keşke bende esnek düşünebilsem senin gibi arkadaşım 72 küsürle sözleşmeli kaldım illa istanbul diye diye .acaba haziranda kaça düşer istanbul avrupa yakası hala istanbul:emot60:?
yorum için teşekkürler kılavuz hocam insan yalan da olsa güzel bişey duymak istiyor.sizlerinde tayin işi olur inşallah atanamayan arkadaşım kalmasın..
arkadaşalar 2009 puanları geçerli olurmu sınavdan önce atama olursa
evet hocam kullanabiliyorsunuz haziranda atama olursa eğer. ağustotaki atama da kullanılmıyor. sınav tarihleri arasında geçerli 2 yıl dolması lazım.hocam bende 2009 puanımı kullanacağım , herhalde kullanabiliyoruz. çünkü 2 yıl daha dolmadı . benim puanım 52.011 sizinki kaç .
arkadaşalar 2009 puanları geçerli olurmu sınavdan önce atama olursa
[sıze=4]hocam haziranda 30 bin kadrolu alımı var, birde ağustosta olacak,. Ben 2009 mezunuyum o zaman taa, 40 a kadar düşmüştü puanlar, ama siz elinizden geleni yapınm gene...[/sıze]
slm arkaşlar ben 3.sınftayken kpss girdim şuan 4.sınıfım mayısta mezun olucağım haziranda atama olursa 3.sınıfın puanını kullanbilirmiyim?
hocam yanlışınız var.puanlar 40 a düşmedi taban 40 belirlenmişti.ilk hangi aydı bilmiyorum sanırım 25eylüldekinde 46700 de kaldı.
Aralıkta 47.700 9temmuzda 45.500 de kaldı.
40 la atanan olmadı.heryede söylüyorum eğer atanan bildiğiniz varsa söyleyin bizde hakkımızı arayalım..çünkü ben 41 küsürle kaldım.40 puan gidiyorsa benimde gitmem lazımdı .43 alan arkadaşım kaldı .o giderdi.
Haaa birde şuvardı geçenyıl 40 taban belirlendi bütün atamlardada aynıydı.bize sıra gelmedi.buyıl 30 belrilendi taban puan diğer atamalardada 30 olursa 40 a kadar olanların hepsi gider gibi düşünüyorum.umarım. Taban olmazda hepimiz atanırız.
Rehberlikte baraj yoksa bizdede olmamalı.
Ve diğer alanlarla bizim branşımızı doldurup mesleğimizi ayak altı edeceklerine tecrubesi olan bizleri almalılar.inş.öyle olur mezun olan bizler atanırıız.kpss de yeni mezunlarla savaşmak zorunda kalmayız.
Burda ben ve benim gibi yıllarca ücretli öğretmenlik yapan tecrube kazanan insan var.bizler dururken başkasına bizim mesleğimizi teslim etmeleri çok yanlış bir uygulama...
hocam bende 2009 puanımı kullanacağım , herhalde kullanabiliyoruz. çünkü 2 yıl daha dolmadı . benim puanım 52.011 sizinki kaç .
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!