Kalbinden Geçeni Söyle

yine gece..ve yine sesszlğn sesi...dinleyene çok şey anlatyor sanki...onun bunca söyledğne karşılık,kalbn istedği beklenenden sadece bir ayak sesi...(((;

günaydn güneş...günaydn tebessmüm..günaydn umutlr...günaydın nefes almk ve yaşamk adına varolan herşey..ve bu mesajı okuyan herkese sıcack bir günaydınnn (((((;

elif öğretmenim konuyu güncel tutuyorsun maşallah..

bilmem,farknda değlm..içimden gelmese yazmazdm öğretmenm..bu arada sizede günaydn ((((;

atama bekleyen herkes atanır inşallahhhhhhhhhh.kalbimden geçeni söyledim bende :emot68:

Her kapıyı açan Allah kapılarımı açtın sana şükürler olsun.dua her derdin ilacıdır benim için dua eden ve etmiş olan temiz kalplerin hepsine teşekkür ediyorum.

bende şu an tüm kalbmle söylyrm selvi...seni çok seviyorum arkadaşm..ve dualrmn baştacsn ((((;

bende şu an tüm kalbmle söylyrm selvi...seni çok seviyorum arkadaşm..ve dualrmn baştacsn ((((;

sağol canım.Allah razı olsun..sizler de olmasanız:))çok duygulandım yaa!

istanbla geldğmde inş...bak gözlerme anlrsn...belki bi tanede çiklta alırsn...tebessmn alasnı yakalarsnnnn...kalbmdsn...kalbmdsnz (((;

:)) ya azaldık iyice yaa..gelenler azaldı geziye

kaç kişyz şu an...en son 8 dik...düştkmü...

burda olanlar parmak kaldırsın :emot9: ben burdayım elif hocammmmmm

galiba bende burdym (((;...siz istnbla gelyrmsnz?

inş öğretmenm..rabbm gönlnze göre versn..sizide aramzda görmk dileği ile...

inş öğretmenm..rabbm gönlnze göre versn..sizide aramzda görmk dileği ile...

amin elif hocam inşallah bende kadrolu öğretmenler arasında olurum artık. ücretli öğretmenlikten sıkıldım bırakayım desem başka branşlardan öğretmenleri atıyorlar ona da içim razı gelmiyor herkes kendi işini yapsın.

8 kişiyiz galiba elifcim egeli yağmur gelirse tabi mesajıma henüz cevap vermedi.

bunada şükür arkdşm...ne yapalm...gönl isterdki sayımz 10 ve katlrı olsn ama...herkesi haliyle hoşgörmek gerk (((;

günlerdr aynı hal üzereym..uykum var gbi ama uykm yok..yemek yemedm ama aç değlm..var ama yok,yok ama var gibiyim..bilmyrm ben nedn böylym,niye bu hal içinde,bu hislerdym..

Yarın oy kullanılacak bi de vazifeliyim:( çok yorulcaz yaw.bide hala oy tereddütüm olunca:))ya nasip!

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri