HAZİRANDA 30 Bin Ek ATAMA Müjdesi...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kilavuz1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:42
yorum için teşekkürler kılavuz hocam insan yalan da olsa güzel bişey duymak istiyor.sizlerinde tayin işi olur inşallah atanamayan arkadaşım kalmasın..

keşke bende esnek düşünebilsem senin gibi arkadaşım 72 küsürle sözleşmeli kaldım illa istanbul diye diye .acaba haziranda kaça düşer istanbul avrupa yakası hala istanbul:emot60:?

hocam siz kesin gidersiniz,zaten 72 küsürde kaldı. ben de aynı fikirdeydim, hatta asla olmaz falan diyordum. ama bu sertifika programları,ücretli olayları falan şansımız giderek azalıyor. rehabilitasyon merkezinde de çalışmak istemiyorum. bu sebeple zaten kadrolu olursa eş durumdan gelirim 1 senede diye düşünüyorum. bakalım hangi okullar açılacak, kontenjan durumu ne? geçen atamadaki gibi istanbul 9 kişi olursa kesin şehir dışı yazarım çok açılırsa istanbul:)

yorum için teşekkürler kılavuz hocam insan yalan da olsa güzel bişey duymak istiyor.sizlerinde tayin işi olur inşallah atanamayan arkadaşım kalmasın..

Sağolun hocam. Allah razı olsun....

55 321 le sozleşmelı atandım inş kadrolu 55 e duşer:)))))))

Benimkisi hayal 44.581 ile

hayal değil hocam. bende 45 puanla umudumu söndürmemeye çalışıyorum. seçim öncesi herşey olabilir...!

arkadaşalar 2009 puanları geçerli olurmu sınavdan önce atama olursa

arkadaşalar 2009 puanları geçerli olurmu sınavdan önce atama olursa

hocam bende 2009 puanımı kullanacağım , herhalde kullanabiliyoruz. çünkü 2 yıl daha dolmadı . benim puanım 52.011 sizinki kaç .

hocam bende 2009 puanımı kullanacağım , herhalde kullanabiliyoruz. çünkü 2 yıl daha dolmadı . benim puanım 52.011 sizinki kaç .
evet hocam kullanabiliyorsunuz haziranda atama olursa eğer. ağustotaki atama da kullanılmıyor. sınav tarihleri arasında geçerli 2 yıl dolması lazım.

selam arkadaşlar bende 2009 puanımı kullanacağım puanım 65 inşallah kadroya geçebilirim yoksa puanımı bir daha kullanamayacağım.Allah herkesin gönlüne göre versin.

slm arkaşlar ben 3.sınftayken kpss girdim şuan 4.sınıfım mayısta mezun olucağım haziranda atama olursa 3.sınıfın puanını kullanbilirmiyim?

[sıze=4]hocam haziranda 30 bin kadrolu alımı var, birde ağustosta olacak,. Ben 2009 mezunuyum o zaman taa, 40 a kadar düşmüştü puanlar, ama siz elinizden geleni yapınm gene...[/sıze]

hocam yanlışınız var.puanlar 40 a düşmedi taban 40 belirlenmişti.ilk hangi aydı bilmiyorum sanırım 25eylüldekinde 46700 de kaldı.
Aralıkta 47.700 9temmuzda 45.500 de kaldı.
40 la atanan olmadı.heryede söylüyorum eğer atanan bildiğiniz varsa söyleyin bizde hakkımızı arayalım..çünkü ben 41 küsürle kaldım.40 puan gidiyorsa benimde gitmem lazımdı .43 alan arkadaşım kaldı .o giderdi.

Haaa birde şuvardı geçenyıl 40 taban belirlendi bütün atamlardada aynıydı.bize sıra gelmedi.buyıl 30 belrilendi taban puan diğer atamalardada 30 olursa 40 a kadar olanların hepsi gider gibi düşünüyorum.umarım. Taban olmazda hepimiz atanırız.
Rehberlikte baraj yoksa bizdede olmamalı.
Ve diğer alanlarla bizim branşımızı doldurup mesleğimizi ayak altı edeceklerine tecrubesi olan bizleri almalılar.inş.öyle olur mezun olan bizler atanırıız.kpss de yeni mezunlarla savaşmak zorunda kalmayız.
Burda ben ve benim gibi yıllarca ücretli öğretmenlik yapan tecrube kazanan insan var.bizler dururken başkasına bizim mesleğimizi teslim etmeleri çok yanlış bir uygulama...

slm arkaşlar ben 3.sınftayken kpss girdim şuan 4.sınıfım mayısta mezun olucağım haziranda atama olursa 3.sınıfın puanını kullanbilirmiyim?

atamaya başvurmak için mezun durumda olmak gerekiyor.3.sınıfta girdiğiniz sınavdan aldığınız puanla başvuru yapmazsınız.
Ben böyle biliyorum.ama yinede yetkili yerlere sorun.derim.

Ilgı doğan arkadaşım 3.sınıf ara sınıf sayılıyor yani ara sınıfta sınava girenlerin puanları geçersiz ancak mezun olacak durumdayken yani 4. sınıfta girerseniz puanınız geçerlidir .atama kılavuzunda da açıklama böyle zaten 3.sınıf puanınızla başvuru yapsanız bile puan kaç olursa olsun isterse 100 olsun yine atama olmaz . hakkınızda hayırlısı temmuz sınavı inşallah hayırlı olur atanırsınız.

hocam yanlışınız var.puanlar 40 a düşmedi taban 40 belirlenmişti.ilk hangi aydı bilmiyorum sanırım 25eylüldekinde 46700 de kaldı.
Aralıkta 47.700 9temmuzda 45.500 de kaldı.
40 la atanan olmadı.heryede söylüyorum eğer atanan bildiğiniz varsa söyleyin bizde hakkımızı arayalım..çünkü ben 41 küsürle kaldım.40 puan gidiyorsa benimde gitmem lazımdı .43 alan arkadaşım kaldı .o giderdi.

Haaa birde şuvardı geçenyıl 40 taban belirlendi bütün atamlardada aynıydı.bize sıra gelmedi.buyıl 30 belrilendi taban puan diğer atamalardada 30 olursa 40 a kadar olanların hepsi gider gibi düşünüyorum.umarım. Taban olmazda hepimiz atanırız.
Rehberlikte baraj yoksa bizdede olmamalı.
Ve diğer alanlarla bizim branşımızı doldurup mesleğimizi ayak altı edeceklerine tecrubesi olan bizleri almalılar.inş.öyle olur mezun olan bizler atanırıız.kpss de yeni mezunlarla savaşmak zorunda kalmayız.
Burda ben ve benim gibi yıllarca ücretli öğretmenlik yapan tecrube kazanan insan var.bizler dururken başkasına bizim mesleğimizi teslim etmeleri çok yanlış bir uygulama...

:congratulationscut4 bir an önce atanalım hala tık yok bu mebten yaaaaaaaaaaa:ggggdw:

Inşallah hayırlısı olur hepimiz için

ya herkez atama olacak diye başlamış puan kaça düşer hesbına meb resmi açıklama yapmadan hayal kurmayın arkadaşlar :emot94: hayal kırıklığına uğrarsınız... 2000 sözleşmeli alacağım dedi nimet hanım medyanın önünde hemde o sözünü tutmadı şimdi kıyıda köşede bir öğretmeni avutmak için atama çalışması yapıyoruz diye söylediği sözü desteklemek için atama yapar mı?:emot158: bence hayal kurmak yerine tepkimizi koymaya devam evelim telefon açın mail yollayın gösterilere destek verin haber kanallarına mail atın! ama malesef birçok arkadaşın desteği sağdece burada bizde destekçiyiz demekle kalıyor:emot88: hep birileri paralansın atama diye birileride izlesin öyle uzaktan.... böyle olmuyor...

arkadaşlar ben 2009 eylülde atandım,sözleşmeli çalışıyorum. eğer olursa bu hazirandaki atamada tercih yapabilirmiyim,puanım geçerli olur mu?

hocam benim öyle çok birpuanım yok 46.781 di 2009 puanım ama bilmediğimden sordumcevabınıza teşekkürler bu arada saolun ama ben resmen açıklanmadan güvenemiyorum Ankara da okul öncesi bölümünü arayıp bilgi almalıyız

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri