Kalbinden Geçeni Söyle

elif hocama katılıyorum....annelik,evlilik,okul çok güzel hepsi ama çoooooook zor...... ayrıca pekmez iyidir,her çeşidi makbuldür : dut,üzüm,keçiboynuzu :)

uykum varr...ama canım çikolata istiyorrr...(((:

Beşiktaş Türkiye Kupasını aldı. İnsanın içindeki tüm negatif elektrik anca böyle pozitife döner :))

tercihlere bakıyorum..korkuyorum..aklım karmakarışık...

Çok yorgunum...:(

bütün tarifler için çok teşekkür ederim arkadaşlar deneyeceğim hepsini ayrıca kilo yapıyor olması da kulağıma hoş geldi benim ihtiyacım var biraz kilo almaya sanırım :)) ayrıca bi başlık açıp bütün yorumalrı oraya mı taşısam :)) yada durun daha iyi bir fikir aklıma geldi yeni bir başlık açıyorum :)

Beşiktaş Türkiye Kupasını aldı. İnsanın içindeki tüm negatif elektrik anca böyle pozitife döner :))

işte bu yaaa,aynı duyguları paylaşıyoruz hocam :D beşiktaşım kupayı aldıı yaa benden mutlusu yookk :)))

BEŞİKTAŞK

şu dünyada sevmekten daha güzel bir duygu varmı acaba desem (((: ama sevlmk demeyn sakn (((:

Okul ve staj hayırlısıyla bitsin artık. Mezun olup kendi sınıfımın olmasını istiyorum.

Allah ım senden sonsuz sabır istiyorm:(

Bu uyku düzenimi nasıl yola sokarım :((.. Okul bitti ben hâlâ gece kuşu :((

yanımda olan beni dinleyen duymak isteidklerimden çok gerçeği söyleyen herkese teşekkrler vebizi bir araya getirip"biz" yapan Yaradana Şükürler

Hâlâ tercihleri yapmaya başlayamadım :(((

aklıp hep puslu artık ders çalışmak bile istemiyorum.... ümidim kalmadı atanamıcam kadroluydu sözleşmeliydi derken gene yeni mezun olacakları oldu olan of of of...:hhf:

okulumu çok seviyorum...ve yapacağm terchlerden korkuyorumm...

öğrencilerimi çok seviyorum..aşk bu olsa gerek ((((:

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri