KaÇ puanla nereyİ İstİyoruz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan efepanu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
benim 56,255 buarada

hadi yha koca manisadan 1 kişi bile yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

küstüm:(( oynamıyorum:)))))

puanım 64 istanbul,balıkesir çanakkale sakarya kocaeli şile düzce bartın,kastamonu ...ortaya karışık yazıcam. aslında çok istiyorum balıkesiri memleketimi. hakkımızda hayırlısı

arkadaşlar hu huuuuuuuu

puanım 68 ben de sadece avrupayı yazıcam. hatta sadece beşiktaş yazıcam diyebilirim.

allah herkesin gönlüne göre versin arkadaşlar. bende karadenizden doğuya doğru yazıcam tabi 21 de işaretlicem.

allah herkesin gönlüne göre versin arkadaşlar. bende karadenizden doğuya doğru yazıcam tabi 21 de işaretlicem.

21 işaretlemek büyük cesaret hocam benim hala elim 21 e gitmiyor. inşallah hayırlısı neyse olur

öyle ama başka çare var mı?puanım iyi bir puan olsaydı belki bende düşünürdüm puanım 52 sonradan tekrar üzülmek istemiyorum.iilaki birileri gidecek oralarada.buarada tuğçe hocam sizin puan kaç acaba.

benim puanım 68 bende açıkta kaldım. yine de 21 işaretlemiycem. kötü bir süpriz olsun istemiyorum

ArkadaŞlar benİm puanim 69,İlk tercİhlerİme ankarayi dÜŞÜnÜyorum.

hocam benim arkadaş ta ankara diyo onun da 69.. siz nereeri yazıcaksınız ?? onun 69.986 sizin kaç hocam ??

arkadaşlar tercihlerimizi yaptık ama bayram tatili var.şimdi ilçe mebler kapalıdır son gün mü herkes onaylatacak.10bin kişi az değil.karışıklık çıkmaz mı.

selam arkadaşım puanım 59.261 bende manisa yazıcam. merkezdeki tüm okulları yazmayı düşünüyorum. ilk tercihim hafsa sultan iöo.

ben 69 ve diğer iki arkadaşımın ise 67 61 olmak üzre sadece manisa soma ilçesini tercih edeceğiz tamamiyle şansımız var diyorlar merkez haric ilçeleri tercih edeceğim edeceğiz tşkler

benim puanım düşük ama yinede şansımı değerlendireceğim manisa soma üzerine diğer tercihlerde kararsızım

Benim puanımda 69,989 arkadaşım,mamak,altındağ,elmadağ,çubuk yazmayı düşünüyorum.

arkadaslar yok mu baska istanbul yazıcak olan:77wu[1]:

benim puanım 68 bende açıkta kaldım. yine de 21 işaretlemiycem. kötü bir süpriz olsun istemiyorum

Sayin tuğçem86,

bilmem yanlis mi hesapliyorum, 65 e kadar sozlesmeli dustu, istanbul icinde gaziosmanpasa, umraniye vs gibi yerlere 68 ile atananlar oldu diye biliyorum

sonuc olarak 20 tercihi saglikli sekilde doldurdugunuz taktirde 21. tercihe ihtiyaciniz olmamali

atanmis olan ne kadrolular ne de sozlesmeliler bu atamaya basvuramiyor degil mi? yani bu durumda sizin 68 puaniniz 75-80 gibi itibar gorecektir

Sayin tuğçem86,

bilmem yanlis mi hesapliyorum, 65 e kadar sozlesmeli dustu, istanbul icinde gaziosmanpasa, umraniye vs gibi yerlere 68 ile atananlar oldu diye biliyorum

sonuc olarak 20 tercihi saglikli sekilde doldurdugunuz taktirde 21. tercihe ihtiyaciniz olmamali

atanmis olan ne kadrolular ne de sozlesmeliler bu atamaya basvuramiyor degil mi? yani bu durumda sizin 68 puaniniz 75-80 gibi itibar gorecektir

haklı olabilirsiniz aslında. yorumunuz için teşekkur ederim

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri