HAZİRANDA 30 Bin Ek ATAMA Müjdesi...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kilavuz1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:42
Öncelikle Rica ederim sayın Hocam. Sözleşmeli gidersiniz bu yıl hocam Ama siz elinizden geleni yapın her halükarda....
[

evet ben yine ders çalışmaya devam edicem. tekrar teşekkür ederim hocam

okulöncesi tam destekkkkkkkkkkkkkkkkk

allah hepimizin yardımcısı olsun atanmayan kalmasın

[sıze=7]aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn[/sıze]

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

inşallah tüm arkadaşlar atanır.Allah yardımcımız olsun.Yüzümüz güler inş artık

Öncelikle Rica ederim sayın Hocam. Sözleşmeli gidersiniz bu yıl hocam Ama siz elinizden geleni yapın her halükarda....

eminmisiniz hocam benim puanım 49.250 ama ben bile acaba diyorum korkuyorum sözleşmeli olabilirmi acaba dıyorum 42 ye kadar düşermi sizce

eminmisiniz hocam benim puanım 49.250 ama ben bile acaba diyorum korkuyorum sözleşmeli olabilirmi acaba dıyorum 42 ye kadar düşermi sizce

Hocam Haziranda 30 Bin Kadrolu ALımı Var, Birde Ağustosta olacak,. Ben 2009 Mezunuyum O zaman taa, 40 a kadar düşmüştü Puanlar, AMa siz elinizden geleni yapınm gene...

arkadaşlar 66.400 ün kadrolu alımda şansı olur mu

arkadaşlar 66.400 ün kadrolu alımda şansı olur mu

Hocam Hazirandaki Kadrolu alımında sizin kadroya geçme ihtimaliniz, % 99,99.... Zaten 67,700lü bişeyle kapattı. Arkadaşımın 64.979 ona bile kesin gözüyle bakıyoruz Allahın İzni ile....

inşallah olur sııkıldım artık olcak olmuycak diye

inşallah olur sııkıldım artık olcak olmuycak diye

İnşallah... Tabi, BU atamadan önce bende, 2.yılımda,il içi ya da il dışı tayin bekliyorum, Haziran Atamasından önce büyük ihtimal olacak(amin).....:)))

Kılavuz hocam 50.680 le sözleşmeli durumum nasıl umut var mı ilk sınavdan 9 puan düşük geldi malesef

selam arkadaşlar; benim de puanım 67,849 önceki atamalarda sadece istanbul yazdığım için olmadı, ama şimdi daha esnek düşünüyorum. hepimiz için hayırlısı:)

değerli öğretmen arkadaşlarım inşallah herkesin gönlüne göre güzel bir alım olur kılavuz hocam yorumun için teşekürler inşallah olur

Kılavuz hocam 50.680 le sözleşmeli durumum nasıl umut var mı ilk sınavdan 9 puan düşük geldi malesef

Hocam İnaşşalh Olur, BU sene alım fazla olacak diye ümit ediyoruz...

selam arkadaşlar; benim de puanım 67,849 önceki atamalarda sadece istanbul yazdığım için olmadı, ama şimdi daha esnek düşünüyorum. hepimiz için hayırlısı:)

Hayırlı olsun şimdiden hocam....

sağolun kılavuz hocam, Allah dualarımızı kabul etti.

keşke bende esnek düşünebilsem senin gibi arkadaşım 72 küsürle sözleşmeli kaldım illa istanbul diye diye .acaba haziranda kaça düşer istanbul avrupa yakası hala istanbul:emot60:?

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri