KaÇ puanla nereyİ İstİyoruz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan efepanu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
haklısınız.59 ve 57lerde olan arkadaşalarım var onlar da umutlu olmaya çalışıyolar.herkes atansa keşke.

baraj 54 arkadaşlar, atanırsınız.. çok alım var ve sınav da zordu... saatlerimiz kaldı, gerç, köy yada uzak yazmak hiç fark etmez, aynı mantık ile senden daha yüksekler de yazabilir. sadece ŞANS.... ama 21 işaretlediysen olur gibi geliyor bana

bilecik yazanlar kimler....

Arkadaşlar uyuyamıyorum heycandan hepimiz için hayırlısı olur inşallah:):)herkese bol bol şans diliyorum.Yarın burda sevincimizi paylaşmak dileğiylee:):)

Alllah yardımcımızolsun arkadaşlar.uyku tutmadı.:(vakitte geçmiyo.

bandırmalı değilim bursalıyım ama orayı çok beğenmiştim ilk tercihleriniz arasındamı peki yapmayın gözünüzü seveyim hayalim resmen hocam
ama eğer sizin olursa mutlaka haberleşelim :)en azından yabancıya gitmemiş olur

ben bandirmaliyim hocam,,kadrolu yazdim 5-9 arasi bandirma hocam :D haberlesiriz kesin hocam hayirlisi bakalim

Arkadaşlar batman oldu benimde sözleşmeli vali zeki şanal yardımcı olalım birbirimize çıkan varsa :):)

73.9 ile giresun DERELİ ye atandım :)

81.588 ile bulancak atandım:)

hayırlı olsun :) tüm giresuna atanan arkadaşları kutlarım. bi giresunlu olarak her türlü sorunuza cevap verebilirim :) okul nerde nası gidilir napılır :)

eynesile atandım:)))

tebrikler. merkez mi ?

Okulöncesi KONYA yunak-tuzlukçu kaç puanla kapattı? Arkadaşlar ACİLLLLLLL lütfenn

ölü tercih yapmaktan korkuyorum puanım 67,618 anadolu yakası yazıcam sizler nereleri yazıcaksınız paylasırsak iyi olur:congratulationscut4

puanım 55.832 İstanbul Avrupadan yazmayı düşünüyorum...Allah yardımcımız olsun

64 ayrupa yakası düşünüyorum:((

ölü tercih yapmaktan korkuyorum puanım 67,618 anadolu yakası yazıcam sizler nereleri yazıcaksınız paylasırsak iyi olur:congratulationscut4

puanim 52 anadolu yakasini yazicam bende sen nerelerİ yaican cnm ona gÖre yapayim bende

puanım 62.6 istanbul üsküdar ; ümraniye ; maltepe tercihim

arkadaşlar manisa merkez ve ilçeleri yazacak olanlar puanlarınız kaç ve hangi okulları istiyorsunuz???paylaşalımmmmmm:36_3_12:

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri