KaÇ puanla nereyİ İstİyoruz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan efepanu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
slm arkadaslar basvuru sayfasında Diploma bilgilerim ile ekrandaki mezuniyet bilgileri örtüşmemektedir diye yazı cıkıyo r.. bu nee?? atamada sorun olurmu??? yardım lütfen!

inşaallah sorun olmuyordur arkadaşım. çünkü benim ve sınıf arkadaşımda da aynı şekilde görünüyor. bölümümüzle ilgili çok fazla seçenek olunca en uygun olanı yazdık.

ya arkadaşlar hiç ilk tercihine artvin merkez kadroluları yazan var mı. ben yazdım da puanım 79,772.

akıllı hocam merhaba tekrar.sağ olun ben de iyim.o forumdan çıkmakla iyi etmişsiniz.ben de çıkmayı düşünüyorum ama daha var.bizim bu sitede sosyal gruplarda göçmen kuşlar gurubumuz var oraya katılmanızı isterim.
siz atanırsınız bence.21. tercihi işaretlwdiniz mi?

sonunda saatlerimiz kaldı.. inşallah herkez tercihlerineden birine yerleşir 21'e kalmadan...

inşallah hocam ya inşallah......

kimseler yokmu burda???
son saatlerimiz ve çooook yoğun olacağını düşündüm, hiç bir forum sitesindede kimse yok, ankaraya mı gittinizzzz, yarın 11 değil de 13'ü bulur bence nete verilmesi....

pek çok sitede gecen seneden tecrübesi olanlar 14.00 ten önce açıklanmaz diyor

pek çok sitede gecen seneden tecrübesi olanlar 14.00 ten önce açıklanmaz diyor

geçen yıl 11.30 da verilmişti hocam bu yıl herşey çok karışıktı bende öyle tahmin ediyorum öğlene kadar uyumayı düşünüyorum yoksa atansamda gidemeyeceğim herhalde kalpden gideceğim gibi görünüyor:)

AÇiklansa bİle nettekİ yoĞunluktan saatlerce bakamamiŞ arkadaŞ. Bİrden yÜklenİlİyomuŞ...

geçen yıl 11.30 da verilmişti hocam bu yıl herşey çok karışıktı bende öyle tahmin ediyorum öğlene kadar uyumayı düşünüyorum yoksa atansamda gidemeyeceğim herhalde kalpden gideceğim gibi görünüyor:)
:77wu[1]:bende öyle yapıcam sabah erken kalkarsam vakit hiç geçmez artık sabır kalmadı yaa

:ggggdw: Geçmiyor zamaaaaannnnnnn

inşallah yarın mutlu olalımmmm :ollk:

:hhf: ya çok kötü bir yer olursa

62 konya ve çevresi ama olacaginı sanmıyorum

inşallah mutlu olacağımız bi haber alırız :(:(

:ggggdw:
ayyy yarın ben nasıl bakacağım o sonuca 6 senedir hiç bukadar heyecanlanmamıştım bu bir işaret mi acaba:110103_aphextwinz_p

evet hocam işaretledim 21 i ben de geliyorum yanınıza

ben bulamadım hocam sosyal grupları nerde

akıllı hocam sağ üst tarafta kendi isminzin(nick) üstüne tıklayıp gene sağ alt tarafta gruplara katıl falan diye bi yer var oradan bizi bulun hocam

puanım 65.704 21 de işaretledim ve tercihlerimin hepsi köy okulları ve doğu.sizce atanabilir miyim?cvp verebilirseniz çok mutlu olucam.:)

inşallah hocam başka bir şey diyemiyorum benim de 70 puanım ama herkesin atanmasını istiyorum puan önemli değil hepimiz okuyarak geldik bu güne atanmak hepimizin hakkı aslında

tamam hocam buldum teşekkür ederim

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri