Öncelikle Rica ederim sayın Hocam. Sözleşmeli gidersiniz bu yıl hocam Ama siz elinizden geleni yapın her halükarda....
[
evet ben yine ders çalışmaya devam edicem. tekrar teşekkür ederim hocam
Öncelikle Rica ederim sayın Hocam. Sözleşmeli gidersiniz bu yıl hocam Ama siz elinizden geleni yapın her halükarda....
[
[
Başarılar diliyorum hocam...
inşallah tüm arkadaşlar atanır.Allah yardımcımız olsun.Yüzümüz güler inş artık
eminmisiniz hocam benim puanım 49.250 ama ben bile acaba diyorum korkuyorum sözleşmeli olabilirmi acaba dıyorum 42 ye kadar düşermi sizce
arkadaşlar 66.400 ün kadrolu alımda şansı olur mu
inşallah olur sııkıldım artık olcak olmuycak diye
Kılavuz hocam 50.680 le sözleşmeli durumum nasıl umut var mı ilk sınavdan 9 puan düşük geldi malesef
selam arkadaşlar; benim de puanım 67,849 önceki atamalarda sadece istanbul yazdığım için olmadı, ama şimdi daha esnek düşünüyorum. hepimiz için hayırlısı![]()
keşke bende esnek düşünebilsem senin gibi arkadaşım 72 küsürle sözleşmeli kaldım illa istanbul diye diye .acaba haziranda kaça düşer istanbul avrupa yakası hala istanbul:emot60:?selam arkadaşlar; benim de puanım 67,849 önceki atamalarda sadece istanbul yazdığım için olmadı, ama şimdi daha esnek düşünüyorum. hepimiz için hayırlısı![]()
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!