Hazırlamak Zorunda Olduğumuz Evraklar Hakkında;

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ilkayy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:33
Sağolun arkadaşlar..Hepinize çok teşekkürler...

kılavuz kitabı doğrultusunda yapmak en iyisi,

arkadaşım okul öncesinde sınıf defteri kalktı ,bununla ilgili yazı var.Biz bu yıl tutmadık

Ayrıca planda esneklik vardır istediğin saate istediğin etkinliği yazabilirsin.

arkadaşlar sınıf defteri yok ki artık bizde seminerlerde iki yıldır aynı şeyleri ifade ediyorlar bir gün boyunca her etkinliği yapmak zorunda değiliz amacımız verimli ve eğitici çalışmalar yapmak bizde ders yok etkinlik süreleri yok yani sınıf defteri yok günlük planın ve yoklaman olsa yeter arkadaşlarımdan da kimse kullanmıyor

biz sınıf defteri tutuyoruz mecburen.üstelik bize gelen müfettiş rehberliğe geldiğinde en çok sınıf defteri hakkında konuştu.sınıf defteri tutmayacağımıza dair bir yazı varsa nerde bulabileceğimizi yazarmısınız arkadaşlar.yasal dayanağımız varsa tutmayalm defter.

arkadaşım programda tutacağımız evraklar arasında, yer almıyor sanırım katıldığım seminerlerde de anasınfı programını hazırlayan hocalarımız tutulmayacağını bizde ders olmadığını, etkinliklerin esnek olduğunu....belirttiler. şu da bir gerçek herkes farklı tutum içinde bana gelen müfettiş kullanılmıyor derken sizin ki inceliyor ve müfettişlerde son yıllarda okul öncesi ile ilgili olarak özellikle seminerlere katılıyorlar. bir yerde hata var ama nerde ???

meltemyn hocam haftalık imza attığınız çizelgenin ne olduğunu anlayamadım bilgilendirebilir misiniz? teşekkürler

öğretmen devam devamsızlık çizielgesi değil mi?ben öyle anladım ama?

sınıf defteri kalktı gunluk plan yeter.ama yoklama tutulması gerekir bunun için kendimiz bir tablo oluşturabiliriz

kızlar ben 3 yıldır sınıf defteri kullanmıyorum çünkü kalktı. yönetmelikte var.öğretmenin görevleri kısmında bi madde .

yeni program mı ? program mı degıstıııı

nasıl yani ???
program değişeli hayli oldu... geçen yıl kullandık...

sanırım bahsettiğiniz çizelge anaokullarında var...
8 yıldır ilköğretimdeyim hiç rastlamadım..

evet arkadaşlar sınıf defteri tutulmuyor artık. ama yoklamaları kendiniz ayrı bir dosya yapıp yapmak zorundasınız.

sınıf defterine planındaki etkinlik sırasına göre başlıkları yaz, neler yaptırdığını kısa cümlelerle açıkla ve imzala. ille de aynı sırayı takip etme. bir hareketli, bir hareketsiz etkinlik yapabilirsin. planlarımız esnek.

umarım yardım edebilmişimdir.

arkadaşlar sınıf defteri kalktı yok artık nasıl yazacağım diye düşünmeyin sadece yoklama çizelgesi var.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri