KaÇ puanla nereyİ İstİyoruz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan efepanu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
gülşen55 arkadaşım bakabilirsen sakarya taraklı açık görünüyormu kaç kontenjan eski, okulumda merak ettim

ben de ankaradan 13,15 tane yazıcam puanım 71,154 arkadaşlar eşimden ayrılmak istemiyorum ben de.

beren hocam ilk tercihiniz neresi olacak acaba?

keçiören hocam

arkadaşlar çankırıdan nereleri yazcaksııız ölü terch olmasın yine

merhaba, çok açık var mı Çankırı'da? BeLki yardımcı oLabiLirim.

1-İSTANBUL
2-BURSA
3-ANKARA
4-ANKARA
5-ANKARA
6-YALOVA
7-SİVAS
8-SİVAS
9-SİVAS
10-ERZURUM
11-ERZURUM
12-ERZİNCAN
13-IĞDIR
14-MUŞ
15-KARS
16-BİTLİS
17-VAN
18-DİYARBAKIR
19-DİYARBAKIR
20-DİYARBAKIR
21. Komple.

( Tercihler il merkez okullarıdır.Puan 69.. )

71.930 ankara yenimahalle, sincan, etimesgut.izmir..........herşey gönlünüzce olsun.

merhaba hocam 10 okul var çankırıdan merkezden 2 okul var biri staj yaptığım okulda 2 sinden birini yazmak istiyorum ama karar veremedim

CAnım okuL ismi verirsen beLki daha koLay olur diyeceğim ama sanırım çankırı'yı biLiyorsun. Staj yaptığın okuL tanıdık oLduğu için aLışmana yardımcı oLabiLir.

etimesgut var mı arkadaşlar ? kaç puanla ?

birazdan onaylatmaya gidicem hocam başvurumu belki de gemez bana aama yine de yazdım şansımı denemek için hayırlısı olsun artık.stajınızı orda yapmışsınız ortamı filan nasıl hocam

birazdan onaylatmaya gidicem hocam başvurumu belki de gemez bana aama yine de yazdım şansımı denemek için hayırlısı olsun artık.stajınızı orda yapmışsınız ortamı filan nasıl hocam
fazlasıyla disiplinli bir yer hocam ama her türlü imkana sahip inşallah orası olur çok rahat edersiniz özellikle fiziksel koşulları çok iyi

sağolun tuba hocam

arkadaşlar hangi okulları yazdınız ve puanı paylaşır mısınız?

74 kez görüntülenmiş bursa yok mu?

Yıldırım / Nilüfer / Osmangazi merkez okullarından yazdık.Puanımız seninkinden düşük.Sen daha şanslısın.

hayırlı olsun hocam inş gönlünüzce olur...

arkadaslar ağrı dedık cevap gelmedı

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri