Hangi kaynak kitaplarını seçiyorsunuz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan suzzi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
Arkadaşlar sınıfa eğitici setlerden alacam ama hangisini alacam bilmiyorum önceden morpanın kavram setleriniş kullanıyordum ama şimdi uygun bir fiyata dergi seti almak istiiyorum sanat etkinliği ile birlikte bu seneki dergileri bilen varsa yardımcı olursa sevinirm

mrblar ben de aranızda yeniyim.planlar hakkında kafama takılanlar var.hazır planı mutlaka üzerinde düzeltmeler yapıp kullanıyorum.ama kurumumuzdaki diğer öğrt arkadaş meb in yıllık planını kullanmak zorunda olduğumu söylüyor,günlük planı düzeltip kullanabilirmişim.ama bu seferde 2 plan arasında amaç ve kazanımlar uyuşmuyor.baştan yeni bir plan yapmışım gibi olacak,hazır planın mantığı kalmıyor.diğer sorularım:
1)meb in gönderdiği yıllık planı kullanmak zorunda mıyız?
2)kurumumuzda bizimle çalışan diğer anasınıfı öğretmeniyle aynı yıllık planı kullanmak zorunda mıyız?ikimizin yıllık planları ayrı olsa bi sorun olur mu?
tşkler

benım bıldıgım olmaz sen hangı planı uygulamak ıstıyorsan uygula

merhabalar ben planları inceledim ve oluşum yayınlarının planı bence iyi çünkü şarkı şiir bilmeceyi plana yazarak almış ve asla planda yayın ismi belirtmemiş tabi bir kaç küçük düzelte yapılabilir onuda yapalım

ya yine mı sen mavi sakal.....arkadaşım bilgin yok sanırsam.... set falan aldırmak velilere belli bir yayın evine iye yaptırmak YASAL DEĞİL....ben müfettişin olsammm ne olurdu sen düşün....

arkadaşım bende senin gibi düşünüyordum bundan 3 sene önce dergileri çocuklara bıraktım biriis yapa birisi morpa sınıfta etkinlik sırasında çocuklar için daha zor oluyor müfettiş olayına gelince merek etme o da oldu ama senin dediğin gibi olmadı müfettiş işi velilere bırakmayın diyor siz sadece yayınevi önerin diyr velilere bu konuda yardımcı olun diyor öğretmenin para işine karışmaması şartıyla hangi müfettişe inancağız ben 3 senedir müfettişe göre değil çocuklara göre iş yapıyorum yine de önerin için teşekkürler....

muratis arkadaşım sen hangi tür bir okul ve hangi seviyedeki çocukların olduğu bir yerde çalışıtyorsun bilmiyorum ama benim sınıfıma gelen çocukların birçoğu gelir seviyesi düşük ailelerden geliyorlar. okul öncesi eğitim almadan önce birkaç niteliksiz oyuncak haricinde hiçbir uyaranla desteklenmemişler. birşeyleri görmeden anlamıyorlar. set aldırmadım ben geçen sene ama çizgi çalışmaları felan derken zamanımın birçoğunu fotokopidir, elişi kağıtlarına çizmek için uğraşmaktır gibi boş şeylerle geçirdim. yardımcı personelim olmadığı için sınıfta çocuklarla problem yaşadığım anlar oldu. bu onların ilköğretime geçmeden önceki son şansları ve bunun için ailelerinden rica ettim bu sene aldırıyorum. setin parasını da taksitlere böldürdüm zorlanmayacaklar yani. reklama girmiyor galiba yukarda yaınevi ismi verilmiş ben de Mavi Yunuslar ın ikili eğitim setini kullanacağım bu sene diğer bir çok set ile fiyat olarak yaklaşık ve mükemmele yakın bir set bence.

mrblar ben de aranızda yeniyim.planlar hakkında kafama takılanlar var.hazır planı mutlaka üzerinde düzeltmeler yapıp kullanıyorum.ama kurumumuzdaki diğer öğrt arkadaş meb in yıllık planını kullanmak zorunda olduğumu söylüyor,günlük planı düzeltip kullanabilirmişim.ama bu seferde 2 plan arasında amaç ve kazanımlar uyuşmuyor.baştan yeni bir plan yapmışım gibi olacak,hazır planın mantığı kalmıyor.diğer sorularım:
1)meb in gönderdiği yıllık planı kullanmak zorunda mıyız?
2)kurumumuzda bizimle çalışan diğer anasınıfı öğretmeniyle aynı yıllık planı kullanmak zorunda mıyız?ikimizin yıllık planları ayrı olsa bi sorun olur mu?
tşkler

sevgili buzuş meb in önerdiği planları kullanma zorunluluğun elbette yok seçtiğin dergi varsa onun planlarını kullanmanı öneririm,yalnız yetersiz kalırsa kendine göre düzeltme ve değişiklikler yapmanı öneririm bulunduğun çevresel koşulları ve en önemlisi çalıştığın öğrenci grubunun ilgi ve ihtiyaçlarını dikkate alman şart canım,ve bildiğim kadarıyla zümrenle aynı planı alman daha mantıklı çünkü zaten aynı çevredeki ortak çocuklara çalışmalar uygulayacaksınız tabiiki sen yıllık planına eklemeler yapabilirsin kolay gelsin canım

merhabalar ben planları inceledim ve oluşum yayınlarının planı bence iyi çünkü şarkı şiir bilmeceyi plana yazarak almış ve asla planda yayın ismi belirtmemiş tabi bir kaç küçük düzelte yapılabilir onuda yapalım

güloş öğretmenim ilginize çok teşekküler oluşumu 2 yıl önce kullanmıştım haklısın hikaye öncesi.şarkı. oyunlar ayrıca verilmiş odukça kullanışlı plandaki yönergeleri daha çok yaratıcılığa yönelik olan plan örnekleri gördünmü?teşekürler

arkadaslar bende oluşumu araştırdım ama netten bulamıyorum elınızde paln varsa paylasırmısn yada nasıl ulasırım

bende bu konuya takıldım arkadaşlar.artım yayıncılığın bi set örneğini getirdiler okula ama tel numarası falan bırakmamışlar.içinde herşey var gelir seviyesi düşük olan bölgeler için ideal.fen ve deney kitabı çizgi çalışmalrı kitabı,aile katılımı kitabı yanlış hatırlamıyorsam 10tanede dergisi vardı.ben beğendim ama tel numarasını bulamıyorum internet sayfasına giremiyorum.bilen varsa yardımcı olabilirmi teşekkürler.

Arkadaşlar ana sayfadan planlar yazan bölümü tıklayın orada oldukça çok plan örnekleri var ve indirebiliyorsunuz bende yeni gördüm ama önerisi olan yine de paylaşırsa sevinirim

Mavi sakal set aldırmak tamam yasal değil ama buna kaynak kitap dediğin zman ve zümre tutanağına da böyle geçtikten sonra sorun olmaz eğer müfettiş takacak biri değilse sorun etmez ona fotokopilerle yeterli destekleyici uygulamalar yapamadığını söylersin ben 6 yıldır set sorup bunu sorun eden müfettiş görmedim sana önerim kullanmandır sakın kırtasiye ile onları muhatap etme sen anlaş paraı taksitle veya peşin topla teslim et,set olarak ben fiyatıda uygun olan ve yönergelerini iyi bulduğum bilgi evim çoklu zeka uygulamalar setini kullanacağım ama tabiiki daha iyi setler var yalnız veliler iyi olmasına değil parasına bakıyolar ve bu yüzden bunu seçtim kolay gelsin

arkadaşım set almak en uygunu.Yasal boyutuna gelincede bizim kaynak kitap kullanmamız tabiki gerekecektir çünkü biz ilk öğretime hazırlıyoruz.zambak ,morpa,küçük adımlar iyi fena değil

bencede zambağınki güzel

teşekkürler ferhat hocam

merhaba arkadalar...ben köyde öğretmenlik yapıyorum.ve bu sene ılk yılım..yayın evlerinin hazırlamş olduğu günük planları uygulmakta zorluk çekiyorum. çünkü köyde öğretmenlk yapıyorum..uymuyor.kendim hazırlyorum o da çk zor oluyor.

bir de arkadaşlar günlük planları inceledim ve aklıma takılan bir konu oldu..üniteler..üniteleri işlemek zorunda mıyız..üniteler ,2002 yönetmeliği ile yerini kavram öğretimi almadı mı...:36_3_12:

BU BİR OTOMATİK MESAJDIR turk.nisa... Konu açtığınız için teşekkür ederiz.Kurallarımızı okuyarak konu açtığınızı umuyoruz.Kurallara uygun olmayan konular ve daha önce benzeri açılmış konular silinmektedir.Forumumuzdan en iyi bir şekilde yararlanmanız dileği ile...

merhaba arkadaşlar bir sorum olacak:milli eğitimin planında morpa yayınlarının öykü yağmuru seti kullanmımış araştırdım peşin 150 milyon diolar 50öykü cd ler etkinlik dosyaları ile harbi bi set ama bu paraya set değermi bilmiorum karasız kaldım fikirlerinizi bekliyorum.kullananlar lutfen yardım edin..

BU BİR OTOMATİK MESAJDIR fezsin... Konu açtığınız için teşekkür ederiz.Kurallarımızı okuyarak konu açtığınızı umuyoruz.Kurallara uygun olmayan konular ve daha önce benzeri açılmış konular silinmektedir.Forumumuzdan en iyi bir şekilde yararlanmanız dileği ile...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri