Hangi kaynak kitaplarını seçiyorsunuz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan suzzi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
Fotokopiler kara kara çıkıyor çocukların ilgisini çekmiyor.Renkli olunca ilgileri yoğunlaşıyor.Gelen müfettişlerin okul öncesi ile ilgili bilgileri zaten yok.Kafalarına göre o gün kendilerini nasıl hissediyorlarsa öyle davranıyorlar.Her sene gelen müfettiş farklı birşeyler söylüyor.Bizimde kitaplarımız var ama ne yapacağız bilmiyorum Geçen sene gelenler kullanabilirsiniz demişti.O zaman bizede ders kitapları versinler.

balıkesirde durum nasıl bilmiyorum ama bende set kullanıyorum

veya bu sene hangi palnları kullandınız memnun kaldınız mı

ya-pa nın dergisini kullandığım için ya-pa nın planlarını kullandım,fakat hangi hazır planı kullanırsan kullan etkinlikleri çocuklara uyarlaman gerekiyor. ben üzerinde değişiklikler yaparak kullandım ve de memnun kaldım.

Okulumuzda smg nin yayınları fazlaydı,Planı destekliyordu kitaplarıda güzeldi smg nin planını aldım ama çocuklara göre üzerinde değişiklikler yaptım.

Seneye oluşum kullanmayı düşünüyorum ,kesinlikle ouluşum kullanacağım. Hem fiyat olarak daha uygun hemde içerik olarak da çok güzellll,inceledim .....

SMG yayıncılığı kullanacağım,bu yıl onu kullandım çok memnun kaldım,Allah nasip ederse seneyede onu kullanacağım.

smg'nin planlarını ve bizim sınıf serisini kullandım hiç memnun kalmadım basım hatası çoktu yönergeler biraz saçmaydı çocuklar sıkıldılar,seneye başka yayından seçecegim

morpa kullandım ama bilgisayarda günügününe degişiklikler yapmak zorunda kaldım... bu yıl kendi planımı kendim yazacagım..cocukalrada okul ırar ederse aynı yayın evinin farklı kitaplarını sececegim..okul bana bırakırsa kitaba bile gerek yok nasıl olsa ögretmen de bitiyor hersey

morpa kullandım ben bu sene planları gzl tabi bilgisayarda kendime göre değişiklikler yapıp kullandım yoksa çok uçuk şeyler çıkıyoo arada okulun olanaklarına uymayan...ama içerik olarak pek begendıgım söylenemezz...

ben küçükadımları kullandım kitapları vepalnları harika tavsiye ederim tabiki sınıfın genel durumuna göre değişiklikler yapılıyo hepsinde yapılmak zorunlu bence gerçek amaç öğretmekse eğer.

smg yi kullanmayı düşünüyorum.ama onuda kendime göre düzenlemeyi düşünüyorum

ben 2 yıldır oluşum kullanıyorum kitapları güzel yalnız planlarında sıkça düzenlemeler yaptım

Ben Bİr Şey Sormak İstİyorum.yaz Okullarinin GÜnlÜk Plani Olur Mu???? Yanİ EĞİtİm DÖnemİ Bİttİkten Sonra GÜnlÜk Plan Hazirlaniyor Mu Yaz Okulu İÇİn.bİr Bİlgİsİ Olan Varsa LÜtfen Cevap Yazsin.Ödevİm Var Dosya Hazirlamam Gerekİyor.Şİmdİden TeŞekkÜrler.

evt yaz okulları planlarıda oluyor tabi ama elimde örnek yokk üzgünüm sonuç itibari ile aynı şeler üstünde duruluo yaz önemi sosyal aktivite ağırlıklı oluo okdar

geçen yıl 5 yaşında olan çocuklarıma zambak yayınlarının minik yıldızlar planını uyguladım. bu yıl daha ağır bir plan bulmam gerekiyor.çünkü öğrencilerim çok yol katettiler geçen yıl. bana hangi planı önerirsiniz?
teşekkürler

küçük adımları incele belki işine yarar.

ben minik yıldızlar planını kullanıyorum ama baya bi değişiklik yapıyorum.bu yıl dergi fiyatları uçmuş kullanmayabilirim.bu sefer toner fotokopi problem oluyo.

arkadaşlar bu sene yardımcı kaynakalar olarak hangi yayın evinin hangi kaynaklarını kullanacaksınız tavsiyeleriniz ve değerlendirmelerinizi alabilirmiyim

küçük adımlar çok iyi beğeniorum yardımcı kitaplarını

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri