Hazırlamak Zorunda Olduğumuz Evraklar Hakkında;

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ilkayy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:33
ay inanmıyorum çalışıp hazırlanmamız gerek desene :(
inşallah iyi bir müfettişe rastgelirim...

saol deniz gelse de bi atlatsak :)

.BAna gelen müfettişin dikkat ettiği konular,kayıtta gerekli evraklara baktı,sonra aile bilgilendirme ve katılım formu onlara baktı.Planlarıma baktığında bu yazılanların hepsinin yapılıp yapılmadığını sordu.Bazı oyunları anlatmamı istedi.Çok rahat bir teftişti,umarım sizlerin de benim ki kadar kolay geçer.

Konu :"Arkadaşlar okulunuza müfettiş geldimi.Geldiyse neler istedi."
Konunun dışına çıkmassanız sevinirim.Arkadaşın sorusu ne ve açık!

arkadaşalr öğrencilerimi sinemaya götüreceğim inşallah ama bunun için veliye imzalatmam gereken bir yazı var sanırım kısa bir yazı dilekçe gibi o yazıdan elinde olan varsa gönderebilirmisiniz salı toplantı yapacağım ve o günden önce bulam gerek şimdiden teşekkürler

................................Anaokulu Müdürlüğüne
2006/2007 eğitim öğretim yılı içerisinde okul dışı gezilere kızım/oğlum ........................ katılmasına izin veriyorum.
veli adı soyadı
imza

bunun gibi birşey yapabilirsin sanırım çoğaltıp dağıtırsın.tabi bu sadece bir fikir kelimelerle oynayıp daha iyi bir cümle kurabilirsin.

.../.../2007 ............ günü saat ......... da ........... sinemasındaki ............. filmine çocuklarla birlikte gidilmesi planlanmıştır.Ulaşım ................... şeklinde olup, ücret ....... YTL dir. Çocuğunuzun bu gezide yer almasını istiyorsanız,aşağıdaki kısımda uygun olan şıkkı işaretleyip alt kısmı imzalayarak yarın okula gönderiniz.
veli
sınıf öğretmeni ad soyad imza

ben böyle yazmıştım inşallah işine yarar canım:)

çoook teşekür ederim sermin ve dilan toplantıda dağıtayım inşallah

arkadaşlar sistemetik gözlem formu nasıl dolduruluyo bilen var mı

anladığım kadarıyla çocuğu düzenli olarak sadece bir etkinlikte belirli zaman aralığıyla gözlemliyorsun.yani...... hırçın bir çocuk.serbest zaman etkinliğinde arkadaşlarıyla olan ilişkisinde diyelim ki 2 haftada bir gözlemliyorsun.ben bu şekilde dolduruyorum a formu.çocukların özelliklerine göre bir etkinlik seçiyorum ve o etkinlikte sistemli bir şekilde gözlemliyorum.

arkadaşlar bu formlar sizce de çok zaman almıyomu.sistematik anektot,oyun .....daha neler neler.napacaz biz:(

ben en çok anektotlardan şikayetçiyim.26 öğrencim var.yarım günüm ve anca yetiştirebiliyorum planladıklarımı.anektot vs.ye zamanım kalmıyor.formlarla zaman harcıyoruz.

mrb sorunlarımızı yazmak başlığına şunu yazmak istedim ben adıyamnın tut ilçesinin kaşlıca köyünce çalışıyorum materyal alamıyoruz.eğitici oyuncaklarımız yok çocukların kıyafetleri çok kötü.fazla olan yada kullanılmayan kağıtlar eğitici oyuncaklar.yada bunları benim gibi ihtiyaçları olanlara ulaştıra bilseniz.buarada köyde 3. yılıma girdim şartlar gerçekten zor ama ben elimden geleni fazlazıyla yapmaya çalışıyorum içimi dökmem iyi oldu herkese iyi çalışmalar .

:36_7_8:Birinci dönem sonu ve ikinci dönem sonu velilere sunduğumuz öğrenci gelişim raporları eğer olumlu yönde ise veli telefonla arayıp ilginize teşekkürler diyor.Çocuğumu çok iyi gözlemlemişsiniz diyede ekliyor.Eğer çocuğun gelişimleri çok geri ise veya birkaç olumsuzluklar gözlenmiş ve rapora yazılmışsa veli arayıp" nasıl böyle bir sonuca vardınız.Okulda öyledir yazdıklarınızın hiçbirini evde gözlemlemedik" diyor,veya okullar açıldığında yüz ifadeleri sert veya küskün tavırlarla aşkolsun hocahanım iyi yönleri bu kadar azmı diyor.Olumlu yönde geliştirmek için birlikte çabalayacağız dediğimde ise "neden çocuğumun zeka problemi mi var "diyorlar.Velileri raporlar konusunda nasıl bilinçlendirebiliriz?

Öğrenci Dosyası hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim....

Hocam öncelikle konunuzu uygun yere taşıyorum bundan sonra lütfen dikkat ediniz.
Konunuzu biraz açınız lütfen öğrenci dosyasının neyini soruyorsunuz.

Özel öğretim dersinde sunum yapacağım. nedir ne değildir bunları anlatan.... Bu yüzden kaynak arıyorum. Yararlanabileceğim sağlam bi kaynak bulamadım..."selcukaydin" eğer sende bana yardımcı olabilecek kaynak varsa yardımcı olursan sevinirim saygılar....

Arkadaşla bu sene atanamadığım için ücretli öğretmenlik yapıyorum.Yılsonu için benden bir dosya hazırlamamı istediler.içinde yaptığım planlar kazanım değerlendirme formları vb. etkinlikler var.
Bir de belirli gün ve haftalar dosyası istiyorlar.Bu konuda bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler.

okul oncesı egıtımde belırlı unıtler, belırlı gunler ve haftalar
( NURSEL UYAR DALKILIÇ YAZAR) KITABIN SANA YARARI OLACAGINI DUSUNYORUM BEN ONU KULLANIORUM UMARIM YARDIMCI OMUSUMDUR

yıl boyunca gerçekleştirdiğiniz belirli gün ve haftalarla ilgili etkinliklerin yazılı ve görsel materyallerini dosyalamanız yeterli arkadaşım

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri