Hangi kaynak kitaplarını seçiyorsunuz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan suzzi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
arkadaşlar hergüne bir etkinlik adı altında öğrencilere yönelik faliyet kitapları var.her öğrencinize bu kitapları aldırıyor musunuz veya faydası zararı nedir,paylaşırmısınız

ben kendime aldım.konulara göre fotokopi çektirip kullanıyorum.tabiki faydası oluyor.öğrencilere sınıf için birşey aldırtmıyorum.2 yıl önce velilere çeşitli yayınlar tavsiye etmiştim ve bütçelerine göre isteyenlere evde kullanabilecekleri kitapları getirtmiştim.

evet sanat etkinlikleri kitapları bencede uygun değil.planınlada uyuşmayabilir etkinlikler.fakat konularla ilgili çalışma sayfaları içeren kitaplar kullanışlı ve yararlı.

kitaplığımda blunuyor ama çocuklara aldırmıyorum
fikir edinmek için kullanıyorum daha çok

ben de o kitapları inceledim. çok kısıtlayıcı. çocuğa yapacak,uğraşacakbişey bırakmıyor.
bence kullanılıyorsa çok nadir kullanılmalı. bazı arkadaşlarım her öğrenciye aldırıyor. aklınca etkinlik hazırlamakla uğraşmıyor ama çocuklarada fazla faydası olduğunu düşünmüyorum. ama yaptıranlarada saygı duyuyorum.

bende kendime aldım.faydalanıyorum ama çocuklara çok hazır oluyor.

okuma yazmaya hazırlık çalışmaları için yrarlı olabilir. sanat etkinliği için se o kaynakların öğretmende bulunması faydalı. Fakat o an çocuklarla neyi nasıl yapacağınız konusunda değişik fikirler ortaya çıkabiliyor. onlardan da faydalanmak çocuk açısaından yararlı.

arkadaşlar şu ana kadar incelediğiniz planlar oldu mu?ben geçen sene kökü kullandım güzeldi tavsiye edebileceğiniz yayın var mı?inceleynler ve çok iyi diyebileceğiniz yayınevi varsa yazar mısınız?yayınevi ismi yazmak sanırım yasak değil yazarsanız çok sevinirim bekliyorum hepimize kolay gelsin teşekkürler

Hocam ben zambak ve morpanınkileri inceledim.İkiside güzel sanırım zambağınkileri kullanacağım.Saygılar

kitap seçimimi zambaktan yana kullandım
o nedenle zambak kullanacağım...

teşekkürler arkadaşlar ilginize

geçen yıl zambak kullanmıştım ben de güzeldi,minik tomurcuklar setinin..

ben zambağı 4 sene önce kullandım çok konu merkezli buldum ve tekrar incelemedim ama planlarına tekrar bakayım teşekürler arkadaşlar

tabiki çocuğun yaratıcılığının gelişmesi açısından pek yararlı olmuyor ama okuma yazma çalışmalarında bence gerekli ve her çocuğumun kendine ait kitapları var genelde uykudan sonra çalışıyoruz..

sevgili arkadaşlar eğer hazır plan kullanacaksak sanırım en çok dikkat etmemiz gereken nokta üzerinde düzenlemeler yapabiliyormuyuz konusu olmalı diye düşünüyorum. çünkü fak ettiğim kadarıyla yayın evlerinin bir çoğunda ya hayali isimler geçiyor yada bu gününün devamı yarına sistemi ön görülmüş durumda bence bu mantıksız bir şey bizim ilgi alanımız unutulmasınki çocuklar çocukları tek düze bir kalıba sokupta bu günkü etkinliğini yapmazsan yarın kini başaramazsın yargısı onların isteğini kırar diye düşünüyorum ya sizler....

ben asla hazır planı olduğu gibi kullanmıyorum , mutlaka öğrencilerin ihtiyaçları doğrultusunda tekrar düzenliyorum eklemeler çıkarmalar yapıyorum,size katılıyorum elbette. hazır planı rehber edinip bu sene elimde yazmayı düşünüyorum amaçlar kazanımlar etkinlikler daha akılda kalıcı oluyor bana göre teşekkürler

arkadaslar ben daha bu sene baslıcam kara kara düşünüyorum plan işini ne yapıcam okulda etkinlik üzerine cok abartı plan yaptırdılar bize yarın ilk günüm gerci daha sadece sınıfım var bomboş önce bi sınıf olusturmalıyım off offf birde köyde calışıcam dergi falan alırlar mı bilmiyorum yarın hiç olmsaın istiyorum :( bana yardımcı olursanız cok sevinicem tesekkürler

canım öncelikle hoşgeldin ve yeni meslek hayatında her daim başarılar dilerim,bende köyde 3 yıl çalıştım umarım dergi aldırabileceğin ekonomik güçleri vardır velilerinin ama olmasa da aldırma o taptaze bilgilerinle dergiye ihtiyacın olmayacaktır heyecanını anlıyorum planlar için benim önerim hazır planı olduğu gibi kullanma değişiklikler yap ve okuldaki kadar ayrıntılı yapmana gerek yok daha kısa tutman sana kolaylık olacaktır ilk yılın olduğu için kaygılarını anlıyorum zamanla herşey oturacaktır sınıfın sana ait olması kadar güzel bir duygu yok yayınevleri siteler plan konusunda oldukça zengin araştır ve incele en uygununu bulacağına eminim bu arada yaratıcı bulduğun plan olursa buraya yazarsan sevinirim başarılar canım

bende zambağın planlarını tavsiye ederim ancak kendim deftere geçirirken güncelleştiriyor birazda kendimden bişeyler katıyorum. biraz uzun planlar ama kendine göre biraz daha öz ve kısa yapabilirisin.

deniz ve fidan çok teşekkürler zambağı merak ettim bakacağım cevabınıza teşekkürler arkadaşlar

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri