Kalbinden Geçeni Söyle

3000 e yakın okuldan 971 e düşürdüm.. Bi yerde tıkanıp kalıyor insan bu tercihleri yaparken :( Hava da bulandı, ne güzel gelmiş idi güneş gülümseyen yüzüyle ..

bitse artık bu belirsizlik..tercihler belli olsa..çok bunaldm düşünmekten...

Gece 02,30 olmus. sonunda hallettim tercihleri. Bakalım sonuç ne olacak.. Allah ım hakkımda hayırlısını nasip eyle bana.. Amin..

İl Dışı atamalarda ben Gaziantep Merkeze gideğceim....:)

yaaa arkadaşlar bana dua edin hala karar veremedim...tercihlerimi yarın vericem meb e ama hala oturmadı aklımda bi yer.biliyorum ilk tercihim neresi olursa orası gelecek..ama o ilk tercih neresi olmalı..kendi okulum mu başka bi yer mi:((((okul müdürüm bugün hocam siz de gitmeyin dedi..çok moralim bozuldu..

hayat neden hep seçim ve yol ayrmlryla dolu..doğru denilenler ve yapmk istedklermz..çok zor...

yaaa arkadaşlar bana dua edin hala karar veremedim...tercihlerimi yarın vericem meb e ama hala oturmadı aklımda bi yer.biliyorum ilk tercihim neresi olursa orası gelecek..ama o ilk tercih neresi olmalı..kendi okulum mu başka bi yer mi:((((okul müdürüm bugün hocam siz de gitmeyin dedi..çok moralim bozuldu..
hakkınızda hayırlısı olur hocam inşallah..

bu hafta sonu final sınavlarım var inşallah büte kalmadan geçerim.4 yıl nasıl gececek derken bitiyormuş demek.Rabbim herkese gönlündekini versin

bugün yaptım terchlermi..allahm hayırlsını nasp et lütfen..yüreğm pır pır..bekleki geçsn zaman (((:

inanlmyck kadar çok ve nedenszce sadece mutlym (((: ve şu an bunu bütün dünyaya dağıtıp herkesle paylaşmak istiyorummm,elbetteki önce arkadaşlarmla ((((:

1,5 yıldır görev yağıtığım bu yerdeki miniklerimden ayrılacağım için o kadar hüzünlüyüm ki.. Kelimelerim suskun, çaresiz ..... :((

çok sıkıldım karne doldurmaktannnnn, bitsin artııııık sırtım boynum ağırıyoooooo!!!!!!!!!!

her son yeni bir başlngçtır serkan öğretmenm...belkide gideceğnz yeni okulnz kelimelernze hiç tatmadğnz yeni renkler verir....kimbilir...olamazmı olabilir (((((; şu an kalbmden geçn kalbnzdeklern hayırlsyla gerçk olması ((((;

Artık çok ağır değil belki acın. Ama acın dırdır yapabiliyor. Dırabiliyor. Acın. O zamanlar sahip çıktığım bir takım dürtülerim vardı misal. Şimdi dürtüler sahipsiz. Başı boş. Başı büyük. Almış başını. Gidiyor başı. Aç kapıyı. Bezirgan başı..........................

bu sayfa çok eğlenceliymiş:))))

nefes almayı seviyorum...ve yaşamayı...her sabah gözlerimi açtığmda güneşi seviyorum..rabbmi seviyorum..aynada yıkarken yüzümü gözlermdeki yeşili ve elayı seviyorum..bakıyorum kendime..en çok sevmeyi seviyorum (((;

Hayatı seviyorum,yaşamayı seviyorum.sabah uyandığımda nefes aldığım için ,okuldan geldiğimde günüm kazasız belasız geçtiği için şükretmeyi seviyorum.Ve hepsindende çok ÜLKEMİ;BAYRAĞIMI;MİLLETİMİ sevmeyi seviyorum...

sanrm benzer şeyleri seviyoruz taylan öğretmenm (((; ama ben sevmeyi ve şükretmeyi sevenleride çok seviyorumm....(((;

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri