Hangi kaynak kitaplarını seçiyorsunuz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan suzzi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
yazmayı unuttum yunus yıllık ve günlük planlar (koza yayın evinin galiba)

arkadaşlar kitaplar yasak değil bu konuyla ilgili yazıyı mebin okulöncesi sayfasından okuyabilirsiniz

arkadaşlar bu planlar yeni programa göre mi.Bir de arkadaşım millieğitim bakanlığına gitmiş.oradaki görevliler bu sene yeniplanların ve kılavuz kitabın mutlaka işleneceğini söylemiş.Ayrıca tüm okullara biz kılavuz ve etkinlik kitabı gönderdik demişler ama bu doğru değil.ayrıca bir başka arkadaşımın okul yönetimine de kılavuz ve etkinlik kitabı öğretmenlerin eline geçene kadar internetteki örnekleri indirip(ooegm.meb sitesindeki kılavuz kitaptan) kullanmalarını istemişler.

nimets' Alıntı:
arkadaşlar bu planlar yeni programa göre mi.Bir de arkadaşım millieğitim bakanlığına gitmiş.oradaki görevliler bu sene yeniplanların ve kılavuz kitabın mutlaka işleneceğini söylemiş.Ayrıca tüm okullara biz kılavuz ve etkinlik kitabı gönderdik demişler ama bu doğru değil.ayrıca bir başka arkadaşımın okul yönetimine de kılavuz ve etkinlik kitabı öğretmenlerin eline geçene kadar internetteki örnekleri indirip(ooegm.meb sitesindeki kılavuz kitaptan) kullanmalarını istemişler.

okula gelen resmi yazıda klavuz kitabın gönderilmeye başlandığı fakat heryere zamanında ulaşamayabileceği söyleniyor. bunun içinde okuloncesi genel müdürlüğünün sitesindeki klavuz kitap örneğinden yararlanılabileceği yazıyordu.

evet bu planlar yeni programa göre hazırlanmış

arkaaşlar bize oluşum yayıncılık cd ve kitap getirdi ben onun üzerinde ufak tefek değişiklik yapıp uyguluyorum zaten artık ne yapmamız gerektiğini biliyoruz plana motomot bağlanmayız maksat elde belge olsun

oluşum yayıncılığın palnları nasıl beğendin mi

Arkadaşlar 28 inde göreve başladım.(kadrosuz usta öğretici olarak) öğlenci oldum. sabahçı arkadaşta sözleşmeli olarak atanmış ilk kez bu yıl görev alıyormuş.

Okula gittiğimde müdür alınacak dergileri seçmiş (okulöncesi eğitim seti zambak)(isim vermemde sakınca yoktur inş.) ben onları istemiyordum (bize klavuz kitap verilmedi) kitap şeklinde olan başka bir seti istiyordum. Müdür tutturmuş bu dergler olacak die. diyorum müdür bey ben bu dergileri istemiyorum (içeriği çok ağır ve sanki ilkokul dergileri gibi) ne dese
beğenirsiniz 'velilerle buna karar verdik' olurmu böyle şey ya. veli ne bilebilir planın işlenişi konuların düzenlenişi yapılacak etkinlikler vs. benim kadar anlar mı yaa. valla çok sinir oldum.
Ayrıca müdür benim sınıfımda çalışacağım kitaba karışabilir mi?
ben öyle bir hakıının olmadığını düşünüyorum. çok direttim. dergi yasakmış dedim. hayır değil diyor. girin okulöncesi sitesine bakın diyorum yok öyle bişi diyor. bunun tartışmasını bayağı yaptık. esonunda da ben bu degileri istemiyorum müfettiş gelirde bunlar ne derse size yönlendireceğim ben mesuliyet kabul etmiyorum dedim. tamam dedi.

ne dersem itiraz. Sınıf iki bölmeden oluşuyor. bir bölmede faalişyet ve kahvaltı için masalar var ( altı beton)
ikinci bölmede de halı ve küçük masa var.
Müdür yeni halı almış. diyorum ki yeni halıyı sınıfa koyduktan sonra oradan çıkan halıyı diğer bölmedeki betona sersek. çocuklar üşümez ve temizlik açıcından da iyi olur(tuvalete gidiyorlar o terliklerle sınıfın beton kısmına basıyorlar sonra aynı yerde terlikleri giyip içeri gidiyorlar. bütün mikropları içeri taşıyorlar. sonra hasta olacaklar)
hayır olmaz diyo müdür. beton olması temizlik açısından iyiymiş. sadece sınıf kapısının ağzına koyacakmış. bu konuda da ısrar ettim. sanırım kapının girişinde biraz açık alan bırakılacak (çocuklar ayakkabılarını daha rahat çıkarsın die) diğer yerler halı ile kapatılacak.

Off arkadaşlar anlayacağınız perşembe, cuma günleri bana zehir oldu.

bayağı dolmuşum yaa. ne çok yazmışım :D

serapcım öncelikle işin hatırlı olsun. ben böyle bişeyle rastlamadım doğrusu çok saçma geldi öyle karışmak gibi bir hakkı olamaz.

ayy kıyamam bu müdürler işiticarete döndürüyorlar eğitimci olduklarını unutuyorlar müdür olunca nedense ve kesinlikle dergi yasak mebin sitesindeki dökümanda da yazıyor bu onu bi okutsana sen o müdüre ay bende sinir oldum şimdi
serapçım nerede görev yapıyosun?

böyle müdürler varmış ne yazık ki.benim müdürüm çok iyi.ne yapacaksın idare etmek zorundasın.....

maalesef arkadaşlar benim müdürümde aynı şeyi yaptı...istemediğim iğrenç bir dergiyi aldı.ne yapıcam bilmiyorum:( birde müdürn herşeye karışmasına sinir olmaya başladım artık.

BENİM BUGUN AYRILDIĞIM OKULDADA KİTAP ALDIRACAKTIK KİTAP YASAK DEĞİL BİLDİĞİM KADARIYLA OLMASADA OLUR BENCE BEN OKUMA YAZMALARI HEP KENDİM HAZIRLADIM ARTIK NE ZAMAN HAZIRLAMAYA BAŞLARIM BİLMEM TEKRAR ÖĞRETMEN OLURUM İNŞALLAH

olursun olursun hem ozamana kadar dahada hazırlanmış olursun

cigdos' Alıntı:
serapcım öncelikle işin hatırlı olsun. ben böyle bişeyle rastlamadım doğrusu çok saçma geldi öyle karışmak gibi bir hakkı olamaz.

teşekkürler arkadaşım. inş. hayırlı olur.

evet hakkı olmadığını bende iyibiliyorum ama..

sınıfta ne köşe var ne bişi. oyuncak bileyok doğru dürüst. alıncak şimdi. ben ve sabahçı öğretmen arkadaş gidecek beğendiğimizi alacağız. en sonunda bunu yaptırdım anca :)

arkadaşlar bende okulun ihtiyacı olan oyuncuklurı aldım.okul bize öödeyecekmiş.300 ytl. tuttu. hepsi öğrencilerim için. nasıl mutlu oldular anlatamam.

BU KONULARDA SAKİN OLMALIYIZ WE İNŞ.HERKES MÜDÜRLERDEN SORUN YAŞAMAZ BAŞARILARININ DEWAMINI DİLLERİM:thumbsup:

teşekkürler denisçim. sana katılıyorum. kitap gerçekten önemli. bana kılavuz kitap falan hala verilmedi.alan var mı?

merhaba,
öğretmenlikte tecrübesiz olduğum gibi bu forumda da öyleyim hala bana gelen msjları  mailim dışında nerde okuyacağımı bilmiyorum:-):36_1_42:
ama allah'tan mailden okudum bana cvp yazan herkese teşekkür edrim.
dediğiniz gibi yaptım artık napalım,küçük yaşa göre hazırlanmış bir plan bulamayınca "minik yıldızları" biraz daha kolaylaştırıp uyguluyorum.

Bizim dergi aldığımız yayın dergilerimizi okula getirdiğinde yanında klavuz yoktu bende yayın evine bizzat gittip aldım.
Dergilerimin yanında diploma,karne,gelişim dosyası, veli bilgilendirme formu birde plan defteri vardı.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri