Hazırlamak Zorunda Olduğumuz Evraklar Hakkında;

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ilkayy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:33
cnm ya yönetmelikte olduğunu biliyorum ama göremedim işte bi arkadaş daha baktı bulamadık:( neden göremiyorum acaba:D mümkünse buraya ekleyebilir misiniz:( teşekkürler şimdiden...

:D sonlarında arkadaşım. iyi bak :)

ok:D bi daha bakim :D sağol cnm...

arkadaşlar ben bulamadım bu belgeleri o.ö. sitesinde? yardımcı olurmusunuz?

çiğdem
sen formları ıstıyon galıba onlar bende var ama belge olarak yok nasıl ulastıra bılırım kı sana kargo ile gonderımı

ah canımsın sen ilkaycım ya. buraya ekleyemezmisin. yani kitap halindemi?

kız bacım 5 tane kağıt ancak resmını cekık eklerım ama bızım makıne evde degıl babamdan ısterım yarın getırse yarın ınsalah ok

ilkayy sen bitanesin ya. sağol canım. o.ö sitesinde yok mu ben bulamadımda sen nerden aldın?

cigdos' Alıntı:
ilkayy sen bitanesin ya. sağol canım. o.ö sitesinde yok mu ben bulamadımda sen nerden aldın?
çiğdem bu formlar okul öncesi yönetmeliğinin ekler kısmında var ordan indirebilirsin istersen...
sadece ruhsal dosyalar okul tarafından veriliyor...buda tabi okul müdüdürüne bağlı bişey...müdürün bilinçliyse verir değilse vermez...

sağol canım şimdi gördüm sitede.

cigdos' Alıntı:
sağol canım şimdi gördüm sitede.
önemli değil canım..yardımcı olabildiysem ne mutlu..:)

arkadaşlar anasınıflarında karar defteri nasıl tutuluyor bana yardımcı olursanız sevinirim

Toplantı tarihi,gündem maddeleri ve alınan kararlar maddeler halinde yazılıyor.Öğretmen ve müdür en alta imza atıyor.Ben öyle yapıyorum.Yarın deftere bakarım başka birşey varsa buraya yazarım.

teşekürler arkadaşım

birşey değil yalnız benim bilgisayarda sorun var aynı msj tekrar gönderiyor.Bu mesajda tekrar gelirse şaşırmam.İnşallah bir fikir vermişimdir

önemli değil yanlız bişey daha sormak istiyorum karar defterinde aylık yaptığın alışverişleri de belirtiyo musun

arkadaşım yaptığın alışverişleri aylık olarak karar defterine yazabilirsin ben öyle yapıyorum bir ay boyunca yaptığım alışverişlerin fişlerini o ayın sonunda ödeme kararı olarak yazıyorum

arkadaşlar karar defterini aylık tutmanıza gerek yok.Bir dönemde bir kaç kere yazsanız yeterli,bu yazılacaklarda zaten öyle sınıf için yapılan tüm alışverişer olmuyor.Sınıf için büyük bir şey yapmaya karar vermişseniz onları yazarsınız.Sene başı toplantısına zaten paraların nereye harcanacağı belitilir.Ayrıca sene başında 2 satın alma 2 de muayaene komisyonu seçmeniz gerkiyor.zeynep snin söylediğin konu karar defterinden farklı olarak yapılması gerken bir iş.Her ay yaptığımız harcamaları ve elimize ne kadar para geçtiğiniz gösteren ayrı bir defter tutmamız gerekiyor

arkadaşlar karar defteri anasınıfında mecburimi!!!ben şuan çalıştığım okula sonradan geçtim sene başında komisyon oluşturuldunu hiç zannetmiyorum.ben okula geldikten sonra sınıfa VCD,ısıtıcı birde 100 ytl lik oyuncak aldık bunları sadece gider defterine kaydediyoruz .faturalarıda ekliyoruz.müdür bey mali konuları benim takip etmemi istiyor ama ben gelmeden önce usta öğretici arkadaşı muhasebe memuru yapmışlar.ama o da bu konuda fazla bilgili değil..şimdiben napıyım acil yardım lütfen

bizde karar defterini ben tutuyorum ama bizimkinde sadece alışverişleri yaıoruz imzalıyoruz
birde arkadaşalr ben cd hazırlamayı düşünüyorum ve resim çekineceğiz bunu karar defterine yazmaya gerek varmı çünkü aidatlardan değilde ayrıca para toplanack bunun için
aysundan sora cevap verirseniz hoş olur :):)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri