Hazırlamak Zorunda Olduğumuz Evraklar Hakkında;

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ilkayy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:33
6 tane bölme var zaten mesela ilk bölmenin başına serbest zaman etk. yaz altına selamlaşma ve köşelerde oyun oyun oynandı.yazıp imza at ikinci kutucuğa sanat etk. yaz altına mesela ogün ağaç boyama yaptıysan ağaç figürü pastel boyayla boyandı yaz.imza at bu şekilde ogün yaptıklarını kısaca yaz.ben öyle yapıyorum geçen seneki öğretmende benim gibi yapıyomuş.

Sınıf defterini doldururken müfettişler sadece adını ve soyadını yaz ve imzala dediler.

ders adını bile yazmaya gerek yok.
bizde esnek biliyosunuz.
derslerin yeri we zamanı değişebilir.
o yüzden biz yasmıyos.
sadece isim, imza.

arkadaşlar artık sınıf defteri yazmıyoruz.öğretmen takip formu ve öğrenci devam çizelgesi var.

arkadaşlar
ben sınıf defteri tutulmayacağını yeni öğrendim.bu siteden öğrendim.yönetmelikte 49. sayfada yani son sayfaya denk geliyor ,anasınıfında tutulması gerekl evrakların içinde sınıf defteri yazmıyor.yani tutulmayacakkkk.onun yerine yönetmeliğin en son sayfasında öğretmen çizelgesi var.her gün müdüre gidip imzalatacağız. bu kadar.çok iyiiii oldu. zaten planda açıkça yazıyorduk.gereksizdi bence sınıf defteri.tabi 6 saatlik imzalatmamız gerekiyor.HERKESİ BİLGİLENDİRSEK ÇOK İYİ OLACAK.DAHA ÖNEMLİSİ MÜDÜRLERİN BİLGİLENDİRİLMESİ LAZIM.......

cnm örneğn:oyun hareket etk.:çürük yumurta oyunu oynandı...........parmak oyunu uygulandı.yardm m oldu umarm

sınıf defterı kalktı arkadaslar sadece yoklama cızelgesı tutuyoruz.

arkadaslar ogretmen cızelesı nedır??? sadece yoklama tutuyorum ben baska ne var? hangı ımza sirkülerı??

arkadaşlar gelir gider defteri tutan bir arkadaşımız varsa ,bana yol gösterebilir se sevinirim.

hocam önce kırtasiyeden bir kasa defteri almalısın gelir gider defteri yani,velilerden topladığın makbuzları(aidat yatırdıkları banka makbuzları)numaralarıyla gelir bölümüne işleyeceksin.Aylık tutacağın bu gelirlerin giderlerini aynı defterin tam karşı sayfasına gider bölümüne işleyeceksin.okulun belirlediği satın alma komisyonu tarafından alınan ve imzalanan kararları karar defterine mutlaka işlemelisin.Alışverişleri tek yapmasan daha iyi olur bir veli veya idareci ya da okul aile birliğinden bir kişi yanında olsun.Alışverişlerinde mutlaka fatura istemelisin faturalarını numaralarıyla gelirin karşısına işlemen şart unutma canım.gelir toplamı gider toplamı kalan/devreden işlemleri için defterdeki gerekli yerleri dolduracaksın,yardımcın çalışıyorsa onunla ilgili tutman gereken evraklarda var istersen söylerim onuda??anlatabildimmi hocam yukarıda yazdıklarımı???

Arkadaşlar benim bildiğim bu sene anasınıfında sınıf defteri kullanılmayacak.Bu konuyla ilgili araştırma yaptım okul öncesi yönetmeliğini indirirseniz görürsünüz.Zorunlu kullanılacak defter dosya ve formlar kısmında sınıf defteri yok yani yazmıyor.İlçe zümre toplantısında sınıf defteri kullanılmayacağına dair karar aldık.Ama yine de siz araştırın eğer konuyla ilgili bilgi alırsanız bu sayfaya yazarsanız sevinirim.

teşekkürler arkadaşlar

Arkadaşlar Ben Yarim Saattir Bu Başliği Okuyorum Ve Hep Ayni şey Yazilmiş Kesin Olan şey Sinif Defteri Kalkti Ama Ben Kullancam Daha Kolay Oluyor Diyen Kullanir Ben Iki Yildir Devam Takip çizelgesini Uyguluyorum Yönetmelikte Var Meb Den Girip Bulmak Kolay Hadi Herkese Kolay Gelsin

arkadaslar ogretmen cızelesı nedır??? sadece yoklama tutuyorum ben baska ne var? hangı ımza sirkülerı??

öğretmen çizelgeside öğretmenin o günde rderse girdiğine dair imzaladığı çizelge.

hay ağzına sağlık hussel umarım artık emin olur herkes :) :) çünkü haliyle sorun şu:heryerdeki müfettişler farklı farklı şeyler istiyor ve aslında onlarda bilmiyor bizim sorunumuz bu ama yapılacak olanda şu yönetmeliği son haliyle hep elimizde tutmak arkadaşlar bizi bizden başka anlayan yok ne yazık :(

bende 1.ders serbest zaman 2.sanat 3.türkçe dil 4.müzik 5.oyun 6.okuma yazmaya hazırlık diye yazıyorum arada fen ve matematik etkinliklerini okuma yazmaya hazırlık dersiyle değiştiriyorum 8 yıldır çalışıyorum acemi değilim yani:)))) ve gelen müfettiş çok beğendi

arkadslar bu takip çizelgesı olan yollayabılırmı banada mudurm sınıf defterı tut dedı ama kalktığını soyledım tamam ozaman dedı

arkadaşlar bu konuda kafalar oldukça karışık anlaşılan.size kesin bilgiyi vereyim de rahatlayın.anasınıflarında sınıf defteri kullanılmıyor artık.Rahatlayabilirsiniz

çok sağol denızcım çocuklarınkı zaten var ama bızımkı yoktu aynen boylemı oluyo adımızı soyadımızı yazıyoruz okadar bıraz gereksız geldıde acaba baska bıseymı dıye sordum derslerde ne işlendiğini artık yazmıyoruz

defterlenı yayınevlerı getırıyomu bızım yayınevı cocukların gölzem dosyalarını getırmedı ya

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri