HAZİRANDA 30 Bin Ek ATAMA Müjdesi...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kilavuz1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:42
hocam yanlışınız var.puanlar 40 a düşmedi taban 40 belirlenmişti.ilk hangi aydı bilmiyorum sanırım 25eylüldekinde 46700 de kaldı.
Aralıkta 47.700 9temmuzda 45.500 de kaldı.
40 la atanan olmadı.heryede söylüyorum eğer atanan bildiğiniz varsa söyleyin bizde hakkımızı arayalım..çünkü ben 41 küsürle kaldım.40 puan gidiyorsa benimde gitmem lazımdı .43 alan arkadaşım kaldı .o giderdi.

Haaa birde şuvardı geçenyıl 40 taban belirlendi bütün atamlardada aynıydı.bize sıra gelmedi.buyıl 30 belrilendi taban puan diğer atamalardada 30 olursa 40 a kadar olanların hepsi gider gibi düşünüyorum.umarım. Taban olmazda hepimiz atanırız.
Rehberlikte baraj yoksa bizdede olmamalı.
Ve diğer alanlarla bizim branşımızı doldurup mesleğimizi ayak altı edeceklerine tecrubesi olan bizleri almalılar.inş.öyle olur mezun olan bizler atanırıız.kpss de yeni mezunlarla savaşmak zorunda kalmayız.
Burda ben ve benim gibi yıllarca ücretli öğretmenlik yapan tecrube kazanan insan var.bizler dururken başkasına bizim mesleğimizi teslim etmeleri çok yanlış bir uygulama...

Evet Hocam, Taban Puan 40 olarak belirlenmişti. Ben, İşinizin KOlay olacağını ümit ettiğim çin 40 lara kadar indi dedim.(Taban Puan) Geçen Yılda Nİğmet Çubukçu Şubat Atamasını yapmadı. gelen tepkiler üzerine Şubat atamasını Haziranda yaptı. Tıpkı bu yıl ki gibi. BU yılda, KEsinlikle tek atama oalcak. Şubat ataması ya da ek alım olmaycak demişti ama.... SAdece AMA... Şu kadarı kesin ki, Niğmet Hanım, Baskılara daha fazla dayanamadı ve geçen yıl ki yaptığı Gibi bu yılda Haziranda Alacak. Benim Şahsi Kanatim Seçimden Önce de Başlar Tercihler.... Şahsi Fİkrim Tabi ki. Önemmli olan, MEB in dediği....

BİR SİTEDEN ALINTI ARKADAŞLAR İNŞALLAH DOĞRUDUR.HADİ BAKALIM HAYIRLISI:emot68:
Hocalarım atamalar torba yasada imiş torba yasada imiş bu hafta meclisten geçecekmiş ve de bu atama sadece bizim içinmiş sözleşmelilerin kadroya geçirilmesi ayrı bi durummuş hadi hayırlı olsun buşra hoca feyzi hoca veli fırat hoca ile birlikte milli eğitim komisyonu başkan vekili nejat birinci ile görüştük hadi hayırlı olsun

inşallah hocam hayırlısım olur hepimiz için inşallah:36_11_12:

Nimet Çubukçu Çanakkalede öğretmen adaylarına müjdeyi verdi Haziranda 30.000 öğretmen atamasının yapılması için MEB'de gerekli çalışmaların yapıldığını belirtti.

Nimet Çubukçu Çanakkalede öğretmen adaylarına müjdeyi verdi Haziranda 30.000 öğretmen atamasının yapılması için MEB'de gerekli çalışmaların yapıldığını belirtti.

İŞSİZ ÖĞRETMENLER BAŞBAKAN VE ÇUBUKÇUYLA GÖRÜŞTÜ
KPSS skandalı sebebiyle atanacakken atanamz duruma gelen mağdur öğretmenler, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin 96. yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Çanakkale'deki törenlere katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu ile görüşme fırsatı buldu
Mağdur öğretmneler önce başbakanla konuştu. Başbakan yanındaki Çubukçuya Nimet hanım ek alım konusu ne durumda diye söylerken Çubukçu: Haziran ayında ek 30.000 öğretmen ataması konusunda çalışmalar devam ediyor dedi.
ÖĞRETMEN ADAYI ÖĞRETMEN SEVİNÇTEN NİMET ÇUBUKÇUYA SARILDI
Tam bu açıklama yapıldığı anda Başbakan ve bakanların oluşturduğu resmi heyetin önünde Nimet Çubukçuya sarılan öğretmen adayı : binlerce öğretmen bu açılamayı bekliyordu dedi...

http://www.memurlar.biz/haber/20110321/Ogretmen-Adaylarina-Ek-Atama-Mujdesi.html

BİR SİTEDEN ALINTI ARKADAŞLAR İNŞALLAH DOĞRUDUR.HADİ BAKALIM HAYIRLISI:emot68:
Hocalarım atamalar torba yasada imiş torba yasada imiş bu hafta meclisten geçecekmiş ve de bu atama sadece bizim içinmiş sözleşmelilerin kadroya geçirilmesi ayrı bi durummuş hadi hayırlı olsun buşra hoca feyzi hoca veli fırat hoca ile birlikte milli eğitim komisyonu başkan vekili nejat birinci ile görüştük hadi hayırlı olsun

pardon hocam yani sadece sözleşmeli mi olacak atama benmi öyle anladım

Puanım 66.945 . Haziranda alım yaparlarsa kadrolu şansım olur mu acaba? 26 yı işaretlemeyeceğim. Sadece tokat ve Ordu yazacağım. Şu an Şırnakta çalışıyorum. Siz siz olun 26 yı işaretlerken iyi düşünün. Nere olursa çalışırım demeyin. Hele ailesi olanlar 10 kere düşünsün.

pardon hocam yani sadece sözleşmeli mi olacak atama benmi öyle anladım
hocam anladığım kadarıyla sözleşmeli çalışanlar başvuramayacak kesin bir bilgi değil bakanlıktan açıklama gelmeden bir şey diyemiyoruz çünkü bu insanlara güvenmiyorum bekleyip görücez artık .

hocam anladığım kadarıyla sözleşmeli çalışanlar başvuramayacak kesin bir bilgi değil bakanlıktan açıklama gelmeden bir şey diyemiyoruz çünkü bu insanlara güvenmiyorum bekleyip görücez artık .

Hocam, Sözleşmeli Çalışanlar Başvuru yapamayacak diye birşey olmaz. Tabii ki başvurur....

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu ile yaptığı görüşmenin ardından yaptığı açıklamada,
Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu ile yaptığı görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, “KPSS mağduriyetinin giderilmesi için seçimlerden önce Mayıs sonu Haziran başı en az 30 bin öğretmen alınması gerektiğini daha önce söylemiştik. Yaptığımız görüşmede bu konunun daha da somutlaştığına tanık...lık ettik. Bunun memnuniyeti içerisindeyiz” dedi.
Eğitim Bir Sen ve Memur Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu´yu ziyaret etti. Gündoğdu, seçimlerden önce 30 bin öğretmen alımı ve sözleşmeli öğretmenlerin kadroya geçirilmesi konularının gündeme geldiğini aktardı. Basına kapalı gerçekleşen görüşmenin ardından, Ahmet Gündoğdu gazetecilere açıklamalarda bulundu. Gündoğdu, sözleşmelilerin kadroya geçirilmesi ve KPSS hırsızlığı dolayısı ile suçu olmadığı halde, sınavı kazanamamış hale düşen kişilerin mağduriyetinin giderilmesi konularını görüştüklerini aktardı. KPSS mağduriyetinin giderilebilmesi için seçimlerden önce en az 30 bin öğretmen alımı yapılması gerektiği yönündeki taleplerini hatırlatan Gündoğdu, "Bugün bu konu ile ilgili umutlarımızın daha da arttığı, Sayın Bakanımızın da daha önceki görüşmemizde "buna sıcak bakıyorum´ diye ifade ettiği konunun daha da somutlaştığına tanıklık ettik. Bunun memnuniyeti içerisindeyiz." diye konuştu. Bir soru üzerine temmuz ayında yeni sınav yapılacağını hatırlatan Gündoğdu, "Yeni mezunlar devreye girmeden, yeni sınav olmadan bu alımı KPSS´de hırsızlık yaptığı için, yaşın yanında kurunun yanması gibi mağdur olanların bu mağduriyetlerinin giderilmesi adına önemsiyoruz." dedi. Vekil öğretmen, ücretli öğretmen ve sözleşmeli öğretmen ayrımına son verilmesi gerektiğini vurgulayan Gündoğdu, "Öğretmenlik asli olarak kadrolu yapılması gerekir." dedi. Gündoğdu, "Şimdi bunun da kademeli olarak geçişine yönelik, umudun çok daha arttığı beklentinin artacağı, çözümün çok daha yakın olduğu bir görüşmeyi gerçekleştirdik. Sayın Bakanımız, bu konuyu da daha hassas, daha önemseyerek hem Bakanlar Kurulu´na hem de Sayın Başbakanımıza taşıyacağını ifade etti." şeklinde konuştu. Gündoğdu, görüşmenin kadro bekleyen 70 bin öğretmeni mutlu etmek adına beklentilerini artırdığını dile getirdi. Gündoğdu şöyle devam etti: "Haziran başı, mayıs sonu yapılacak bir öğretmen alımının hem öğretmen açığını giderme hem de KPSS´yi kazandığı halde ikinci sınava moralsiz girerek daha önce tutturduğu puanı birkaç puan eksiği ile tutturan arkadaşlara bir istihdam imkânı sağlamış olacak. Verimli, beklentimizi karşılayan bir görüşmeyi bitirmiş olarak buradan ayrılıyoruz." Ana sınıflarındaki usta öğreticiler konusunun da görüşmede gündeme geldiğini sözlerine ekleyen Gündoğdu, "Bunların lisans tamamlama ile kadroya geçirileceği sözü verilmişti. Arkadaşlarımız bu söz doğrultusunda lisans tamamlamayı yaptılar. Lisansı tamamladılar, yaş 40´a geldi. 40 yaşına gelmeleri dolayısı ile bundan yararlanamayacaklardı. Bunu sayın Bakana ilettik. Bu konu üzerinde bir çalışma yapacaklarını, konuyu çözmek için talimat vereceklerini ifade ettiler. Bu konuda da umutluyuz." dedi

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri