Hangi kaynak kitaplarını seçiyorsunuz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan suzzi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
bu 3begendığın dergıler hangılerı

tanıtım için çok fazla geliyorlar.bu sene ilk üç belirldik kendimize üçünü de incelemye aldık.plan kitapları,cd ler,çanta,dosya,karne, genelde hepsi veriyor.hatta sınıfa materyal verenler bile var.
kitabın içeriği,kavramları verme tekniği,resimleri,fiatı,taksit olanakları,sınıfa neler bırakacağı bunları dikkate alarak 1 tane seçtik.ilk iki arasından seçmek zor oldu çünkü ikisi de çok iyiydi.i ismini vermek doğru olmayabilir onun için vermiyorum.dergiden ziyade kavram ve çalışma kitabı tercih ettik.

bem kozanın çalışma kitaplarını beğeniyorum... zambak yayınlarını ve morpayı de tercih ediyorum..
bundan 4 yıl kadar önce epsilon kullanmıştım o da güzeldi.. siz de kullandıklarınızı paylaşırsanız memnun olurum :))

ben zambagın minik yıldızları kullandım bu sene guzeldı memnundum planını da verıyorlar

yumurcukları ben de inceledim bir çok yayına göre gerçekten güzel çalışmaydı... hem daha uygundu..
kök yayınlarının büyük masalları harika. ansiklopedileri cd leri de var bende arşivledim hepsini kitaplığınızda bulunmalı

2 sene önce bende zambak kullandım gerçekten çok özenle hazırlanmıştı çok memnun kaldık.ama farklı yayınları da denemek istedim.geçen sene aldığımzı pek beğenmedim.işleidkçe pek çok hata buldum.
bu sene de smg ile çalışacağız.iyi inceledik çok beğendik.zambak ve smg arasında kararsız kaldık.smg yi denemeye karar verdik.
4 öğrtemen olduğumuz için aynı yayını kullanıyoruz.

bende bu sene zambak veya kucuk adımları dusunuyordum..neden memnun kalmadınız hocam?Geçen sene smg yi kullandım biraz ağır geldi çocuklara.Önerdiğiniz bir yayıni var mı?

arkadaşlar kendi yaptığın bişeyi uygulamak kadar gzl bişy yok
eksiklerinide göreblyrsn
ama maalesef devlet okullarında plan ortak
herkes hazıra konmak istiyor
mecburen hazır planlar kullanılıyor..

paylaşımlarınız ıcın çok sağolun bızede fıkır edınmıs olduk :)

Küçük adımlarla çalıştım sadece, bu sene düşünmüyorum kullanmayacağım.

peki arakadaşlar bu eğitim setlerinin fiyatları konusunda bilginiz varmı? ben sitelerine baktım ama fiyatlarını göremedim

Tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkürler.Arkadaşlar yayınevini seçerken fiyatları da göz önüne almak zorundayız.Bahsettiğiniz yayınevlerini inceleyeceğim.Denenmiş ve tecrübe edilmiş olduğu için.İnşallah fiyat olarak ta uygundurlar.Sonuçta devlet okulunda çalışıyoruz.Velileri de düşünmek zorundayız.Paylaşımlarınız için hepinize teşekkürler.

yıllık planları internetten indirip düzenlemiştim geçen yıl.günlükleri elimde kendim hazırladım.bazen çok zorlanıyor insan.baştan savmak istemiyodum çünkü.bu sene indireceğim yıllık planın günlük planlarına da bakacağım.kendi sınıfma göre düzenleyip elimde yazacağım.en doğrusu bu galiba.biz eğitim seti kullanmıyoruz.ama elimde baya kaynak oluştu geçen yldan beri.hazır planların bazıları gerçekten çok yaratıcı oluyor.etkinlik geçişlerinde hep şarklar kullanılıyor.böylece etkinlik geçişlerinde karmaşa yaşanmıyor.yani hazır planı değiştirip kulanacağım bu yıl.geçen yıl her gün 2 saat plan yazodum :((:

bem koza, zambak, epsilon ve morpayı da beğenirim
geçen sene zambakın gülücük eğitim setini kullandım ve memnun kaldım..
çizgi ve matemetik kitapları da güzel...

yayınevlerini arayın okula davet edin (gerçi onlar geliyo ama daha çabuk gelmeleri için arayailirsiniz)
snra da pazarlık yapın iyi iniyorlar

her zaman şunu belirtiyorum..
bizi bizden başkası anlamaıyor
ne velisi ne idaresi ne de diğer branşlar
okutacağımız kitapları düşünüyor inceliyor azarlık yapıyoruz
yine olmuyoooo ..

arkadaşlar bende ya_pa nın çok yönlü gelişimsel eğitim setini aldım geçen yıl bir tavsiye üzerine 13 dergi biraz çok belki ama güzeldi bu sene bende kökün scamperi düşünüyorum ama matematik yok sanırım onda başka yayınevinden matemetik alınabilir belki ama parça parça almayıda sevmiyorum bakalım ne olcak fikri olan yazsın öneride bulunanalarda çok teşekkürler not aldım verdiğiniz isimleri

oluşum yayınlarının kavram kitaplarını kullanıyorum 2 yıldır ve çok memnunum planları da güzel hazırlanmış bilgisayarda üzerinde değişiklik yaparak kullanabliyorum tavsiye ederim.

Arkadaşlar morpa yayıjnlarını öneriyorar yılık ve günlük planlar için . ldukça güzelmiş. Bi de onu deneyin. Ben bu yıl onu kullanmayı dşünüyorum.

arkadaşlar bende küçük adımlar setini beğendim.kullanan varmı tavsiye edermisiniz?:36_11_13:

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri