kasımda bızım bolumden atanma olur mu bıde ben sadece kadro ıstıyorum sozlesmelıye basvuru yapmak ıstemıyorum benım sansım ıst de ne kadarr goruslerını alabılır mıyım sımdıden tesekkur ederım

nilgün hocaam sende kaygılanıyorsan biz ne yapalım puanın 72 .500kişi bile alınsa sen gidersin arkadaşım bizlerde dua et derim sana

nilgün hocam istanbul avrupa mı anodulu yakası mı istiyorsunuz??? nereler tercihiniz???

kayseri isyeyen kimse yokmu gali sadece benim

arkadaşlar inş kontenjan belli olurda bizde tercih telaşına düşelim iran önce

ne zaman açıklanacak yaaa

biz kalpten gitmeden açıklanır inşşş..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri