Kalbinden Geçeni Söyle

uzaktan sevmek daha güzeldir bazen..ne incitir,ne acıtır,ne yaralar,ne kanatır..gözlerinle görmediğin ama sesini duyduğun,varlığıyla huzur bulduğun bir denizin yakınında yürümek gibidir böyle sevmek..uzaktan sevmek en güzelidir bazen...

12 haziran milletvekili seçimlerinin ülkemize hayır getirmesi dileğiyle...Gönlümün içindeki partimin seçimlerden en iyi sonuçla çıkması için dua ediyorum..

kalbimden geceni RABBIMIN kabul etmesini diliyorum insALLAH hayirli bir dua dir benim icin.

herksin gonlundeki parti neydi bilinmez ama sonuc AK parti birinci yine hayirli olsun

gönldekler dilde gizli olsada rabbe aşikar...en güzelide bu olsa gerek ona herşey aşikar...o varken ne gam ne keder...naslsa o herşeyi en güzel ve doğru yoluyla halleder...biz insanz tasasnı gamını çekerz...içinde bulndğmz anla herşeyi değerlndrp ahh deriz...oysaki bilsek...bilsek ve yaşasak,eminm kalmz dert ve tasa...görelm mevlam neyler..neylerse güzel eyler..herkesn gönlndeki gizlisnin hayırlısıyla gerçek olması duasyla ayshen öğretmenm...

bu hüzün çok tuhaf...yarın meleklerimle son günm...içim elvermedi,toplayamadm dolaplarını..biliyorum nasipse seneye yine aynı okuldyz,karşı sınıfımda olacaklar...ama bu paylaşmasam,onlar ilmek ilmek benm emeğm duygusu niye...kendmi anlayamıyorum sanki..ben bana kilitlenmş gbi...

kalbimden ne mi geçiyor.. ? Kadroya geçtik diye tüm maaşımızı aldılar yapılandırma için. Kaldım 5 parasız. Hastayım ayakta zor duruyorum.. Çocuklarımı öpemeyeceğim karne verirken son kez :((

ah hocaaammm sormayın benim maaşımı da aldılar:((((

Selvicim neden öyle birşey yaptılar canım benim.Serkan hocam sizede çok geçmiş olsun

:))parasız kaldık büşra sorma yaa:)) 2 hafta sonra düğünüm var bi de bi sürü masraf var bi bu eksikti:((

Ay canım benim ya valla geçmiş olsunmu demeli ne demeli :S

üzülmeyn lütfen serkan öğretmenm...sadece kendnze dikkat edn...ve maaş noktsnda selvi ve siz...emin olun yalnz değlsnz...aynı durmdyz hepmz...şaka gbiii...

Miniklerime diplomalarını ve karnelerini verdim bugün. Tek tek elimi öptüler bende yanaklarından ve gözlerinden. Birisi ağlamaya başladığında benimde gözler doldu. bu sefer velilerde ağladı. Hüzün dolu bir karne günü oldu.
Alışıp da ayrılmak çok güç.. Kendi evladın gibi benimsemişken.....

KeŞke hayatimizda keŞkelerİmİz olmasaydi :(

umut var her nefeste..taki kendi kıyametmz kopupta gerçek aleme gidene dek..ordada var belki..
belki yok..sonszlk gbi..ama eminm o var..her admda,her yürek atşnda ve her solukta..sarıp sarmalıyor bizi..o varsa herşey var..çünki herşeyde o var...

[h=6]Önce yÜzlerİnİ unuturuz sevdİklerİmİzİn, en Çok yÜzÜmÜzÜn unutulmasindan endİŞe ettİĞİmİz hÂlde...[/h]

acaba yaşlımı kara gözlerin..içimde bir derin yara gözlerin..daldımı uzak bir yere gözlerin..görmüyor,bilmiyor,bilemiyorum..

[h=6]Huzur denilen o şeyin her santimine ihtiyacım var bu aralar.
Bana biraz bahar gerekiyor.
Çok üşüdüm.
[/h]

“bütün mümkünlerin kıyısı”nda yaşanan çaresizliğin son sığınağı:
“uzanıp kendi yanaklarımdan öpüyorum”…

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri