Hangi kaynak kitaplarını seçiyorsunuz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan suzzi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
küçük adımları

ilk yılımda alpino yayınları papatya serisini kullandık benden önceki öğretmenin kararıyla iğrenç bir kitaptı
10 sayı var onundada aynı düzen gidiyo çocuk öğreniyo öğretmenim burdada aynı şeyi yapıcaz dimi diyo düşündürmüyo öğretic yaratıcı kavratıcı değil oyalama amaçlı. geçen yılda zambak gülücük kullandık o iiyiydi bu sene morpa yada yapa olabilir yine zambak olabilir. ama arkadaşlar baştan matematik kitabı alın çocuklar için çok önemli olduğunu düşüyorum .sevgiler...

geçtiğimiz eğitim-öğretim döneminde angora yayınlarının kitaplarını kullanım. Çocuklar için iyi bir rehber kaynak oldu. gerçekten çok memnun kaldım.

Arkadaşlar benim okulumdaki müdür Vanilya adında bir yayıneviyle anlaşmış. Bu yayını daha önce kullanan var mı? Kullananlardan iyi veya kötü yorumlarını bekliyorum.

gendaş yayınevinin eğitim setlerini kullanacağız..fiyatı da uygun..

canım biz geçen sene fiyatı uygun diye gendeş seçmiştik çok kötü asla tavsiye etmem... sürekli boya dur çocuklar yoruluyo.. asla tavsiye etmem...

evet pino ve nino çok saçma bir kitaptı yani ben kendime kaynak olsun diye bile saklayamam...mıstık ve fıstığı bilmem ama gendaşla bir daha töbe...

arkadaşlar ben bu sene kaynak kitap almayı düşünmüyorum elimde çok dökümanım var onları çoğaltarak kullanacağım ... kitaplar hoş ve ilgi çekici ama bu sene böyle denemek istiyorum yayın evleri artık fiyat konusunda uçtular bizi (velileri)yolunacak kaz olarak görüyorlar....Bizlerde tepkimizi bir şekilde ortaya koymalıyız diye düşünüyorum

ben iki yıldır oluşum kullanıyorum..kitapları güzel .

merhab arkadaşlar bu yıl okulda set kullanmayı düşünüyorus ..zambak yayınlarından gülücük eğitim setini kulanan varsa fikirleriniz bizim için önemli memnun kalıp kalmadığınısı öğrenmek istirorum.kapsamlı gibi geldi çocuklar için faydalı olurmu?cevaplarınısı bekliorum teşekkürler..

mrb arkadasım ben gecen sene gülücük setini kullandım cok memnun kaldım dergılerınde cıkartmalar var konuyla ılgılı cocukların cok hosuna gıdıyor aıle calısma kıtapları da var kullanabılırsın konularıda guzel özetlemıs ayrıca her dergının konusuyla ılgılı cd lerıde var.

cevaplarınızı için teşkkrler arkadaşalr fiyatına bakalım yarın veliler sorun çıkamrmas inş

canım bende kullandım 3 yıl.çok memnun kaldım

bende kulandım ve çok memnun kaldım.tavsıye ederım

bende 3 yıldır kullandım bu senede sanırım onu kullanacam.dört dörtlük diyemem ama memnunum.zaten birebir olduğu gibi kullanmıyorum.üzerinde değişiklikler yapıyorum.rahat etkinlikler çok fazla abartılı değil genelde rahat uygulayabileceğiniz türden.zaten size ve öğrencilerinize uygun olmayan yerleri değiştirirsiniz.yinede acele etmeyin araştırın derim.her plan herkese uymuyor sonuçta.

tabi bu yazdıklarım planı içindi set olarak güzel..

arkadaşlar ben bu sene kaynak kitap almayı düşünmüyorum elimde çok dökümanım var onları çoğaltarak kullanacağım ... kitaplar hoş ve ilgi çekici ama bu sene böyle denemek istiyorum yayın evleri artık fiyat konusunda uçtular bizi (velileri)yolunacak kaz olarak görüyorlar....Bizlerde tepkimizi bir şekilde ortaya koymalıyız diye düşünüyorum

aynen hocam bende sizin gibi düşünüyorum...zaten burdanda eksiklerimizi giderebiliriz...

parlayan yıldızlar setini kullandım ve çok memnun kaldım.yine aynı seti kullanıcam.50 ytl

evet sayın arkadaşlar gerçekten geçen sene bizde gendaş aldık ama kötü bir tecrübe oldu benim için tavsiye etmiyorum..

Biz de Gendaşı kullandık, bu sene de öyle olur büyük ihtimal...pino ninoyu kullanmıştık mıstık ile fıstığı da bir inceleyelim bakalım.

4 -5 yaş gurubuna hangi planı arkadaşlar bi yardım edermiisniz lütfen

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri